Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za co najbardziej kochacie swojego męża,partnera?tak szczerze napiszcie

Polecane posty

Gość gość

co najbardziej was ujmuje w waszym partnerze zyciowym?ZA CO GO KOCHACIE?

Gość gość
- Daje mi poczucie bezpieczeństwa, to jest ten typ faceta który w ogień by wskoczył za swoimi bliskimi i nie zostawił z problemami. Sama jego obecność mnie zawsze uspokaja. - Dopuszcza mnie do siebie bardziej niż kogokolwiek innego, tzn tylko przede mną się w pełni otwiera, mam wrażenie że spośród rodziny i znajomych tylko ja znam go naprawdę - Nauczył mnie się bawić. Serio, zanim go poznałam byłam bardzo spięta, nigdy nawet nie tańczyłam, miałam ubogie życie towarzyskie, czułam że muszę uważać zawsze na wszystko co powiem i zrobię, jak wyglądam w danym momencie np kiedy się śmieje. Odkąd jest w moim życiu umiem wyluzować i się bawić, zaraził mnie swoją energią

Gość gość
fajny temat ja swojego kocham za caloksztalt. za to ,że wszystko potrafi zrobic w domu,że pierze ,sprzata,myje toalete ,wanne ,brodzik i wspaniale gotuje. za to ,że umie wszystko zreperowac i nie ma dla niego rzeczy nie do zrobienia. za to ze jest tak cholernie empatyczny i kocha zwierzęta.nie starczy mi nocy i dnia zeby wypisac jego zalety.. jest poprostu idealny.

Gość gość
Przede wszystkim za to, że czuję się przy nim bezpieczna no i za to, jaki jest w stosunku do mnie, czyli kochany, czuły, miły.

Gość gość
Ja podziwiam go ze wszystko potrafi w domu i koło domu zrobić. Do napraw żadnych fachowców nie wzywamy on wszystko umie i przy samochodzie też. No i odkurza i myje podłogę bo ja nienawidzę.

Gość gość
Za inteligencję, poczucie humoru, wytrwałość i hart ducha.

Gość gość
jest moim najlepszym przyjacielem tworzymy razem drużynę za taką mieszankę szacunku i troski

Gość gość
No proszę! Mądre kobiety tez są na kafeterii.

Gość gość
za to, że On mnie wciąż kocha mimo mojego trudnego charakteru za to, że widzi we mnie tylko dobre strony i wybacza wszytsko co złe za to, ze zawsze moge na NIego liczyć za to, że nie muszę sie obawiac Jego uczuc, reakcji za zrozumienie, lojalnosc, za kazdy rok wspolnie spedzony za to, ze jest najlepszym przyjacielem, kochankiem, czlowiekiem jakiego znam

Gość gość
Za troskę jaką mnie otacza, Za czułość jaką obdarza mnie i nasze dzieci, Za to, że potrafi zrobić dosłownie wszystko sam, Za to, że mogę mu powiedzieć dosłownie wszystko, nie obawiając się reakcji, Za to, że zawsze staje po mojej stronie; Za to , jest wszechstronnie uzdolniony, chociaż i bez tego kochałabym go tak samo; Za jego szare oczy i uśmiech, to w nich pierwszych się zakochałam; Za to jaki jest wobec słabszych i cierpiących; Za to, że bezinteresownie pomaga; Za to, że rodzinę stawia na pierwszym miejscu; Za to, oraz za wiele wiele wiele więcej :) <3

Gość gość
Za to że jest bardzo pracowity, uczciwy, kocha zwierzaki, dobrze gotuje, jest inteligentny, że umie mnie rozśmieszyć, że jest dla mnie czuły, szanuje mnie i kocha. I za to, że jest zayebiście opanowany, twardy psychicznie.

Gość gość
Ja swojego męża kocham za to ,że dba o mnie i zawsze jest po mojej stronie. Czuję się przy nim bezpiecznie,uwielbiam jego towarzystwo i poczucie humoru.Gdy mam zły dzień zawsze stara mi go poprawić na lepszy :) Kocham go ,że gotuje pyszne obiady dla dzieci a dla mnie nawet zmęczony po pracy zrobi papryki faszerowane lub szaszłyki na kolacje.Kocham go za to ,że wiąże ze mną swoje marzenia i je wspólnie realizujemy.