Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do praktykujących katoliczek

Polecane posty

Gość gość
Ci ktorzy krytykuja nauke Kosciola w sprawach seksu to ci ktorzy chca pic sperme,chca wcierac sobie ja w cycki i w tylek. Bo tylko taka jest roznica.

Gość gość
gość dziś -> kościół ci wlezie wszędzie tam gdzie go wpuścisz: - do chałupy - do obory - do stajni - do lodówki - x --nawet w piź/dzie ci pogrzebie. I to po pogrzebie. Może czas wysłać tego smoka stugłowego tam gdzie się narodził - do średniowiecza. I dzieci nim straszyć...

Gość gość
Polucje nocne nie sa grzechem. Poczytaj troche ksiazek katolickich debilu. Tak samo masturbacja przez sen nie jest grzechem. Jak ktos nie jest wstanie wytrzymac napiecia seksualnego i dlatego musi sie masturbowac bo nie jest wstanie z tego powodu funkcjonowac to nie jest to grzechem albo mniejszy grzech.

Gość gość
gość dziś -> kościół ci wlezie wszędzie tam gdzie go wpuścisz: - do chałupy - do obory - do stajni - do lodówki - x --nawet w piź/dzie ci pogrzebie. Także to po pogrzebie. Może czas wysłać tego smoka stugłowego tam gdzie się narodził - do wczesnego średniowiecza. I dzieci nim straszyć...

Gość gość
Jak w szkole z klasowki z matematyki dostalas jedynke bo sie nie nauczylas to byl winny temu Kosciol? Jak na lekcji WF miales kiepski czas na bieg na 1000m to winny byl temu Kosciol czy to ze nie trenowalec. Noe krytykuje sie Kosciola jezeli sie nic o nim nie wiem. Zaden z was zadnej ksiazki katolickiej nie przeczytal a wydajecie opnie o naukach Kosciola o ktorych nie macie pojecia.

Gość gość
polucje nocne nie są grzechem bo co? bo Pan Bóg tak powiedział, czy jakiś ksiądz? jakiś ksiądz stwierdził coś, a ty musisz to wziąć jako prawdę od Boga. Czy jak maz spuści mi się na cycki to grzech?tak? dlaczego? Po Przyszedł Pan Bóg do biskupa i powiedział: Jak mąż wytryśnie spermą na cycki żony uznać masz to za grzech? Nie, znowy jakiś fecet w sukience stwierdził, że taki sex jest nie ładny i trzeba mu o nim opowiedzieć podczas spowiedzi. Ludzie, ja możecie pozwalać na to, żeby jakiś ksiądz mówił wam co macie robić w łóżku?! Bądź człowieku dobry, nie rób nikomu krzywdy, pomagaj. A jak przy tym spuścisz się do chusteczki lub na cycki żony, to naprawdę nie pójdziesz do piekła. Czy uważasz ,że Pan Bóg w całej swej doskonałości i miłości mówiłby co masz robić ze swoją spermą? Czy mówiłby o twoim penisie, do której dziurki ma trafiać?

Gość gość
13:38 nikt ci nie kaze slluchac i przestrzegac nauk Kosciola. Jak nie chcesz to nie musisz do Kosciola nalezec. To tak jakbys sie zapisala na treningi mma i wkurzala sie na trenera ze na zajeciach nie gra sie w warcaby. Albo zamiast walic w worek to chcialabys obejrzec serial na wspolnej na sali trningowej.

Gość gość
Założyłam pytanie do PRAKTYKUJACYCH kobiet katoliczek, a wypowiadają się przeciwnicy Kościoła. To nie wasz temat. Zapraszam do rozmowy kobiety dla których sprawa wiary nie jest obojętna, a nauka Kościoła leży na sercu. Cała reszta niech sobie zakłada temat np głupoty w kościele dot seksu. Bo to nie jest tutaj miejsce na obrażanie tylko refleksje. Jeszcze raz powtarzam. Pytanie było do praktykujących!

Gość gość
13:38 a czemu wymyslono sobie ze sex z dzieckiem to cos zlego? Czemu wymyslono ze kradziez to cos zlego? Czemu morderstwo jest zle i idzie sie do wieziania?

Gość gość
ależ to właśnie były refleksje :) Powiedzcie mi tylko te praktykujące katoliczki, gdybyś którego razu usłyszała, że nauka kościoła stwierdza, że sex możlwy jest tylko w każdą niedzielę, po mszy, to też wzięłabyś to jako jedną jedyną i słuszną prawdę i stosowałabyś się do tego? bo przezcież to nauka kościoła?

Gość gość
Min.nauka Kosciola to np.nie kradnij,nie zabijaj,nie zdradzaj zony. CZy ta nauka jest glupia i nie watto jej przestrzegac bo to sredniowiecze a bardziej duzo wczesniej od sredniowiecze.

Gość gość
13:48 nauka Kosciola pozwala na bzykanie sie do woli. W kazdy dzien tygodnia i o kazdej gdzinie. Przeszkadza ci ta nauka ???

Gość gość
13.48 Nie masz zielonego pojęcia co oznacza Nauka Kościoła.

Gość gość
Proszę niech opuszcza grupę osoby które nie praktykują. Wysmiewaja, a chciałam zeby rozmowa była spokojna, może jakąś kobieta pozwala mężowi na zbyt wiele. Może źle się z tym czuje, może chciałaby porozmawiać ze czuje się jak śmieć bo mąż ja traktuję jak gumowa lalkę, a ona boi się odmówić. Jesli ktoś nie chodzi do Kosciola, nie powinien się tu wypowiadac.

Gość gość
Autorko, masz dziwaczny problem i tyle. Porozmawiaj o tym problemie z mezem. Ciekawa jestem, co on o tym bedzie myslal. Oral nie jest zadnym grzechem! Uprawiajac seks z wlanym mezem robisz dokladnie to, czego oczekuje od ciebie Bog. A zeby ten seks skutecznie uprawiac, zeby sie bardzo podniecic i doprowadzic do wytrysku, trzeba czasami uzywac roznych czesci ciala, w tym jezyka, i wykonywac rozne czynnosci. Nie stresuj sie,tylko kochaj sie z mezem ile sie da. To swietny sposob na zaciesnianie wiezi dwojga osob.

Gość gość
Nie będziesz miał bogów cudzych przede Mną Nie będziesz brał Imienia Pana Boga twego nadaremno Pamiętaj abyś dzień święty święcił Czcij ojca swego i matkę swoją Nie zabijaj Nie cudzoloz Nie kradnij Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu Nie pozadaj żony bliźniego swego ani żadnej rzeczy która jego jest

Gość gość
14:07 wytrysk do ust jest zabroniony.

Gość gość
"nikt ci nie kaze slluchac i przestrzegac nauk Kosciola." Każe. Kościół mi każe. I ,ostatnio, państwo mi każe. "Jak nie chcesz to nie musisz do Kosciola nalezec." To również jest NIEPRAWDA!! Kościół uważa, że jak cie ochrzcili (bez twojej wiedzy i zgody) to na zawsze jesteś katolikiem. Więc nie rzucaj się autorko, jak wesz na grzebieniu, tylko posłuchaj głosu mądrzejszych od ciebie. A jak nie chcesz - to nie pytaj!!!!!!

Gość gość
Ja pisalam wcześniej ze pieszczoty do pewnego momentu to co innego niż sam seks oralny . Ze cienką jest granica ale można ją znaleźć wyczuć. Nie jestem wstydliwa dewotka, bliskość z mężem należy budować pielegnowac. Jesli jest prawdziwa miłość malzonkow to naprawdę mąż nie zechce kończyć w ustach kochającej żony, co innego pocałunki ale nie finał w ustach kobiety. Potem swoją drogą laryngolodzy widzą w gardlach takie problemy jak ginekolodzy.

Gość gość
Ja tu dyskutuje a 99% ludzi na forum nigdy nie bylo w ksiegarni katolickiej.i nie przeczytalo ani jednej ksiazki katolickiej.

Gość gość
Wypraszam też z tematu katoliczki żyjące na kocią łapę.

Gość gość
14:12 mozesz sie w kazdej chwili wypisac z Kosciola. Sa tacy ktorzy to robia. Droga wolna dla ciebie. Chrzest bedzie nie wazny. I nic nie bedziesz musiala robic i nikogo sluchac.

Gość gość
gość dziś 14:07 wytrysk do ust jest zabroniony. xxxxxxxxxxxxx a gdzie tu ktos radzil, ze wytrysk ma byc do ust? Chodzi o doprowadzenie do podniecenia, np. jezykiem, dlonia itd.. Dawanie sobie przyjemnosci przed wytryskiem w pochwie jest mozliwe na rozne sposoby.

Gość gość
gość dziś -> a jaka jest NAJWAŻNIEJSZA "książka" katolicka? Przeczytałaś ją? I co z niej zrozumiałaś? - że musisz sie naczytać innych książek??

Gość gość
14:12 formalnie wypisac. Bedzie to zapisane w archiwum. Bedziesz wolnym czlowiekiem.

Gość gość
"Chrzest bedzie nie wazny." To ty nie znasz doktryn swojej wiary! Katoliczka w dope je/bana!!!!!!

Gość gość
14:18 nie wiem o co pytasz. Za chwile uciekam . Juz mam dosc.

Gość gość
" Bedzie to zapisane w archiwum." W jakim archiwum? Jestem praworządnym człowiekiem. Nie mam przeszłości kryminalnej. Nie chcę mieć swojego :archiwum" w jakichś organizacjach innych niż pastwo.!!! Ale ustawa do ochronie danych osobowych nie obejmuje organizacji w stylu kk!!!

Gość gość
14:27 z pretensjami idz do rodzicow. Ksiadz chyba nie porwal cie jak bylas mala? Zeby cie ochrzcic? Mozesz zostaz ateistka formalnie.

Gość gość
A jak ateizm ci sie znuddzi to mozesz zostac buddystka, Hinduistka. Scientologia. Kabala. Masz duzy wybor jak katolicyzm ci nie pasuje.