Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idę na operację torbieli

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny miała któraś? Jak się czulyscie? Itd...

Gość gość
Laparoskopowo?

Gość Emiliaeminoem
Miałam podczas ciąży z powodu krwotoku. Po czułam sie źle, z powodu krwotoku zapewne gorzej niż po planowanej laparoskopi chyba dodawać nie musze że ciąże stracilam wraz z jajowodem i uszkodzeniem jajnika. Po, z powodu uszkodzenia jajnika miałam problemy z gospodarka hormonalna, prawie stracilam brwii oraz rzesy, cera była koszmarem. Jednak, sama laparoskopia nie jest traumatyczna, najgorzej jest ppdczas wyciagania drenow, ja mialam 4 dni. Później uczucie bólu klatki piersiowej oraz wymioty po operacji. Każdy pewnie inaczej to przechodzi, jednak myślę że Ty obawiać sie nie musisz, gdyz to planowany zabieg wiec pewnie Twój stan jest dobry. Sam zabieg wcale straszny nie jest, szybko dojdziesz do formy.

Gość gość
19:42 Masz przykre doświadczenia, ale niepotrzebnie straszysz autorkę. Twoj zabieg znacząco różnił się od planowej laparoskopii. Ja miałam 2. "Operacja" to nawet zbyt szumna nazwa. Robią Ci 3 małe dziurki, wiadomo po jesteś obolała, ale po kilku dniach wracasz do siebie. Drenów nie miałam - osoba z godz. 19:42 pewnie miała je z uwagi na krwotok wewnętrzny. Ja dziś dowiedziałam się, że czeka mnie kolejna laparo, ale no stres :) Powodzenia

Gość gość
Hej 7 października miałam laparoskopie torbiela na prawym jajniku i tak j.w nic strasznego więcej paniki człowiek czuje nuż to warte.Trzy dziurki a na 2 dzień do domu i oszczędny tryb życia.Ja wczoraj dowiedziałam się że jestem w ciąży a a mając torbiel przez rok nic nie wychodziło więc polecam tym co chcą mieć dzieci :-)

Gość gość
Grtaulacje. P.S. "Torbiel" to rodzaj żeński, czylia ta torbiel, tej torbieli...

Gość gość
Tu autorka,i dupaaa! Pojechałam ustalić dziś termin operacji i co? Jeszcze nie mam stanu zagrożenia życia! Mam przyjechać w piątek rano do szpitala na badania i wtedy będzie wiadomo wstępnie operacja na 9 stycznia :O to kawał czasu... boje się że mi pęknie. Ktoś pytał,niby laparoskopowo miałaby być tą operacja ehhh.

Gość gość
Ale w czym problem? Duża ta torbiel? Nie wszystkie trzeba od razu usuwać...