Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cudowny weekend i brak kontaktu.

Polecane posty

Gość gość
Lala to są tylko TWOJE fiksacje, co ile rzekomo dni można pisać albo nie. I tylko TWOJE.

Gość gość
Owszem niektóre dziewczyny czekają tydzień dwa aż ich nowy czy w przypadku autorki rzekomy facet się odezwie ale dla mnie to raczej nie ma sensu. Jasne że i mi czasem nie chcę się wysyłać 3 częściowych wiadomości ale zwykłe pokazanie że się o kimś myśli jest chyba czymś normalnym. Facet serio czekałby kilkanaście dni aż panna którą poznał niedawno się odezwie?

Gość gość
10.48- na bank pisał to jakiś frustrat, który sam nigdy nie zabiega o kobietę bo mu jaj brakuje i odwagi, przerzucając tylko inicjatywę na nią, czeka az ona zacznie za nim latac, wtedy dopiero nie będzie uznana przez niego za ,,królewnę z drewna" :D . dziewczyno, narzucaj sie facetowi to nie zostaniesz nazwana księżniczka :D haha 10.54- racja, zgadzam sie w 100%

Gość gość
A jak za takim facecikiem bez odwagi dziewczyna zacznie latać to się z niej będzie naśmiewał że zdesperowana i szuka chłopa żeby ją przepchał a że pewnie jakaś mniej urodziwa czy coś to musi latać za facetem. Masakra.