Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy kobieta z dzieckiem!!!dorobia sie Twoim kosztem i zostawia!!!

Polecane posty

Gość gość
Ja wam powiem tyle, jej mamusia i sama ona mowila o nim jaki to ten biologiczny ojciec byl zly nawet nie podszedl do dziecka gdy jej coreczka szla z wozkiem, chlal, cpal, no same zlo alimenty dostawala z panstwa bo nie placil, ona cos pieprzyla o jakies zdradzie , ze go przylapala. Prawda jest taka, ze ze mna zrobili teraz to samo tylko, ze ja nie pije ani nie cpam, ale oskarzyli mnie ze jej awantury robilem, oczywiscie ze robilem skoro nic nie robila pasozyt i wymagania stawiala, ze ja zle traktowalem pieniedzy nie dawalem, a pieniadze przepier... fruwala ch...j wie gdzie chu...j wie z kim, nie bylo jej w domu. Dla ciekawostki dowiedzialem sie dopiero po slubie, ze tatus pracowal za granica, a mamusia przep*****lala pieniazki wracal, a stan konta byl zerowy, okazalo sie, ze miala romans ktory trwal 10 lat i tak samo wciskala ciemnote, ze go nie kocha, ze klotnie ta sama spiewka co u mnie tylko ze z jej coreczka, zdradzala, ponizyla, upokorzyla i rzuciła.

Gość gość
ja ch...o sie zakochalem i nie moge teraz tego przelknac, wszystko wychodzi niestety, ale dopiero po slubie jakim jest czlowiekiem? do dzisiaj nie wie jakie mielismy rachunki , odkryla sie, gdy kupilem mieszkanie i poczula wolnosc wczesniej mieszkalismy u moich rodzicow i starala sie, ale ta natura p***y siedziala w niej nie byla sobą, takie kobiety maja jeden cel znalezc goscia z kasa poudawac jakie to one nie sa kochajace, rozkochaja cie, dziecko zaakceptujesz ty myslisz ze bedziecie zyc dlugo i szczesliwie, a tymczasem wypieprza z domu oczernia i zostajesz z pustym mieszkaniem kredytami bez dzieci, zony. cala prawda o panienkach z dzieckiem!!!

Gość gość
sprzedac dom i po sprawie

Gość gość
ja to tam chuj, place alimenty, ale moja znajoma bo ten sam problem zaczal sie miedzy innymi co u mnie. poznala niemca o dziesiet, dwanascie lat starszy kupil jej dom w Polsce nawet nie byl zameldowany w tym domu bo byl obcokrajowcem ma z nia dwojke dzieci w wieku 6 i 9 lat. prowadzil male gospodarstwo miedzy czasie jezdzil na zarobek do swojego kraju, przyjal pod swoj dach jej mame i babcie, wyszykowal im pokoik mormalna rodzinkai i co??? goscia wyj***la w trabke, powiedziala, ze go nie kocha i ma w********ac z domu tak samo z dnia na dzien, facet tak sie zalamal ze chcial podpalic dom zadzwonila po policje robil jej awantury, policjantow chcial pobic, ze to jego dom i on nie wyjdzie z niego, chcial wziac swoje dzieci w konsekwencji zabrali go do psychiatryka z tego co wiem to juz wyszedl, nie ma juz do czego wracac, rozwod dalej trwa, ta p******a zalozyla mu kolejna sprawe o znecanie sie psychiczne nad nia i dziecmi. spadek prawdopodobnie zostanie przyznany jej 60 000 euro nie wime, czy intercyze nie podpisali. i co kobitki??? z dnia na dzien!!! zwiarz sie teraz z taka, a na prawde ladna kobieta!!! podaje kolejny przyklad bo baby to chuje tak jak u mnie wszystko tak ukrywaja ,milosc, wiernosc wszystko, gdy sie dorobia zostawiaja.myslalem ze ta szmate znajoma tez zaj***e, ale sie powstrzymalem, usmiechnela sie i powiedziala ze to nie chodzi o majatek no k***a rece. opadaja.

Gość gość
tak myslalem zeby wp**du to sprzedac. 1500 zl lacznie rat kredytu na razie wyrabiam, ale kto wie co bedzie dalej.

Gość gość
bo jestes pustym skur/wysynem ktory wzial byle wywloke byle pysk byl na medal to teraz cierp. co przecietnej albo brzydkiej albo grubej by nie wzial bo wstyd z pasztetem to sie mecz ty skur/wielu zaj/ebany. ta dzi/wa powinna cie wyssac jak pijawa do cna zebys o suchych gnatach zostal. nie zaluje takich sm/ieci bo bezwartosciowe kukly tak wlasnie koncza.

Gość gość
Gościu odstaw dopalacze bo ci szkodzą

Gość gość
ona zostawia go bo coś tam, sąd zarządza mu zapłacenie 20tys. jak to sie zwie na dziecko, lecz korzysta z tego kobieta, która ma tzw lepszego, on... traci żone, dziecko i pieniądze, morał Nie żeń sie, małżeństwo to instytucja na rzecz kobiety.

Gość gość
kobiecie, żadnej nie należy sie żaden grosz.

Gość gość
Gosc 12.28 takie suki jak zaczynasz z nimi byc to sa lepsze niz ktorekolwiek inne, ja p*****le c***a wiesz o zyciu, myslisz ze ryj to wszystko? C***a jej sie powinno nalezec taka jest prawda przyszla z majtkami w********a z majtkami tylko ze nasze prawo jest tak p******e i rodzinne!!!! ze zezwalaja na To, a takie d***** na tym korzystaja. Jak kyos siie wiąże z takimi sukami to intercyza, bo na te szmaty nie ma rady, ja pochodze z rodziny,gdzie jest ogroomne zaufanie , szczerosc i bez klamstw i dla tego mam obraz w glowie rodziny ktora sie wspiera i przede Wszystkim nie oszukuje!!! Nie przyszlo by mi to doo glowy, ze mozna. Byc taka d***** proste. Je śr em latwowierny i tyle.

Gość gość
Powiem szczerze zadne alimenty jezeli mateczka p**deczka chce wziiac dziecko tobie zabrac to co kochasz tylko dla tego bo chce sie doorobic, c***a adwokat mi od razu powiedziial, ze do matki ida dzieci to jest poje...ane polskie prawo

Gość gość
można dodać, dzieci wychowywane przez matki mają wiekszą podatność ne depresje

Gość gość
Ja wiem jak moja lafirynda wychowywala dzieci nawet im bajek nie czytala! Jak tylko mialem wolna chwile zawsze ich gdziies zabieralem Dzieci ku...a chca byc ze mna tak samo bo mi to mowia dlaczego ja ich nie moge odebrac? a te szmaty zwanymi matkami opowiadaja w sadzie jakii to tatus zly bo krzyczal kiedys na dziecko jak cos zle zrobilo, albo dal klapsala a niech tylko dziecko powie, ze u tatusia bylo super to dostaje spazmy i zaraz jest sms, ze nie Udawaj doobrego ojca, zamiast sie ciieszyc ze dziieci sa zadowolone szczesliwe, z babami nie mozna normalnie z kokietek zamieniaja sie w szmmaty!!! W d***e maja dzieci!!!kosztem dzieci wiekszosc z nich wplatuje w spprawe rozwodowa wypytuja sie co tam jak tam chore to jest!!! dla mnie facet jest bardziej dojrzała osoba emocjonalnie niz kobieta!!!

Gość gość
Samotne matki ZAWSZE szukają gościa który zasponsoruje życie jej i przede wszystkim jej potomstwu. Będzie robić na początku wszystko, żebyś myślał że jest inaczej. Do rany przyłóż, w łóżku wszystko co chcesz, czułe słówka. Jak wpadniesz to się zaczyna wyciaganie kasy na całego w sprytny sposób. Znam historię gościa, powiedział swojej "od dzisiaj dzielimy wydatki pół na pół"...następnego dnia już jej nie było:D Miłość wyparowała i się skończyła:D One mają nas za robotów, które są ŚRODKIEM do celu. Celem zazwyczaj jest: dostatnie życie, albo dziecko. JEJ dziecko.

Gość gość
Hehe no k*******a skad to ja znam!!! Ja swojej w ostatnie dni tak powiedzialem" idziesz*****nny leniu do roboty, rachunki na polowe, a co ci zostanie to jest Twoje". I chuj juz nie kocha, spieprzyla z domu!!! Taki sam przypadek

Gość gość
Chce mi sie *****c? Wchodze na stronke rokse i mam za 150-200 taka cizie ze jescze pala to stoi mi jak wracam jak tylko sobie przypomne, a tu k***a po dziecku to firanki po kolana i studnia rozwalona :-) utrzymanie takiej studni to koszt rzedu 1500 zl. na miesiac mniej wymagajacej, czyli w przeliczenniu 10 ****ań na roksie. A ta jeszcze jak da ci 3 razy w Miesiacu to klaszczesz uszami hehe czysta prawda o panienkach z dziecmi.

Gość gość
Maksymalnie 1%porzadnych kobiet zostaje samych z dzieckiem w tym sa wdowy, rozwodki, ofiary g****u.

Gość gość
Z byle powodu odchodza i nie zdaja sobie sprawy, ze na tym nikt inny nie cierpi jak tylko male niwinne dzieci!!!

Gość gość
pracująca, samodzielna kobieta z dzieckiem ok, ale jak wy sobie cizie bierzecie to później płacz i lament. Głową się myśli a nie rozporem

Gość gość
Masz racje, zaluje tego. Tylko jej placz i lament jaka to pokrzywdzona kobieta zakryl mi moje oczy, czy ona teraz mi w jakis sposob wspolczuje? NIE osiagnela swoj cel!

Gość gość
Haha i dobrze Ci tak. Cieszą mnie takie sytuacje. Ja byłam w kilku związkach, dzieci nie mam na szczęście, bo na facetów samych skur..li trafiałam. Też mi jeden z nich powiedział, że rachunki po połowie, a co zostanie z wypłat to każdy na swoje wydatki. Mówię ok, ale obowiązki po połowie. Na początku się zgodził, ale później stwierdził, że on kibla mył nie będzie, bo to nie męskie haha. Kolejny z kolei za bardzo wyzwolony seksualnie był, na trójkąty mnie namawiał, chciał na moich oczach bzykać inną.. Jeszcze inny był z kolei bardzo hojny, za nic nie musiałam płacić, mieszkałam u niego, kupował biżuterię, kwiaty, ale do koleżanki mi nie pozwalał wyjść, bo niby go zdradzam, telefon mi przeglądał, komputer, dramat. Faceci zawsze wykorzystywali kobiety i nie mieli żadnych skrupułów, dlatego cieszy mnie fakt, że sytuacje się odwracają.

Gość gość
No i ciesza cie sytuacje, ze faceci uczciwi sa wykorzystywani? Niby takich szukasz?i co k***a sie smiejesz? To ty masz nasrane!!!

Gość gość
Drogi autorze :) Pretensje możesz mieć tylko do siebie, a nie wylewać kwasy na kafeterii. Widziały gały co brały. Poleciałeś na Jessicę z małym Brajankiem, która przez ciążę przerwała dumne technikum gastronomiczne, a teraz płaczesz. Wierz lub nie, ale sama jestem młodą mamą, mam męża, jestem ambitna, kształcę się, zarabiam niemało robiąc korki, jestem oszczędna, nie latam po klubach i z nikim się nie waliłam po kątach. Nie naciągam męża na kasę, wręcz przeciwnie bo czasem sama mu daję pieniądze jak potrzebuje, a w razie rozwodu też sobie poradzę. Takimi wpisami tylko wkurzasz normalne kobiety, które wiedzą czego chcą od życia, dziecko im w niczym nie przeszkadza i nie wiążą się z facetem dla kasy...

Gość gość
Haha cieszy mnie to, a raczej bawi, bo uczciwe kobiety też są wykorzystywane, faceci ich nie szanują, dlatego kobieta albo musi faceta trzymać twardą ręką, albo wykorzystać :P Związki partnerskie, gdzie nikt nie jest wykorzystywany, gdzie panuje miłość, zaufanie zdarzają się baardzo rzadko...

Gość gość
Związki partnerskie zdarzają się rzadko, ale nikt nikogo nie zmusza do związku z osobą, która nas wykorzystuje.

Gość gość
Powiem wam ch. Ja. Wi. Cie na mnie wiele lasek lecialo dalem sie zlapac na prawde . Jestem p******y macie racje. Kurwa mnie wykorzystala

Gość gość
Nie wszystkie kobiety takie sa, nawet te z dzieckiem, to samo sie tyczy facetow, wiadomo ze dla rodzica dziecko bedzie najwazniejsze, dlatego lepiej nie pchac sie w taki zwiazek

Gość gość
Ja pochodze z pelnej rodziny, gdzie byl szacunek i zaufanie, Tata pracowal, oddawal Mamie cala pensje,Mama zajmowala sie nami i domem , czasem jak sie klocili to nigdy nie slyszalam zeby Tata powiedzial cos zlego na Mame, nie oszukiwali sie i nie zdradzali. Tak mysle ze moi Rodzice mieli szczescie ;)

Gość gość
A jednak jesnak sa wyjątki i to cieszy :-) ta kobieta mi tak zryla beret ze masakra. Myslalem, ze jestem wyleczony juz po niej a tutaj nie wiem co sie mi wczoraj stalo :-( poznalem fajna kobiete, nawet dala mi numer powiedzialem o rozwodzie i dzieciach chuj pomimo to mnie zakceptowala nic sie nie zwierzalem tylko tyle nakreslilem sytuacje, ale przyszla z kolezanka, ktora calowala sie z kolesiem na parkiecie,a pozniej po zabawie miziala sie z innym no i zj***lem! Zaczalem mowic co ty k***a wyprawiasz oczywiscie, zaczalem miec do niej pretensj****ardzo sie naj***lem w efekcie i chuj zaczalem plakac powaznie i ze ona jest taka i siaka w efekcie tamta dziewczyna stanela w jej obronie i znajomosc sie skonczyla. No k***a boje sie ze mam przez ta moja zone juz tsk zryty beret, ze boje sie kogokolwiek krzywdzic, k***a mac!!!!