Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zamierzam utrzymywać kobiety i dawać jej pieniędzy

Polecane posty

Gość gość
Tak tak, obawiazki domowe, opieka nad dziecmi tez na pol, koniecznie! Gotowanie, sprzatanie,pranie, prasowanie itd, itp.. No to lec po szmatki i zacznij kurze scierac :P

Gość gość
Niektórzy mężczyźni są śmieszni. Chcą aby wszystko było po równo i tutaj jeszcze do jakiegoś momentu jestem w stanie ich zrozumieć. Ale w takim razie dlaczego uganiają się za młodszymi kobietami ?, przecież tutaj też powinno być po równo :) Bo stare ciało nie tylko u kobiet może wyglądać nieatrakcyjnie, a w takich związkach na zasadzie spółki handlowej, to przecież żadna strona nie powinna być pokrzywdzona.

Gość gość
Tak tak, obawiazki domowe, opieka nad dziecmi tez na pol, koniecznie! Gotowanie, sprzatanie,pranie, prasowanie itd, itp.. No to lec po szmatki i zacznij kurze scierac jezyk.gif x Ale co w tym dziwnego, że facet posprząta? Jesteś jakąś babą z zapadłej wsi?

Gość gość
Partnerski związek łączysz z "uganianiem się" za młodszą kobietą? Po pierwsze, mało który facet "ugania się" za kobietami, masz jakieś spaczone pojęcie. Po drugie, z młodszą można tak samo wejść w partnerski związek. Nie wiadomo o co ci chodzi, twój wpis to takie "ni z gruszki ni z pietruszki".

Gość gość
Popieram autora. Jak mam dwa konta. Na jedno wplywa cala wyplata i z tego konta automatycznie na drugie konto wplywa co miesiac 3000zl. I tyle oficjalnie przed zona zarabiam. Na pierwsze dostaje prawdziwa wyplata 12tys. o czym zona nie ma pojecia. Mam tez adres korespondencji o ktorym zona nie ma pojecia.

Gość gość
Mój wpis miał jak najbardziej sens. Jeśli jednak uważasz, że z młodszą można wejść w partnerski związek, to skoro wszystko po równo, to rozumiem, że uważasz iż ze starszą również. Na satysfakcję w związku składają się różne rzeczy u różnych ludzi. Zauważam jednak, że osoby wyrachowane chcą po równo tylko tam gdzie czują przewagę. A dla kobiety znacząco starszy partner to zwiększone ryzyko wad genetycznych u przyszłych dzieci, które być może będzie musiała sama wychowywać, bo wyrachowaniec w przypadku kłopotów może : 1.uciec. 2. umrzeć - mężczyźni żyją krócej. Więc jak widzisz wiek jest b.istotny, kiedy patrzymy perspektywicznie i w sposób wyrachowany, no ale wyrachowanie dla ciebie jest czymś absolutnie sprawiedliwym :)

Gość gość
13:42 to kobieta im starsza tym wieksze ryzyko wad genetycznych. U faceta takiego ryzyka nie ma. Moze miec zdrowe dziecko bedac nawet starym pod warunkiem ze ma mloda kobieta.

Gość gość
Ryzyko jest po obu stronach. Badania najnowsze niestety to stwierdzają, ale nawet bez badań zastanów się jaki materiał genetyczny może wyprodukować starsze ciało żyjące w naszych warunkach - czyli wdychanie trucizn z powietrza, jedzenie chemii. Obecnie mężczyźni mają ogromne problemy z płodnością a ich nasienie jest niezbyt dobrego gatunku, a im starszy tym gorzej.

Gość gość
Dlatego w interesie obu stron jest mieć młodszego partnera, a to już nie jest po równo dla żadnej ze stron.

Gość gość
Nasienie gorszego gatunku ale nie wady genetyczne! Wady genetyczne zwiazane z wiekiem sa po stronie kobiety. A jakosc nasienia moze powodowac problem z zaplodnieniem a nie z wada genetyczna.

Gość gość
Więc jak widzisz wiek jest b.istotny, kiedy patrzymy perspektywicznie i w sposób wyrachowany, no ale wyrachowanie dla ciebie jest czymś absolutnie sprawiedliwym usmiech.gif x Jakie wyrachowanie? Że chcę partnerstwa, sprawiedliwego dzielenia się kosztami? Dziwne masz podejście. Wyrachowanie to właśnie podejście kobiet typu, że facet ma ich utrzymywać i koniec. Bo tak. A co do związków, gdzie facet jest trochę starszy od kobiety - to nie przypadek, bo także kobiety CHCĄ takiego związku, chcą nieco starszego partnera. Nikt ich nie zmusza.

Gość gość
Ja tylko chcę Ci pokazać, że całkowite koszty nie oznaczają tylko dzielenia aktualnych kosztów na pół. Ale masz ograniczoną zdolność pojmowania powiązanych ze sobą faktów, więc nie próbuję więcej Ci tłumaczyć. Żeby nie było - nigdy żaden facet poza moim ojcem mnie nie utrzymywał .

Gość gość
Jeszcze jedno, jeśli odwlekasz bycie tatą, a kiedyś zamierzasz nim zostać to - nasienie gorszego gatunku, które częściej występuje u starszych panów to ryzyko wystąpienia mutacji w plemnikach i tutaj mamy zwiększone ryzyko takich spraw jak: zespół Downa, schizofrenia, autyzm i jakaś choroba kości nie pamiętam nazwy, ale prowadzi do np. spłaszczonego nosa, karłowatości lub większej głowy z wystającym czołem.

Gość gość
Kobieta powinna nawet oddac facetowi poł kwoty za paliwo gdy maz,partner zawozi ja do szpitala,czy ze szpitala nawet z porodowki.Tak jest uczciwie?

Gość gość
W naszej polsce to kazdy patrzy sie bogato ożenić. Wszyscy tylko patrza na wartości materialne. Miałam takiego jednego typa, sam byl biedny jak mysz, no a wydrapałby mi z portfela moja ostatnia przeze-mnie zarobiona złotówkę .To samo z kobietami jest ,chca mieć faceta z prawo jazdy, dobrym samochodem, domem ,psem, ogrodem i basenem. Szukajcie obcokrajowców.

Gość gość
A karmienie piersią- czy facet powinienen zapłavic kobiecie.Jego dziecko i za darmo pokarm?Kobieta w jego tez interesie musi sie zdrowo odzywiac i byc w dyspozycji dla dziecka.Jakies koszta tatus musi poniesc,bo pampersy ubranka i kosmetyki oczywiscie na poł ale jak rozliczyc karmienie piersia wspolnego dziecka i poswiecony czas?

Gość gość
A karmienie piersią- czy facet powinienen zapłavic kobiecie.Jego dziecko i za darmo pokarm?Kobieta w jego tez interesie musi sie zdrowo odzywiac i byc w dyspozycji dla dziecka.Jakies koszta tatus musi poniesc,bo pampersy ubranka i kosmetyki oczywiscie na poł ale jak rozliczyc karmienie piersia wspolnego dziecka i poswiecony czas?

Gość gość
W trakcie ciąży to w ogóle powinien na kobietę dmuchać i chuchać, bo niewiele potrzeba, żeby było nieszczęście i to się nazywa odpowiedzialność, nawet jeśli kobieta jest wtedy straszną jędzą - wyrachowaniec to niech już po porodzie sobie odbije wszystkie koszty, jak musi.

Gość gość
Wchodzac w zwiazek malzenski, podpisujcie intercyze. Bedziecie sie wszystkiego dorabiac ,klupowac meble, pralki, lodowki a mezus moze rachunki spalic i w czasie rozwodu was z walizkami wystawic ,jezeli chalpa bedzie jego i to ma byc wspolnota majatkowa. Polaczki sa cwani, nie bojcie sie za granica jeden drugiego by w lyzce wody utopil ,byle zeby on mial wiecej i wiecej kasiory dla siebie. Falsz i obluda na swiecie.

Gość gość
Pasożytki, ale wy wymyślacie niestworzone historie.

Gość gość
Ty ! Fiutek ! To ty jestes pasozytem ! Tylko ze zadnej glupiej nie znajdziesz, ktora cie zechce .

Gość gość
gość dziś w czasie rozwodu was z walizkami wystawic ,jezeli chalpa bedzie jego i to ma byc wspolnota majatkowa. Jeżeli on kupił za swoje pieniadze przed slubem to dlaczego ma byc twoja ta chałupa?

Gość gość
12:57 pasożyt krzyczy najgłośniej

Gość gość
15:03 pasożyt krzyczy najgłośniej

Gość gość
Nie zdziwiłoby mnie, gdyby sam traktował kobiety w przeszłości nie jak partnerki, swoje drugie połówki, tylko jak bank albo sponsorki. Takich facetów wszędzie pełno, kobiety są zaradne i niejedna zarabia wielokrotność średniej krajowej.

Gość gość
Dymających na kasę jedną, drugą, trzecią, czwartą, a potem w każdej widzących samego siebie nie brakuje. Wielu facetów to takie pasożyty latami przy kobiecie tylko dla korzyści bez miłości, a potem zżera ich strach, że ktoś ich potraktuje tak samo, jak oni traktowali swoje byłe.

Gość gość
15.56. Prawdopodobnie taki osobnik założył temat. Na zasadzie- najgłośniej krzyczy złodziej "łapać złodzieja".

Gość gość
13.28 "brawo" za "uczciwość" małżeńską. Kto kłamie to i kradnie, jak to mawiał mój sp.dziadek.

Gość gość
18.04 haha, slusznie:)