Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do praktykujących katoliczek

Polecane posty

Gość gość
Całuje się facet z dziewczyną i nagle mówi wyjmując coś z ust: -Jadłaś mak? -Nie, ale robiłam laskę Księdzu-po-kolendzie, a on uprawiał sex analny z jedną katoliczką, a ona jadła makowca....

Gość gość
dziś Wybacz ale nie każda żona ma męża zboczeńca:):):)

Gość gość
dziś nauka nawiedzonych,ci co sie modlą zdradzają częsciej niż ci którzy w to nie wierzą.

Gość gość
gość dziś To że twój stary zboczeniec nie znaczy że inni też takich mają

Gość gość
No, no!! Od katolika najlepiej z dalika - bo zerżnie cie w dope, spuści sie w piczke - i powie że ksiodz mu tak kazał. I że dziecko nie jego - bo wszak walił w dope.... ;)

Gość gość
15:50 tzn.ze ci ktorzy wierza w milosc czesciej zdradzaja niz ci ktorzy nie chca milosci? W katolicyzmie najwazniejsza jest milosc.

Gość gość
Dzisiaj ostatni raz zagladam tu na forum. Szkoda czasu.

Gość gość
w katolicyźmie najważniejszy jest pieniądz i władza. Ty od tej "miłości" zdurniała???

Gość gość
gość dziś -> co? Prawda w oczy kole??

Gość gość
Milosc-podstawa wiary katolickiej. Milosc jest najwazniejsza.

Gość gość
Wiele wiekow kk twierdził ze orgazm kobiety jest grzechem.Zdaje sie ze kk dopiero w latach 70 XX wieku zaakceptował prawo kobiet do przyjemnosci seksualnej.Ciekawostka jest fakt ze kk tez kiedys zabraniał wspołzycia swieta,niedziele,nawet w wigilie roznych swiąt.Uznawał kiedys nawet seks tylko po bozemu,inaczej to grzech.Troche kk zliberalizował swoje podejscie do seksu?

Gość gość
16:09 jaka prawda znowu? Chodzi mi o poziom edukacji ludzi ktorzy tu przesiaduja.

Gość gość
16:15 podaj zrodla

Gość gość
gość dziś -> prawda o kk. A w czym ty taka wyedukowana? W doktrynach kościelnych?

Gość gość
dziś Twoja edukacja widać skończyła się na tym co masz w majtach,więc faktycznie idż i nie wracaj więcej bo jesteś żałosna

Gość gość
16:15 takie nastawienie do seksu w naszym kraju miala wplyw min.druga wojna swiatowa. Gdzie seks stal sie czyms zlym przez g***ty ,ponizenia kobiet,czasami nawet w obecnosci mezow ,ojcow,synow,braci. Seks zostal wynaturzony. Zostawilo to slad w psychice wszystkich. Seks kojarzyl sie ze zlem. Nie mozliwe stalo sie porownanie go do przyjemnosci.

Gość gość
Jest taka ksiązka Seksualizm a koscioł!Autora nie pamietam,referowałam kiedys na zajeciach z socjologii.Napewno pisała to niemiecki teolog,kobieta.

Gość gość
Przeczytałem ten temat od początku do końca i nie dziwi mnie już dlaczego Żydzi tak nie lubią katolików.

Gość gość
16:19 ,16:22 ty nie masz zadnego pojecia p niczym.nie przeczytalas niczego. Szukasz jakis krotkich informacji w necie i opierasz na tym swoje poglady,na strzepach informacji. Wydaje ci sie ze cos wiesz a to jest tylko iluzja.

Gość gość
dziś Seks nie jest niczym złym ale taki który nie ma odchyleń/zboczeń. Chyba nie chcesz powiedzieć że osoby uprawiające np.anal to osoby normalne.

Gość gość
Złe nastawienie nie wynika koniecznie z traumatycznych wydarzen związanych z wojną.Kk bez skrupułow tepił kobiety.Zalecenia ojcow koscioła kobieta mozna było bic,dobra kobieta to tylko milcząca i posłuszna,naeet płod dziewczecy wobec wczesnych nauk kk duzo pozniej dostawał dusze.Przyjemnosc seksualna to dla kk była tylko dla mezczyzn,dziewctwo było wymagane i dziewczetą zawsze demonizowano seks a szczegolnie pierwszy raz.

Gość gość
O aanalu nie bede sie wypowiadal bo dokladnie nie pamietam jak to jest z nim . Zdaje mi sie ze jest dopuszczalny jezeli nie krzywdzi to zadnego z partnerow,i zaden z partnerow nie wymusza tego zachowania na drugim.parterzy -mam na mysli malzenstwo.

Gość gość
Nie mówimy krzywdzeniu się a o normach . Nie jestem dewotką ,nawet chyba miałabym z tym problem by nią być ale uważam że ten drugi otwór służy do czegoś innego.Więc nie wiem jak można używać go i mówić wtedy o uczuciu.

Gość gość
16:29 za czsow Jezusa ,prostytutka byla czyms luksusowym. Pokazanie sie z prostytutka czyms dobrze odbieranym bylo. Prostytucja byla akceptowana , miala szacunek. Nie we wszystkich kulturach chyba ale byla jak bizuteria.nie pamietam dokladnie .nie mam ksiazkek przy sobie zeby sprawdzic. Czytalem o tym ok 5lat temu.

Gość gość
oj kobieto...... brzydzisz sie swojego partnera? a on o tym wie?

Gość gość
Wystarczy przeczytać historię Onana ze starego Testamentu zeby wiedzieć ze onanizm jest grzechem. Wystarczy poczytać w ST co Big uważa w Swoich Oczach za wstrętne i jakich ludzi nazywa psami, ze względu na zboczenia seksualne. A Chrystus wyraźnie powiedział ze psów nie wpusci do Żywota Wiecznego ale na zewnątrz w ciemności gdzie płacz i zgrzytanie zębów. Oczywiście chodzi o ludzi a nie o pieski. Kto jest nasycony seksem ten też będzie cierpial głód duchowy na tamtym swiecie. Przeczytajcie cała Biblię to zobaczycie ze rozpasanie seksualne jest grzechem. Nawet w malzenstwie Bóg nie blogoslawi zboczen.

Gość gość
16:36 jezeli cie anal brzydzi to normalne ze nie bedziesz takich praktyk uprawiac. Czytalem o tym ale nie pamietam dokladnie. Chyba jest dopuszczalny.

Gość gość
16:40 co znaczy wg.ciebie brzydzę swojego partnera? określ się bo nie bardzo rozumiem. Mój partner w moim przypadku mąż to drugie ja.Co nie oznacza że mam mu miejsca intymne obcałowywać i vice versa. Jeśli to lubisz to rób ale nie uważaj tego za normę,to są odchylenia. Wyobraż sobie niektóre kobiety czy facetów ktorzy mieli po kilku partnerów i z kazdym to robili,jesli lubią to tak jak ty. Sama rozkosz:) prawda

Gość gość
gość dziś - 100% racja. Podobnie jest z ustami -służą do jedzenia, całowania, gadania, kasłania, ziewania.... ale NIE do rochania!!!!

Gość gość
16:42 jest tez napisane oko za oko zab za zab. Czy moge stosowac w praktyce to ?