Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

List od swietgo mikolaja co sadzicie

Polecane posty

Gość gość

Bylam dziś na poczcie i pani dala mi ulotke.Jest możliwość kupna widea albo listu.Co myscliscie o czyms takim?Moze ktoras mama to zamawiala dla swoich dzieci?

Gość gość
kiedyś tez o czyms takim czytałam ,ale koszt był ok 50 zl i stwierdziłam ze wole za ta kase kupic cos dziecku niż wywalać na jakiś list....list mozna napisac samemu

Gość gość
To dziec***iszą listy do Mikolaja a nie na odwrót, co za chory pomysl

Gość gość
Sama napisz ten list i podrzuć na parapet , przynajmniej ja jak bylam mala kladlam listy na parapecie , nie wiem gdzie ty uczysz dziecko zostawiać list do mikolaja ale w to samo miejsce parę dni później możesz podrzucić swoj

Gość gość
Co taki obcy mikolaj moze wiedzic o twoim dziecku? Jak dopasuje sie do stylu bycia rodziny? Bez sensu.

Gość gość
to koszt ok 30zł.

Gość gość
Mieszkam we Francji i tutaj co roku poczta organizuje akcje "List od mikolaja " Od polowy listopada dziala specjalny adres na ktory wysyla sie listy do Mikolaja i KAZDE dziecko ktore wyslalo list dostaje odpowiedz. Jest to za darmo, znaczka na list do Mikolaja tez nie trzeba przyklejac. Oczywiscie nie jest to odpowiedz personalna, bardzo ogolna typu "mysle ze Swieta przyniosa Ci duzo radosci" Ladna ozdobna kartka i kilkoma grami (zagadki, labirynt, kolorowanka... ) .... i wielka radocha dla dzieci :)

Gość gość
A ja to znam - fajna sprawa dla dzieci, które przestają wierzyć. Nie będę podawać konkretów, bo mnie oskarżycie o reklamę, ale w każdym razie list czy też wideo są spersonalizowane i wygląda to bardzo autentycznie.