Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majcia001

długo pachną odświeżacze powietrza natural fresh ?

Polecane posty

Gość majcia001

jak w temacie, bardzo dużo jest takich produktów na rynku ale strasznie spodobała mi się ich róża natural bloom at home, tylko zastanawiam się czy pachnie równo długo i ładnie jak wygląda

Gość gość
Walnij sie w łeb, to jest rakotwórcze. Lepiej posprzątać.

Gość majcia001
na opakowaniu było napisane, że wszystkie produkty natural fresh są z naturalnych produktów, to chyba nie mogą być rakotwórcze? posprzątnie niestety nie zapewni że będzie mi pachniało lawendą w sypialni :)

Gość malwamalwina
Dostałam taką różę ostatnio w prezencie, Natural Fresh Bloom At Home ma napisane na pudełku więc chyba dokładnie o taka pytasz. Musze powiedzieć, że pachnie przepięknie i wygląda świetnie na półce. Sam zapach utrzymuje się bardzo bardzo długo, dalej pachnie po 2 tygodniach, mogę dać znać jak przestanie.

Gość jacek88
mam w aucie taki dynks na wywietrznik klimatyzacji z tej firmy i sprawdza się świetnie, działa tylko wtedy jak auto jest odpalone i nawiew hula więc jedno opakowanie wystarcza na na prawdę dłuuugo, fajny pomysł bardzo

Gość gość_rzeczowy
tak, odświeżacze powietrza natural fresh długo pachną ;D

Gość gość
no rzeczywiście pachną bardzo długo, ale to już dużo ludzi pisało, ja od siebie mogę dodać, że jak zależy Ci na mocnym zapachu przez długi czas to rób jak ja - kupuj konkretne odświeżacze na zmianę, tzn ja raz kupuję do auta natural fresh superb a raz diamanta, wtedy się tak nie przyzwyczajasz do jednego zapachu i jest mega intensywny

Gość EwciaWro
Hej. Nie wiem jak róża o której opisujesz ale ja od dłuższego czasu stosuje ich saszetki zapachowe. W szafie zapach jest bardzo ładny i długo się utrzymuje więc mam nadzieję że z różą będzie podobnie.

Gość Alina Malina
Również miałam saszetki zapachowe Natural Fresh i muszę przyznać że działają i przede wszystkim długo pachną. Sama jakość zapachu bez najmniejszego zarzutu, porównywalna do największych marek na rynku a jednak zapach znacznie tańszy więc po co przepłacać ;)

Gość Lola71
To ja dodam również od siebie że tutaj jest pełna racja. Nie wiem jak tam inne zapachy z tej firmy, ja jednak mogę bardzo polecić ich wodę perfumowaną w sprayu do odświeżenia pomieszczeń. W porównaniu z konkurencją na prawdę bardzo fajna opcja ;)

Gość BartoszWU1998
Potwierdzam w 100% używam ich od ponad roku w moim golfie i pachną spoko i zapach utrzymuje się też sporo. Możesz brać śmiało ;)

Gość gość
Ja używam w moim passacie i też polecam! :classic_cool:

Gość AniaZ991
Miałam kiedyś taką różę, która była jednocześnie odświeżaczem, fajnie barwiła się na dany kolor w trakcie gdy się zużywał. Pomysł świetny. Pamiętam że pachniała ona dość długo i fajnie delikatnie. Niestety od pewnego czasu nie mogę już jej znaleźć :(

Gość Janek1997
Nie wiem jak inne zapachy ale te do aut są ok. Używam głównie zawieszek Emoji i fajnie się sprawdzają i pachą dość długo. Nie zbankrutujesz ;)

Gość gość
Nie trujcie siebie i dzieci tym chemicznym badziewiem. Lepiej mieć wywietrzone mieszkanie a jak zapachy to lepiej naturalne olejki, bo one jeszcze pomagają na wiele rzeczy.

Gość Anna1977Wro
Fajnie i długo pachną, cena odpowiednia więc nie ma się co czepiać. Na pewno nie jest to tani chiński zapach a pachną ładnie, perfumowanie ;)

Gość Pawcio8881
Widzę że wątek ciągle żywy. Ja mam pytanie. Ostatnio gdzieś w galerii mignął mi volcano organic czy coś takiego. Ktoś Was używał, jak długo pachnie? Sprawdzałem zapach i wydaje się być bardzo fajny.

Gość Tynkarz
Pachnie długo i dobrze sprawdza się w aucie, przynajmniej u mnie. Wiadomo że zapach to kwestia indywidualna ale jeżeli pytasz o to jak długo pachnie to odpowiadam że długo jak za tą cenę ;)

Gość Szymson
Również polecam Volcano, świetny zapach, ogólnie Natural Fresh robi wg mnie zapachy wysokiej jakości, niczym nie odbiegają od tych co robią wiodące marki, cena dobra, zapachy super więc kupuję je już od dłuższego czasu, do auta i do domu.

Gość Milla77777
Ja używam kilku z ich produktów w domu (toaleta, salon, kuchnia, zwierzęta) - uważam że to dobrej jakości odświeżacze. Na pewno warto kupić, na pewno się nie zawiedziesz :)

Gość TomTom22
Mam w aucie takie emoji, śmieszny pomysł ale zapach sam w sobie bardzo dobry i w bardzo dobrej cenie. Uważam że nie ma co przepłacać u innych "znanych" marek :)

Gość MatiWro7171
O widzę że trafiłem chyba na dobry temat. Szukam jakiegoś ładnego zapachu dla mamy do domu żeby również ładnie wyglądał. Dostanę coś takiego z tej firmy? One faktycznie ładnie i długo pachną? Mama jest dość wybredna jeżeli chodzi o używanie odświeżaczy dlatego nie chcę jej kupić czegoś nieodpowiedniego. Z góry dziękuję za wasze info.

Gość TomPerigngon
Zależy co mama lubi. Ja polecam wax melts (palące się woski - super wygląd i zapachy) i na pewno natural bloom at home, to na pewno się spodoba. Zobacz sobie w necie myślę że dla mamy będzie jak najbardziej odpowiednie :)

Gość Lubiężycie

Polecam - Perełki zapachowe Lily - ten zapach jest szczególnie fajny. Mamie na pewno przypadnie do gustu. Możesz śmiało dokonać zakupu.

Gość Monia7171
2 minuty temu, Gość Lubiężycie napisał:

Polecam - Perełki zapachowe Lily - ten zapach jest szczególnie fajny. Mamie na pewno przypadnie do gustu. Możesz śmiało dokonać zakupu.

Otóż to, jest to na prawdę fajna seria, ja np średnio lubię zapach Lily, bardziej podchodzi mi Fruits ale to już kwestia gustu. Na pewno te odświeżacze są wysokiej jakości i można je używać w każdym domu :)

Gość TomashW

Cześć. Widzę że coś się dzieje w tym wątku więc może ja też zapytam. Korzystał ktoś z zapachów do auta tej firmy. Natknąłem się w pewnym markecie na zawieszki z buźkami i buteleczki z zapachem do powieszenia na lusterko. Ktoś może tego używał? Opłaca się brać?

Gość AntekRob

Czołem. Możesz śmiało brać. Na prawdę ładnie i długo pachną :)

Gość AdamWawa11

Ja używam zawieszek na lusterko perfume czy jakoś tak (jest na nich obrazek kobiety). Dla mnie rewelka bo cena dobra i zapach na prawdę bardzo dobry, niczym się nie różni od air wick czy wunderbaum jeżeli chodzi o jakość :)

Gość RobercikTomasz
Dnia 31.01.2019 o 07:48, Gość TomashW napisał:

Cześć. Widzę że coś się dzieje w tym wątku więc może ja też zapytam. Korzystał ktoś z zapachów do auta tej firmy. Natknąłem się w pewnym markecie na zawieszki z buźkami i buteleczki z zapachem do powieszenia na lusterko. Ktoś może tego używał? Opłaca się brać? 

Używałem kilku zapachów z tej firmy. W moim golfie najlepiej sprawuje się, jako że jestem palaczem neutralizator zapachów i zawieszka z napisem NO SMOKING. Nie wiem co z zapachami w buteleczkach bo po prostu nie używałem ale biorąc pod uwagę jakość tego co ja używam, myślę że dobrze się sprawdzi.

Gość RobercikTomasz
8 minut temu, Gość RobercikTomasz napisał:

Używałem kilku zapachów z tej firmy. W moim golfie najlepiej sprawuje się, jako że jestem palaczem neutralizator zapachów i zawieszka z napisem NO SMOKING. Nie wiem co z zapachami w buteleczkach bo po prostu nie używałem ale biorąc pod uwagę jakość tego co ja używam, myślę że dobrze się sprawdzi. 

Serio? A gdzie to można kupić? W sensie tą zawieszkę no smoking?