Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zamierzam utrzymywać kobiety i dawać jej pieniędzy

Polecane posty

Gość gość
Haha... pewnie znajdzie tysiace takich do wyssania ! Tylko ze takich cwelow poznac juz po wygladzie i nikt z takimi sie nie zadaje.

Gość gość
18:33 prawie cale spoleczenstwo gardzi takimi

Gość gość
Ho ho, ale się pasożytki obruszyły, widać, że prawda o nich ****ardzo boli.

Gość gość
Ty fiutek ! Spadaj !

Gość gość
Pasożytki zawsze będą miały różne wymówki.

Gość gość
a cwel zawsze bedzie cwelem! facet ktory wyciaga lape po pieniadze to p***a nie facet, palant i nic wiecej

Gość gość
na szczescie znam kilku facetow ktorzy cala kase oddaja kobietom, po prostu sa to normalne zwiazki w ktorych jest zaufanie a nie wiecznie podejrzenia ze jedno drugie okradnie, oszuka, wykorzysta.. w takich zwiazkach jesli tak sie dzieje to nie sa zadne zwiazki, to jakies durne uklady, nic dziwnego ze sa pozniej rozwody..

Gość gość
nie zen sie i badz sam, cholerny egoisto!

Gość gość
haha, facet oddaje cala kase kobiecie a ona najpierw wyda na swoje zachcianki a pozniej z wielkiej laski jak starczy to moze da mezczyznie

Gość gość
gość dziś hahaha :D jak taka sobie wezmiesz to Twoja sprawa :D :D to bedzie wydawac na siebie, bo kazda normalna kobieta wie ze sa inne priorytety...

Gość gość
20:36, 22:50 uciekajcie od facetów widzących w innych samego siebie, to pasożyt

Gość Lajtner
Po połowie czyli raz minetka a raz lodzik. Naprzemiennie. ;) Hehe i co kobitki?

Gość gość
Widzę, że jest tutaj kilka bab, a może to tylko jedna, które reagują agresją i wyzwiskami, gdy pisze się o normalnym partnerstwie w związkach, sprawiedliwym podziale pieniędzy i obowiązków. Je to dziwi i złości. Sorry, ale widać od razu, że to roszczeniowe księżniczki, wychowane na, hm, faktycznie pasożyta, jak to może niezbyt ładnie, ale trafnie ujął jeden z przedmówców. Lale przeświadczone o tym, że facet ma na nie pracować i święcie oburzone, gdy przypomina im się, że to 21 wiek, a nie 19. Śmieszne pseudoksiężniczki, które może z wielkiej łaski zajdą w ciążę i będą robić z tego cyrk, że takie pokrzywdzone i biedne, bo muszą karmić dziecko. Niestety w Polsce jest jeszcze wiele zmanierowanych, żałosnych idiotek, które nie mają pojęcia, co to partnerski związek. Ale amatorów na ich wątpliwe wdzięki, jeleni, którzy dadzą się wykorzystywać, jest już na szczęście garstka. Może niech je tatuś nadal utrzymuje?

Gość gość
kiedys maz i ojciec tylko pracowal, zarabial i jeszcze pomagal w domu, a kobieta zajmowala sie domem i dziecmi, nie bylo z tego powodu zadnych klotni a dzis facetom sie we lbach przewraca, dzis kobieta ma pracowac zawodowo i w domu, zajmowac sie dziecmi, a on po pracy z piwskiem przed tv no bo zeby pomoc cokolwiek w domu zrobic ?? by sie biedny przemeczyl przeciez :D :D

Gość gość
Właściwie to nie wiem z czym Ty masz problem ? Czy ktoś Ci każe utrzymywać jakąś kobietę ? Przecież ludzie dobierają się tak jak chcą - jak nie znajduję takiej/takiego jakiego chcę to jestem sam/sama. A jak na siłę szukam, to nie mam pretensji o to co sam sobie z desperacji wybrałem. Możesz sobie tupać nogami ile chcesz, ale świat nie dostosuje się do Ciebie, bo Ty masz taki kaprys.

Gość gość
ale jak nie zamierzasz utrzymywac samicy? skąd wezmiesz taką co np ciebie utrzymuje? Jeden rodzaj dziwek to oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami.

Gość gość
facet powinien sie ze wstydu spalic zeby go kobieta utrzymywala!

Gość gość
kiedys maz i ojciec tylko pracowal, zarabial i jeszcze pomagal w domu, a kobieta zajmowala sie domem i dziecmi, nie bylo z tego powodu zadnych klotni a dzis facetom sie we lbach przewraca, dzis kobieta ma pracowac zawodowo i w domu, zajmowac sie dziecmi, a on po pracy z piwskiem przed tv no bo zeby pomoc cokolwiek w domu zrobic ?? by sie biedny przemeczyl przeciez smiech.gifsmiech.gif x Aleś ty tępa. Przecież faceci tu piszą, że chcą partnerstwa, że chcą na równi także pomagać i w domu. A już pisanie, że facetom się w głowie przewraca, bo chcą partnerskiego związku, to idealne podsumowanie roszczeniowej pasożytki.

Gość gość
facet powinien sie ze wstydu spalic zeby go kobieta utrzymywala! x Możesz lala pokazać, gdzie tu jakiś facet napisał, żeby go kobieta utrzymywała? Potwierdzasz tylko, że Polki nie grzeszą rozumem.

Gość gość
Kobiety i faceci na rowni ? dobre sobie na rowni bedziemy jak faceci zaczna przechodzic ciaze i dzieci rodzic, to dopiero pogadamy !

Gość gość
I znowu ta ciąża, ośmieszasz się pasożytko.

Gość gość
Chciałbym zajść w tę ciążę, poważnie. Żeby odebrać ten pseudoargument roszczeniowym królewnom z drewna. Ciekawe co wtedy by wymyślały, żeby tylko żyć na czyjś koszt.

Gość gość
słabsza genetycznie-ale nikt nie zechce utrzymywać panienki z kolumnowatymi nogami obspermionej przez śmierdzącego prawiczka i nie umiejącego się wysłowić budowlańca :)

Gość gość
Też bym chciała, bo być może zmieniłbyś punkt widzenia. Ja w ciąży nigdy nie byłam, ale miałam znajome i nieznajome, które działały mi na nerwy poczuciem, że im się wszystko należy będąc w ciąży lub mając małe dziecko. Ale w pewnym momencie powiedziałam sobie STOP. Moja znajoma straciła w ciąży część zębów, u innych pojawiły się żylaki i wiele innych niezbyt przyjemnych schorzeń. Burza hormonalna w tym czasie to naprawdę FAKT.

Gość gość
słabsza genetycznie-ale nikt nie zechce utrzymywać panienki z kolumnowatymi nogami obspermionej przez śmierdzącego prawiczka i nie umiejącego się wysłowić budowlańca usmiech.gif słabsza genetycznie-ale nikt nie zechce utrzymywać panienki z kolumnowatymi nogami obspermionej przez śmierdzącego prawiczka i nie umiejącego się wysłowić budowlańca usmiech.gif

Gość gość
Weź przestań, ponad 90 procent kobiet dobrze przechodzi ciążę.

Gość gość
słabsza genetycznie-ale nikt nie zechce utrzymywać panienki z kolumnowatymi nogami obspermionej przez śmierdzącego prawiczka i nie umiejącego się wysłowić budowlańca usmiech.gif

Gość gość
A skąd masz takie dane, że 90 % kobiet dobrze przechodzi ciążę ? To, że kobiety się publicznie nie skarżą, to nie oznacza, że czują się super. Wiele, a właściwie chyba wszystkie moje znajome po porodzie musiały walczyć z ogromnym wypadaniem włosów, żadna nie miała włosów jak kiedyś, sporo z nich zaczęło gwałtownie siwieć oraz mieć przebarwienia na twarzy.

Gość gość
Ja powiem tak. Jestem kobietą,dorosłą oczywiście i oczywiście JA POPIERAM autora tego wątku. Nie jestem kobietą która doi od faceta pieniądzę. Sama tez zarabiam i oboje dzielimy się obowiązkami. Dzieci nie mamy a nawet jeśli by się pojawiły to i tak niczego nie zmienia,zawsze można się podzielić obowiązkami.Wstyd mi jest za niektóre księżniczki które tylko ciągle wymagają od faceta wielu rożnych rzeczy. Ja zawsze trzymałam stronę facetów i będę trzymać bo kobiety a raczej ich większość zachowuje się jak rozpieszczone pasożyty. Takim facetom tylko współczuć wybranki serca. Moja mama miała 3 facetów i tylko ciągle gadała o kasie...więc mam spory dowód że kobiety w większości szukają faceta z kasą i to nie ma nic wspólnego z miłością. Pozdrawiam.

"kiedys maz i ojciec tylko pracowal, zarabial i jeszcze pomagal w domu, a kobieta zajmowala sie domem i dziecmi, nie bylo z tego powodu zadnych klotni" - nie słyszałem by w mojej rodzinie na przestrzeni 5 pokoleń tak było - czy możecie mi podać okres historyczny, kiedy takie rzeczy były na porządku dziennym? To raz, a dwa - praca i zajmowanie się domem kiedyś inaczej wyglądały.