Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penny34_autorka

ciężki temat

Polecane posty

Gość penny34_autorka

wiersz dla Gabrysi spadł płód plum i chłód w mym sercu i grob cisza i szum w powietrzu Na zawsze w pamieci [*]

Gość gość
Lecz się kobieto

Gość OlciaFifolcia
Sam się lecz gosciu, kobieta straciła dziecko, przeżywa żałobę, chciała gdzieś wyrazić swoje emocje i to zrobiła.

Gość gość
Olcia, w oddzielnym temacie autorka pisała, ze zdarzenie miało miejsce 6 lat temu a ciążę poroniła w 8 tyg.

Gość gość
To jakaś wariatka nawet nie wiadomo czy serce już bilo a ta wypisuję takie bzdury idź się leczyć kobieto

Gość gość
Tak olciu srolciu a czytałas poprzedni temat ? Poronienie w ósmym tygodniu x lat temu a kobiety pisały tam o śmierci narodzonego dziecka to jest ból !!! A to jakieś denne prowo nie śmieszne wręcz przykre .

Gość OlciaFifolcia
Tak czytałam, siędzę tu od rana i wszystkie tematy przeglądam. No i co z tego, że 8 tydzień, dla niektórych to już dziecko i przeżywają stratę tak samo jak te które musiały martwe dzieci rodzić czy straciły dziecko w wypadku. Napisała wiersz i nic wam do tego, współczuć należy takiej sytuacji, ale nie, najlepiej zlinczować. Obyście wy nie musiały nigdy takiego wiersza pisać

Gość gość
To dla tych co popierają aborcję i popełniły aborcję czyli zabiły swoje dziecko

Gość gość
Ja poronilam w trzecim miesiącu miałam pecha po dzidzius wypadł mi na bieliznę nigdy tego nie zapomne była główka tułów... Rozumiem autorkę to jest ciężkie nie zrozumie ten kto tego nie doświadczył