Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do praktykujących katoliczek

Polecane posty

Gość gość
"14:18 nie wiem o co pytasz. Za chwile uciekam . Juz mam dosc. " O BIBLIĘ cię pytam - głupia, katolicka pipo, ciągająca druty!!!!!!!

Gość gość
Autorko, a rozmawialas o tym z mezem? Jak on ocenia twoj problem?

Gość gość
No wiem ze mialas Biblie na mysli. Ale o co ci chodzi dokladnie? Zebym innych ksiazek nie czytal ?

Gość gość
gość dziś -> a z ciebie to katolik nad katoliki - wiara katolicka przeinaczyła 10 przykazań - a tyś zrobił z tego 9 przykazań. Masz szanse zostać papieżem ;):)

Gość gość
Po h...wam ten seks oralny,bedziecie kiedyś żałować mając HPV/brodawczaka złośliwego w jamie ustnej a to dopiero początek,koniec bywa bardzo różny. Na prawdę was to podnieca oblizywanie genitalii,szok:)

Gość gość
gość dziś -> jak wiesz to czego rżniesz głupa, ciulu?? Czytaj se co chcesz - co mnie to obchodzi? :)

Gość gość
dziś zadzwoń moherku do ojca Tadeusza,on ci doradzi a może pomoże:)

Gość gość
gość dziś -> no wreszcie jedna mądra i merytoryczna wypowiedź. Strzałka gościu :classic_cool:

Gość gość
:) :) jak widzisz debilek tu nie brakuje,wystarczy przyjąc komunie a pozniej oral B,same przygłupy które nie mają pojęcia co je czeka.

Gość gość
14:42 jak chcesz Biblie o zacznij od erotyka umieszczonego w samym srodku a nazywa sie on Piesn nad Piesniami.

Gość gość
No ja mam pracy taką niby wierzącą ale lansuje się na megakatoliczkę samotna matka 6-letniego chłpopca 30 lat, i opowiada nam że chodzi na pierwsze piątki i zaraz potem taki tekst: czyli teraz jeszcze se moge pogrzeszyc powiem to co mam i jestem znowu czysta" Takie podejscie gubi kilkaset tysiecy katolików. Jeslu chodzi o mnie mam 28 i nigdy nie uprawiałem seksu bo po prostu jestem wierny katechizmowi i jestem dumny siebie!!!

Gość gość
O jakich wirusach mowisz? Jezeli ja jestem piewsza partnerka mojego meza, a on moim pierwszym partnerem, to niby dlaczego mam sie bac wirusow? I niby dlacxzego mam nie uprawiac seksu w rozmaity sposob? Nie oceniaj innych po sobie:D

Gość gość
Seks to nie grzech,ale wiadomo jesli jest on z osobą którą kochamy i związemy się. Natomiast taki dla sportu ,jest obrzydliwy.Osobiśćie nie wyobrażam sobie.

Gość gość
Nikt tu,skonczone glamby , nie mowi o obowiazku uprawiania seksu oralnego. Tylko ze nie ma takiego zakazu. Nie moze byc tak ze partner zmusza malzonka do niechcianej formy zachowan seksualnych. Opiera sie to na wzajemnym szacunku i milosci.

Gość gość
A gdzie tu ktos mowi o zmuszaniu?

Gość gość
dziś Poczytaj literatury i nie dyskutuj z kimś kto na co dzięn się przygląda takim przypadkom.Poza tym bardzo ci się dzwię bo ja tez mam męza jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami i widzę dużo innych miejsc by go pocałować a on u mnie.Nie muszę lizać tego czym się siusia.Widać masz niewiele do powiedzenia więc szkoda czasu na dyskusję.

Gość gość
To niech ci wsadzi kotasa w dope, potem w peesde, potem znów w dope, a na końcu w ryja. Albo w innej, dowolnej kolejności. A potem nam napisz jakich, i gdzie, infekcji się nabawiłaś.

Gość gość
Dyskusja sie zaczela ze niby katolik ma jakies zakazy,i to wkurza niektorych. Teraz zaczynaja krytykowac niektore zachowania seksualne ktore sa dozzwolone ale sa zle. Schizofremia jakas.

Gość gość
".....Nie muszę lizać tego czym się siusia.Widać masz niewiele do powiedzenia więc szkoda czasu na dyskusję. ..." xxxxxxxxx widze ze twoja wiedza na temat miejsc erogennych czlowieka jest baaardzo ograniczona. Wspolczuje mezowi:D

Gość gość
A ja tobie

Gość gość
A ja zazdroszczę twoim kochankom. Co im caciągałaś - to ich :classic_cool:

Gość gość
mnie? a z jakiego powodu? bo chyba nie dlatego, ze lubie seks i ze potrafie sie nim cieszyc?:D

Gość gość
14:56 Co się dziwisz.przeciez dzisiejsze baby to jak zwierzęta,rano poznają faceta i już mu dają,więc fakt oralu chyba już nie powinien być dziwny. Dlatego ja witając się ,nie pozwalam się nikomu całować w policzek,dobrze że teraz taka moda ze całuje się powietrze.Jestem obrzydliwa jak pomyślę że w nocy oblizywała a rano mnie chce powitać muśnięciem w twarz.

Gość gość
Oj biedactwo...... twoja nieuzasadniona zlosliwosc wskazuje na niezaspokojnie seksualne:D coraz bardziej wspolczuje....

Gość gość
Ha, ha...sex oralny prowadzi do raka krtani, gardła, języka...Michael Douglas oskarżył swoją żonę, Zeta Jones o to, ŻE ONA GO ZARAZIŁA...Grzech to jedno, a zagrożenie zdrowia poprzez przenoszenie wirusa brodawczaka to drugie...Nigdy tego nie robię, OBRZYDLIWE!!!

Gość gość
dziś ha ha ha,ty masz seks oralny bo normalnym się znudziłaś,za wcześne zaczęlaś i pozostał ci tylko o***t.

Gość gość
Zachorowania rosna nie przez seks oralny a przez rozwiezlosc seksualna. Jak kobieta byla dziewica a facet prawiczek i sie pobieraja i zyja w wiernosci nie ma szans na rozprzestrzenianie sie chorob wenerycznych. Wiernosc. Nie cudzoluz .jaka to nauka?czyja?

Gość gość
Nie wysilaj az tak swojej wyobrazni, bo ona ci szwankuje. Jesli ty uprawiasz seks z mezem tylko w jeden sposob, to nie znaczy, ze inni tez tak musza. A tylko patrzec, jak maz jednak zachce czegos wiecej, i bedzie problem. A na pewno zechce:D

Gość gość
gość dziś Zachorowania rosna nie przez seks oralny a przez rozwiezlosc seksualna. Jak kobieta byla dziewica a facet prawiczek i sie pobieraja i zyja w wiernosci nie ma szans na rozprzestrzenianie sie chorob wenerycznych. Wiernosc. Nie cudzoluz .jaka to nauka?czyja? xxxxxxxxxxx Trafilas w sedno.