Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki które nie dbają o swoje dzieci

Polecane posty

Gość gość
Do tej co kapie raz w tygodniu ble. Co dzieci raz tygodniu sikaja i robia kupe nie wspomne o smalcu zamiast wlosow FUJ

Gość gość
9:20 Przekonasz się że ty ze swoją higiena nie dozyjesz tych lat co twoi rodzice. Ja również w okresie jesien/zima/wiosna myje dzieci co 2 dzień, tyłek po kupie każdy myje w bidecie, nie balsamuje dzieci, siebie tez, używam minimum kosmetyków, ubrania piore bez płynów zmiekczajacych z dodatkowym płukaniem sama woda, do sprzątania używam głównie wody z octem, ludzie to jest chemia która negatywnie wpływa na nasze zdrowie i środowisko kiedy to pojmiecie?!

Gość gość
9:20 Masz duzo racji, tylko ta woda z octem mi nie lezy. Kwasny odor i nie nadaje sie do wielu powierzchni.

Gość gość
Woda z octem jeny ale od wad musi smierdziec gorzej niz jakbyscie sie nie myli. I juz bez prEsady naprawede jest duzy wybor kosmetykow i firmy sie przescigaja w wykonywaniu takich na bazie naturalnych skladnikow.

Gość gość
Balsamujecie ciała dzieci? Chcecie z nich zrobić mumie? Idiotyzm.

Gość gość
Tyłki myję dzieciom codziennie.Pisałam o kąpaniu raz w tygodniu.

Gość gość
06:49 tak, codziennie kapanie niemowlaka jest szkodliwe! A w Polsce obecnie od nadmiernej higieny są juz przypadki białaczki, poczytajcie sobie.

Gość gość
E tam, codziennie, raz w tygodniu. Myc sie wedlug potrzeby jsk sie spocisz i ubrudzisz. Czasem prysznic biore dwa razy dziennie, a czasem kapie sie co pare dni, ale myjac sie dziennie miejscami wedlug potrzeby .

Gość gość
Bialaczka od codziennej kapieli ja p*****le czego to ludzie nie wymysla.

Gość gość
Szgoda ze tatusiom jak zawsze nie ma nic do zarzucenia.

Gość gość
Nadmierne higiena to nie tylko kąpiel co dzień, ale nadużywanie rożnej chemii, sterylizowaniemwszystkiego . Jest taka tendencja obecnie, a powodem chyba sa reklamy z tv jako główne zródło wiedzy, które maja powodować panikę bo zarazki w toalecie, pokazują takie ludziki jak chodzą i to na ludzi działa.