Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej dziewczyny, mam pytanie jaki prezent mógłby się nadać trzylatkowi?

Polecane posty

Gość gość

Idę na urodziny do synka koleżanki, bardzo go lubię, on mnie też :) i mam pytanie, co waszym zdaniem ucieszyłoby takiego urwiska? :)

Gość gość
Piasek kinetyczny. Nawet jak ma to tego nigdy za dużo.

Gość gość
Mój to różne rzeczy lubi: koparki, wozy strażacki e, lego duplo...Zależy co ma i akurat u niego na fali...jaką bajkę lubi...

Gość gość
Piasek to zły pomysł, bo robisz pod górkę rodzicom... Ja np.schowałam taki prezent. Sory, ale jakoś nie mamy czasu na takie zabawy. Na dworze latem było ok, ale z sofy nie mam ochoty go wyciągać... :/

Gość gość
puzzle, ciastolina, książka np. strażak sam, bob budowniczy, tomek i przyjaciele, jak rodziców nie lubisz to kup perkusje dziecko będzie na pewno szczęśliwe

Gość gość
Są fajne gry planszowe albo inne ukladanki edukacyjne , na każdej jest przedzial wiekowy wiec to ulatwia zadanie , moja corka je uwielbia , jeśli chodzi o chlopca to samochód zabawka zawsze sie sprawdzi , no i fajnie byloby dorzucić jakieś slodycze

Gość gość
A ile pieniążków chcesz wydać ?

Gość gość
Dziękuję za odzew :) co do tego chłopczyka to on bardzo lubi traktorki, takie figurki zwierząt domowych typu krówki, koniki itp itd :) mały rolnik z niego haha :)

Gość gość
Wiecie myślałam nad książeczka z tymi zwierzętami :) tylko gdzie taka znajdę że będą tam zwierzęta typu konie, krowy, kozy, kaczki, kury?

Gość gość
Na intrenecie znajdziesz wszystko, nie dość ze taniej niz w sklepie to nie musisz biegać i szukać

Gość gość
Lego duplo, coś z Peppa dla chłopców np. Dziadek świnka i pociąg, koparka Boba Budowniczego, coś ze strażaka Sama albo jakaś książeczkę interaktywną, taka ktora opowiada bajkę po wciśnięciu obrazka

Gość gość
Tylko trochę za późno na zakupy w internecie, bo zanim to przyjdzie to ho ho :) myślicie że w empiku bd takie ksiazeczki?

Gość gość
A empik nie ma strony internetowej? W większości sieciowej możesz znaleźć produkt na stronie i sprawdzić dostępność produktu w danym sklepie

Gość gość
Sieciówek*

Gość gość
Wstyd mi się przyznać, ale nie wiedziałam o tym :) dziękuję za informację :) już się biorę za sprawdzenie tego :)