Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlasnie obejrzalam zdjecia Kozuchowskiej z 98 roku. Dlaczego ona to sobie robi?

Polecane posty

Gość gość

Wtedy wygladala slicznie, swiezo, mlodzienczo. Sluchajcie, ja wiem ze ona wtedy byla prawie 20 lat mlodsza, i ze metabolizm robi swoje, ale naprawde uwazam ze jej najwieksze oszpecenie sie to ta zmiana fryzury na wiecznie krotkie wlosy. Jednak kobieta z dlugimi wlosami wyglada zupelnie, zupelnie inaczej, i to widac na przykladzie Kozuchowskiej ktora te natapirowane, nazelowane okropne pióra postarzaja i dodaja kg. To samo widze w otoczeniu. Ostatnio znajoma sciela wlosy, tak jak wygladala do tej pory mlodo i naturalnie, tak teraz z tymi paroma kosmykami na czubku glowy wyglada na 15 lat wiecej. Jestem pewna, ze gdyby Kozuchowska zapuscila wlosy chociaz do brody, i miala je jakos pofalowane naturalnie, czy obciete a'la Kleopatra, wygladalaby o niebo lepiej! Jednak baba w calkiem krotkich wlosach to koszmar. Tu macie te foty Kozuchowskiej. http://www.pudelek.pl/artykul/101143/malgorzata_kozuchowska_w_sesji_sprzed_18_lat_zdjecia_s/foto_1#s3

Gość gość
Akurat Kożuchowskiej jest bardzo ładnie w krótkich włosach. W ogóle uważam, że ona z wiekiem jest coraz ładniejsza. Nie podobala mi się np w Kilerze, za to teraz sama klasa.

Gość gość
Ale p********z. Kozuchowska nigdy nie wygladala lepiej niz obecnie i wlosy i styl ubierania sie. A wczesniej wsiowa myszka. I nie p*****l z tymi wlosami, nie kazdemu dlugie wlosy pasuja a jak juz kobieta skonczy 40stke to smiesznie wyglada z dlugimi wlosami.

Gość gość
Piękna kobieta w krótkich włosach wygląda ładnie. Ładna kobieta w krótkich włosach wygląda tak sobie. Przeciętna kobieta w krótkich włosach wygląda brzydko. Brzydka kobieta w krótkich włosach wygląda... no cóż - tragicznie.

Gość gość
Sorry, ale jest jeszcze cos pomiedzy natapirowanymi na czubku glowy paroma kosmykami, a wlosami za plecy :/ mozna miec fajna fryzure z poldlugich wlosow, albo dlugie jakos fantazyjnie upinac itp. Ja mam 31 lat, półdługie, piekne lekko krecone wlosy, za ktore dostaje mnostwo komplementow, i nie wyobrazam sobie obciac sie na chlopaka. Odebralabym sobie mnostwo kobiecosci.

Gość gość
Sorry ale właśnie dobrze zrobiła że ścieła. Była już za stara na długie włosy. I nie porównuj fot sprzed 20-lat ze sobą bo to głupota skrajna sugerować że człowiek od tamtej pory jest niby taki sam i wszystko co zmieniło sie na gorsze to efekt botoksu czy zmiany fryzury. Nie kochana. Człowiek sie starzeje. Przyjmij to do wiadomości. Ja też wyglądałam całkiem inaczej w 98 roku. Byłam śliczna a już taka nie jestem mimo że fryzura taka sama, waga taka sama i botoksem się brzydze to absolutnie nie jestem tą samą osobą ani nie wyglądam tak samo jak wtedy. Ten kto temu zaprzecza to żyje w iluzji, jest ślepy i głupi.

Gość gość
Ja tez uważam że w krótkich włosach jest jej o wiele lepiej teraz jest kobietą z klasą i z wiekiem jest coraz piękniejsza. Ma świetną figurę a włosy tylko podkreślają jej kobiecość.

Gość gość
Nie rozumiem skąd to durne przekonanie, że kobieta po 40 musi być obcieta po męsku.Akurat Kożuchowska nie wygląda źle, ale na ulicach widuje całą masę kobiet, które taką fryzurą dodają sobie lat i kilogramów.Bo po 40 to długie włosy nie pasują.Guzik prawda.Przeciez nie muszą być do pasa.Zadbane, ładnie ułożone włosy do ramion sprawią, że kobieta bedzie wyglądac jak kobieta, a nie podstarzaly babochlop.

Gość gość
Hahaha,ta sie udała,porownuje zdjęcia sprzed 20 lat. A półdlugie wlosy to juz wogole poraźka. Ja mialam piekne długie,krecone,naturalny blond włosy. Zaczelam podcinac i w kon u doszlam do krociutkich wlosow. Mam fajne kobiece fryzurki i wygladam mlodziej niz 10 lat temu w dlugich wlosach. Bylam na imprezie ,byly osoby ktore nie widzialy mnie w krotkich wlosach j byly zachwycone,moim wygladem. Szkoda tylko ze nikt wczesniej mi nie powiedzial ze te dlugie kudly mnie szpecą,same w sobie byly piekne tylko mi nie pasowały. A Kozuchowska dopiero teraz pieknie wygląda i prawdziwie kobieco z klasą. Jak ona by wygladala teraz w tych dlugich cieniutkich kosmykach,jak budulka jakas a nie kobieta w srednim wieku.

Gość gość
Akurat Kożuchowska w krótkich wygląda o niebo lepiej, seksownie i z klasa. Tak samo Hale Berry czy Katarzyna Zielińska . W sumie mało która kobieta w krótkich wlosach wygląda tak dobrze jak one.

Gość gość
Chyba nie ma nic gorszego niz kobieta w srednim wieku i nijakie dlugie,a do ramion to juz wogole tragedia. Malo ktorej kobiecie po 40 pasuja dluźsze wlosy. A krotkie tez musz byc dobrane do ksztaltu twarzy i musi to byc typowo damska fryzurka i nie na chłopa. Przejrzyjcie sobie stronki z najmodniejszymi krótkimi fryzurkami kobiecymi. Tak sie ostatnio napatrzylam ze jestem bliska juz sciecia na króciutko ,tylko u naprade dobrego fryzjera.

Gość gość
Z tyłu liceum z przodu muzeum ale zapuszczajcie nawet do śmierci.