Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gryzmołka

dziewczyny pomocy!!! ciąża i plamienie

Polecane posty

Jestem w 3 miesiącu ciąży, wczoraj pojawiło się blado-różowe plamienie, skąpe nie obfite. Moje pytanie czy obserwować i czekać do wtorkowej wizyty czy jednak iść do szpitala niech od razu sprawdzą czy wsystko ok?

Gość gość
Idź od razu.

Gość gość
Od razu idź Jak miałam plamienie ostatnio to lekarz po badaniu stwierdził że odkleja mi się łożysko leżenie luteina i alarm minął ale innym razem przy plamieniu lekarz stwierdził że to okres nic strasznego tak mam że mam normalnie okres Ale gon niech to sprawdzi lepiej dmuchać na zimne i nie denerwuj się

Gość gość
Od razu do szpitala nie czekaj !!!

Gość Mamusiaporazdrugi
Ja tak mialam ostatnio po przyjsciu z pracy. Bylam okrutnie zmeczona i czulam sie zle. Po wizycie w toalecie na papierze zauwazylam plamki krwi a poznie bladorozowy mocz. Dodadm ze naprawde male ilosci. Pani doktor kazala obserwowac wiec wzielam wolne odpoczelam i zniklo. Mysle jednak ze w ciazy mam bardziej wrazliwe wejscie do pochwy i uszkodzilam je przy (goleniu,seksie,podcieraniu) i przy ostrozniejszym obchodzeniu sie z miejscami intymntmi ptoblem znikl. Od tamtej pory a minal tydz zero niepokojacych objawow.