Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu ludzie tak nienawidza grubszych osob? skad ten hejt?

Polecane posty

Gość gość

czemu ludzie tak nienawidza grubszych osob? skad ten hejt?

Gość gość
Po prostu grubi śmierdzą, natury nie oszukasz :)

Gość gość
Ludzie musza sie dowartosciowac. Ja uwazam, ze pulchne osoby sa milsze i sie tak nie stresuja wszytskim. Jezeli nie jest to chorobliwa otylosc ktora zagraza zdrowiu a mowimy o osobie grubszej to akceptuje to. Uwazam rowniez, ze pulchne osoby najlepiej gotuja Bo najlepiej wiedza co to znaczy pyszne jedzenie.

Gość gość
a szczupli nie smierdza:) nawet jak sie nie myja miesiac

Gość gość
Z tad ze grubsze osoby uwazane sa za bardziej leniwe, mniej zdyscyplinowane i przede wszystkim jedynym ich tematem jest ich nadawaga. Sama zreszta meczylam wszystkim swoimi wywodami o otylosci...schudlam i sama przyznam, ze nie lubie grubych osob i nikt mi nie wmowi, ze grube jest piekne i zdrowe !!

Gość gość
To zalezy bo sa osoby ktore w pelni akceptuja swoja wage, sa wieksze fajtycznie ale jedza takze duzo zdrowych potraw, spaceruja czy ruszaja sie w jakos inny sposób. Nie zawsze pulchne osoby sa chore.

Gość gość
14:38 Smaczne jedzenie, które prowadzi do nadwagi? Wyobraź sobie, że można gotować zdrowo, a zarazem smacznie. Co smacznego jest np w smażonym mięsie, które ocieka tłuszczem?

Gość gość
Ja mam siostrę, która ma 25 kilo nadwagi. I ciąglę słyszę jak to się z tym źle czuje. Ale żeby zrobić coś to nie. Jedzenie na mieście? Wybiera fastfood typu kebab, hamburger. Zabrałam ją do knajpki z domowym, smacznym jedzeniem to stwierdziła, że pierś kurczaka pieczona w ziołach z warzywami i kasza ( to wybrałam z menu) to nie jest jedzenie. Wiele razy próbowałam wyciągnąć ją wieczorem na szybszy spacer to nie, bo woli zalec na kanapie z paczką czipsów i gazowanym napojem. Ale przecież ona tak źle się czuje z nadwagą, ubrań porządnych nie może kupić bla bla bla. Ale ruszyć się i coś zrobić żeby schudnąć to nie, leń koło tyłka.

Gość gość
bo trzeba być idiotą aby się utuczyć, to tylko świnie, krowy itp. bo z ich sprzedaży są pieniądze

Gość gość
Najpierw autorko sprecyzuj co oznacza osoba grubsza. Czy tak, która jest już faktycznie mocno otyła, czy masz na myśli te z widoczną nadwagą. Osobiście nie wierzę, że osoba mająca 160 wzrostu i ważąca 95-105kg czuje się dobrze w swojej skórze, bo tak nie jest.