Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na 50 urodziny wujka

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz bede kupowac prezent na taka okazje bo od niedawna mam wlasna rodzine meza i dziecko , wczesniej zawsze moi rodzice kupowali prezent za nas wszystkich . Doradzicie cos ? Wujek to prosty chłop ze wsi bez pasji , praca dom i to wszystko , znajomi polecali mi pościel lub ręczniki ale nie wiem czy to dobry prezent , co myslicie

Gość gośćK
Nikt nie pomoże ?

Gość gość
Dobry alkohol, jakiś gadżet elektroniczny, ładny skórzany pasek, kubek termiczny albo piersiówka z grawerem, bilet do teatru/kina, bon podarunkowy

Gość gość
Kosz z kawą, herbatą, słodyczami

Gość gość
Moze jakiś zestaw perfumy żel woda po goleniu pianka do golenia i do tego alkohol

Gość gość
na pewno dobre wino ucieszy 50 latka, zawsze się takie wino przyda więc nie ma mowy o nie trafionym prezecnie :) zobacz sobie w Winezja , ja tam zamawiam

Gość Helcia77
Zależy też jakie stosunki są między Wami i czy spotykacie się często i w ogóle. Mój wujek jest wielkim miłośnikiem kawy i ostatnio kupiłam mu kawę taką jak tutaj: http://www.sklepkawa.pl/pl/p/Lavazza-Top-Class-1-kg/61 . Ucieszył się bardzo i mówił, że takiej jeszcze nigdy nie pił ;) W Twoim przypadku dokupić mu możesz jeszcze coś do tego, gdyż są to w końcu jubileuszowe 50 urodziny ;)