Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do praktykujących katoliczek

Polecane posty

Gość gość
Powiem wam ze przeczytalem ksiazek o seksie cala sterta-wydania katolickie,pisane przez duchownych. Sam wszystkiego nie pamietam . 90% tu piszacych ani jednej nie przeczytalo ksiazki. A madrujecie sie jakbyscie wszystko wiedzialy. Niektorzy z was szok by przezyly jakby sie dowiedzialy co nieco o seksie.

Gość gość
Co uwazasz za odchylenie? I z czego sie bierze twoja ocena? I dlaczego piszesz tu o kilku partnerach? Ja mam jednego od wielu lat , wiec chyba mowisz o sobie. No to fakt, w takim przypadku masz racje, ze sie ograniczasz.

Gość gość
16:42 jest tez tam napisane ze nie wolno jesc wieprzowiny. Czy wszyscy katolicy przestrzegaja zakazu jedzenia wieprzowiny??? Ogarnij sie czlowieku.

Gość gość
16.47 Stosuj, to Bóg Cię potraktuje tak samo.A jeśli wybaczysz swojemu wrogowi ,to Bóg wybaczy tobie twoje przewinienia. Wybór należy do Ciebie.

Gość gość
A ile można książek przeczytać o ruszaniu dopą góra-dół?? Ty to chyba robisz doktorat z katolickiego trzepikoństwa i walenia w o***t brata po stule :classic_cool:

Gość gość
16:58 ty na innych falach nadajesz. Nie ma sensu dyskusja. Pytale retorycznie.

Gość gość
Gratuluje,czytać lektury napisane przez duchownych to faktycznie nauka z górnej półki.

Gość gość
17:01 myslalem o malzenstwie. Wiec pod tym katem sie interesowalem. Chcialem otrzymac odpowiedzi na pytania ktore mnie ciekawily. Przeciez nie bede pytal na kafeterii czy ksiedza w kofensjonale. Sa od tego ksiazki napisame przez osoby duchowne wykfalifikowane w danej dziedzinie. Bozia dala mi mozg wiec zaczalem z niego korzystac.

Gość gość
Wiesz co,pier...ij się w swój głupi łeb i mierz innych swoją miarką. Najlepiej posądzić innych mówiąc o swojej cnotliwości. Osoba która uważa że to odchyły nie mogłaby mieć wielu partnerów ale ty myślisz nie głową a tym co masz w majtkach więc nie rozumiesz co tutaj c***iszą. Nie obrażaj bo ja też potrafię.

Gość gość
Też tak myślę, że lektury współczesnych duchownych mogą być herezja. Lepiej posłuchać wykladow o. Pelanowskiego czy Piotra glasa, egzorcysty. Książki Pelanowskiego jak najbardziej godne polecenia, ale nie dla osób dla których świat sie kręci wokół doznań seksualnych bo nie pojama ze rozkosz duchowa przewyższa wszelkie rozkosze cielesne. Pieśń nad piesniami mówi o duchowej miłości Boga, ze jest bardzo intymna, ale kto swoje doznania skupia na ciele nie jest w stanie przyjąć Tej Milosci.

Gość gość
dziś Żona cię wprowadzi w szeroki świat,zaznasz oralu,analu a jak będziesz się bronił to znajdzie innego,zobacz ile tutaj zboczonych pisze,szkoda czasu na lekturę,samo życie

Gość gość
Przeczytalas jakas lekture ze opinie masz takie zle o ksiazkach duchownych??? Czy nic nie przeczytalas a wydajesz recenzje?

Gość gość
Przeczytałam wiele,nie czytam literatury duchownych ,niezgodne z moimi przekonaniami.

Gość gość
17:10 co ty pieprzysz?! W Piesni nad Piesniami masz opis wejscia penisa do pochwy!!! Co za barany sa tu na forum!!!

Gość gość
dziś Ty to chyba kolejny nawiedzony,tylko w tą drugą stronę. Dzieci w pierwszej klasie nie czytały tych ich wypocin i tez wiedzą o "wejściu i wyjściu":):):)

Gość gość
17:15 jakie mozesz miec niezgodne przekonania jak nic nie przeczytales?

Gość gość
dziś Proste jak drut,ich literatura jest dla szczególnej grupy ludzi.

Gość gość
Odnoszę wrażenie że jesteś alumnem

Gość gość
A skad mozesz to wiedziec jak nie wiesz co jest w srodku??? Dlatego zavzalem je czytac zeby miec wlasne zdanie a nie zeby zyc w niewiedzy i iluzji. Mam obiektywna i subiektywna ocena.ty nie masz zadnej.

Gość gość
Jesteś w związku? odpowiedz

Gość gość
dziś to wyżej było /do Ciebie pytanie

Gość gość
Poczytaj przeżycia duchowe Św Teresy. To Pieśń nad piesniami to lajcik. Naprawdę przeżycia duchowe z opisu wydają sie czysta erotyka, ale to erotyka właśnie jest cieniem albo raczej odpryskiem cudowności przeżycia zjednoczenia z Bogiem.

Gość gość
Wy jesteście k***a poważnymi grzechami. Religia została stworzona po to byście mieli co robić i nie myśleli o rzeczach poważnych. Wierzyć w religię to jak wierzyć w film fantasy. Tylko różnica polega na tym, że film jest zrobiony tak by nie wierzyć w to co istnieje na prawde a kościoły wybudowali i masa ludzka jak zahipnotyzowani zapeerdala do tej sekty. Pogubiliscie priorytety. Bóg wam nie zapłaci rachunków.

Gość gość
do goscia z 17.08 agresja jest dowodem na bezsilnosc...... nie potrafisz sensownie odpowiediec na zadne pytanie, wiec sie ciskasz. W ktorym miejscu ja cie niby obrazilam? Daj na luz, kobieto. Zlesc urodzie szkodzi:D

Gość gość
dziś zadałam ci pytanie? odpowiedz czy jestes w związku,wtedy napiszę coś więcej.

Gość gość
gość dziś "Przeczytalas jakas lekture ze opinie masz takie zle o ksiazkach duchownych??? Czy nic nie przeczytalas a wydajesz recenzje?" x Czytanie książek o seksie napisanych przez księży? To jakaś nowa perwersja powstała, o której nie wiem??? Noż karwasz-karabasz!! Można by chociaż o tym powiedzieć w ogłoszeniach parafialnych!!! A nie że sie człowiek pokątnie dowiaduje...

Gość gość
Wy jesteście k***a poważnymi grzechami. Religia została stworzona po to byście mieli co robić i nie myśleli o rzeczach poważnych. Wierzyć w religię to jak wierzyć w film fantasy. Tylko różnica polega na tym, że film jest zrobiony tak by nie wierzyć w to co istnieje na prawde a kościoły wybudowali i masa ludzka jak zahipnotyzowani zapeerdala do tej sekty. Pogubiliscie priorytety. Bóg wam nie zapłaci rachunków.

Gość gość
Faktycznie,przecież na kafie też może siedzieć nawiedzony ALUMN,bredzi i się podnieca

Gość gość
Racja bo dzies czytalem porownanie przezycia jednosci z Bogiem do doznan cielesnych,orgazmu.

Gość gość
17:30 nie odpowiem