Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brateczka

Pudełka do spania dla dzieci

Polecane posty

Gość gość
Taa. Chodakowska mi ponosi to pudlo z kata w kat ,bo nadal nie wiem gdzie to pudelko postawic. Na podlodze srednio to wyglada.na stole?

Gość Klams
Te pudelka to tak zwane baby boxy . Wymyslone przez finlandczykow. Ich zadaniem ma byc przeciwdzalanie smierci lozeczkowej. Na wyspach to jest Wielka Brytania , a teraz takze w Irlandii tego typu pudelka nowa mama dostaje w szpitalu dla swojego nowonarodzonego dzidziusia

Gość gość
Nie rozumiem jak ma być tak dziecku wygodniej... przecież i tak jest ciasno otulone wiec pomysł z d**y...

Gość gość
Dla mnie super!

Gość gość
bardzo ciekawe rozwiązanie

Polecam Wam dziewczyny sklep Bobodreambox, możecie tutaj kupić pudełko do spania z wyposażeniem oraz same skompletować pierwszą wyprawkę dla niemowlaka: ubranka, pieluszki, kosmetyki itd. Złożyliśmy się w kilka osób na taką wyprawkę i przyszła mama była bardzo zadowolona.

Gość gość
To wiesz co to kup dziecku trumne, niech śpi w trumnie skoro takiee pudła cię rajcują.

Gość gość
z fajną pościelą może to być ciekawe i bardzo nowoczesne rozwiązanie:) Piękne pościel znajdziesz na http://papillon-shop.pl/

Gość gość
Bezsensu i ta cena hahaha może za maks 40zł bym kupiła aby w nocy w moim łóżku postawić od ściany przez 1 miesiąc w wyjątkowych sytuacjach ale kołyska już lepsza w tej cenie i później można sprzedać za 100zł i na jakieś zabawki przeznaczyć.

Gość gość
ale ja nie rozumiem :o to już w łóżeczku czy kołysce dziecko nie może spać? co niby ma dawać ten karton sam z siebie? gdzie jest jego wyjątkowość, bo nie rozumiem... no i ta cena :o Ja miałam z takich bajerów koszyk Mojżesza na stojaku z kołyską, przynajmniej mogłam małego pobujać i można go było zdjąć więc jak szłam powiesić pranie albo poopalać się do ogrodu to brałam kosz i tyle. No i dziecko miało czym oddychać, bo to była taka fajna naturalna plecionka wyłożona płótnem lnianym, a tu jakieś pudło lakierowane i co z tego,że z Finlandii? Wy macie jakiś kompleks i wszystko co zobaczycie za granicą to przyjmujecie bezkrytycznie? Żal mi was.