Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do praktykujących katoliczek

Polecane posty

Gość gość
Alumn to sie chyba raczej jednoczy z drugim alumnem. A nie doznaje orgazmów z Bogiem...

Gość gość
dziś To ja ci dopowiem że jak przeżyjesz z jedną i tą samą osobą przynajmniej 25 lat w związku i twój związek będzie oparty nie tylko na seksie ale na prawidziwej miłości/przyjazni to wtedy tu wejdziesz i porozmawiamy.Teraz pozostaje ci literatura która ma się nijka do prawdziwego życia.Papier wszystko przyjmie,życie niestety nie.

Gość gość
Alumn ma dosc. Alumn idzie sobie stad i nie wroci. Alumn nie jest lubiacy innych Alumnow. Alumn lubi kobiety. Alumn zegna was.

Gość gość
dziś To ja ci dopowiem że jak przeżyjesz z jedną i tą samą osobą przynajmniej 25 lat w związku i twój związek będzie oparty nie tylko na seksie ale na prawdziwej miłości/przyjazni to wtedy tu wejdziesz i porozmawiamy.Teraz pozostaje ci literatura która ma się nijak do prawdziwego życia.Papier wszystko przyjmie,życie niestety nie.

Gość gość
chwala bogu i partii,poszol von

Gość gość
Nie partii, tylko kościołowi... ... ale właściwie to to samo.

Gość gość
17:45 inna czestotliwosc. Teologia jest oparta na papierze. Prawo. Wszystko. Nawet twoje rozlivzenia z urzedem skarbowym. Pieniadz to tez papier. Zyjesz dzieki prawom spisanym na papierze i ich przestrzegasz.

Gość gość
gość dziś -> alumn niech jeszcze nie idzie. Alumn niech poczeka. Alumn zwali sobie kapucyna i dopiero iść sobie z forum dla kobiet. Powodzenia 🖐️

Gość gość
A jak zlamiesz ktorys z punktow spisanych na papierze to mozesz pojsc do wiezienia,mozesz stracic prawa rodzicielskie,rodzine,majatek,czy nawet mozliwosc zbawienia. To co jest na papierze rzadzi nami i swiatem. Wyznacza standardy postepowan.

Gość gość
Podobno na poczatku bylo Słowo.

Gość gość
Na początku był chaos..

Gość gość
A co bylo przed Chaosem? Kto stworzyl Chaos?

Gość gość
Słowo? To by się zgadzało, bo jak baba zacznie gadać - to powstaje chaos :classic_cool:

Gość gość
Ja z 17.29 mam męża

Gość gość
Jakbym była bogiem to bym miała ubaw z takich tematów :D Serio, sądzicie, że jeśli stworzyło Was COŚ to jesteście tymi swoimi małymi zwierzęcymi rozumkami pojąć to COŚ? Zrozumieć? Ba, nawet same wiecie lepiej (jak i wszyscy teolodzy, kapłani itp) co to COŚ miało na myśli :D Wy drugiego człowieka nie jesteście w stanie pojąć, a co dopiero mówić o sile, która mogła stworzyć wszystko co widzicie. Przecież to jest pycha i buta pouczać innych ludzi, odsyłać do książek gdzie inny zarozumialec napisał "bo bóg chce tego czy owego". X Wy często nie wiecie czego chcą Wasze dzieci, mężowie, rodzice...a o bogu się wypowiadacie? To kabaret jest :D to jakby mój chomik wymyślał w swoim ciasnym rozumku czego oczekuje Wielka Ręka, która go karmi i głaszcze (pomijam, że on z tą Ręką ma realną styczność). A chomik z racji ograniczeń nie jest w stanie wzbić się na mój poziom rozumowania. Więc niby dlaczego Wy jesteście w stanie wzbić się na poziom rozumowania - boga, siły, nieznanego cosia? Gratuluję samouwielbienia :D

Gość gość
18:26 co ty myslisz ze napisalas cos nowego??? To zostalo juz opsane wlasnie w ksiazkach. W Bibli jest napisane mniej wiecej tak ze nawet jakbys zdobyl cala wiedze ziemska czy moze chodzilo o madrosc to i tak nie zrozumiesz planow Boga,tego co sie dzieje na swiecie. Chcialas zablysnac ale to juz powiedziane zostalo dawno.

Gość gość
18:26 czytalas Swiat Zofii J.G. ??? :-D. Czy sama tak filozofujesz?

Gość gość
18:35 Nie potrzebuję żadnych książek by dojść do oczywistych wniosków - przeciętnie inteligentna osoba dochodzi do tego w wieku nastoletnim, ale nie rozumiem czemu by to miało w czymkolwiek umniejszać danym wnioskom. Na siłę chcesz dowalić osobom, które w d***e mają teologiczne wymysły? Tak biblię interpretujesz? Super :D x Jeśli Ty nie masz nic własnego do powiedzenia tylko "a bo w książkach pisali" to Twoja sprawa. Ale przy okazji jak już się tak podpierasz - to konkretnie wypisuj źródło, rozdział i autora. Więc teraz podrepcz do swojej biblioteczki i napisz jaki autor na jakiej stronie to napisał :) Żebyś nie była gołosłowna.

Gość gość
gość dziś Przynajmniej robię coś innego niż roztkliwianie się na 7 (sic!) stronach czy jakiś bożek pozwala wkładać penisa do ust, czy może jednak nie, czy sperma może dotykać brzucha itp. Pasjonujące zajęcie :D Ale widzę, ze wystarczy uderzyć w stół a nożyce się odezwą 🖐️

Gość gość
To nie ja zalozylem temat!!! Nie pomylilo ci sie cos? Niektorzy atakowali Kosciol wiec im uswiadamialem ze maja bledne pojecie o nim. Zabronisz mi czytac i interesowac sie? Ludzie tu pisza o rzeczach o ktorych pojecia nie majja.

Gość gość
Nie ja storzylem Kosciol. Wszystko na czyms sie opiera,na jakis fundamentach. Powtarzam tylko. Herezji nie uprawiam.

Gość gość
Bóg prosi by mówić do Niego Ojcze, więc nie jest Kimś tam u góry komu nie zależy na nas.

Gość gość
No a muj Zygmunt to mnie bierze kiedy chce bo to obowionzek dobrej rzony katoliczki. Za to bende miała niebo. Mowio lekaży ze teraz to mi macica (tfu) penknonc może przy kolejnym porodzie Ale Bóg decyduje

Gość gość
Takie masz wyobrażenie ze praktykujaca katoliczka musi być niewyksztalcona tepa wsiowa baba.

Gość gość
Gość z 21.25 to pewnie od Kościoła daleko skoro się tak nabija. Pojęcia nie ma, skoro pisze takie bzdury.

Gość Scr
A ja mam pytanie do pani która uważa, że oral to grzech - czy osiagasz orgazm pochwowy ? Bo widzisz, ja nie. I zawsze przed stosunkiem mąż pięści mnie oralnie do orgazmu a potem normalnie się kochamy. I co, tak też nie można niby?

Gość gość
Do Scr Pytanie czy tak się nie dzieje przez masturbacje przez którą przyzwyczailas sie do tego typu pieszczot. A masturbacja jest grzechem.

Gość gość
Naprawdę budowa łechtaczki zmienia się przez masturbacje? Kościół powinien ze swoimi odkryciami zgłosić się do jakiegoś komitetu naukowego - zrobiłby furorę. Jest udowodnione, że nie istnieje kilka rodzajów orgazmu, ALE można orgazm osiągać w różny sposób (więc też inne odczucia mogą być) - i jest to powiązane z budową anatomiczną łechtaczki. Część kobiet ma ją tak umiejscowioną, ze są w stanie uzyskać orgazm od samej penetracji, część nie (bodajże większość nie). I to Wasz bóg tak kobietę stworzył. http://bi.gazeta.pl/im/f0/38/13/z20152816V.jpg łechtaczka moze być bliżej/dalej od pochwy i ciała jamiste mogą trochę inaczej ułożone u róznych kobiet. I wiele kobiet WYMAGA dodatkowej stymulacji by ten orgazm osiągnąć.

Gość gość
Matko jak można się tak upokarzać i pozwalać na to żeby klechy sterowały waszym seksem i mówiły wam co wam w łóżku z chłopem wolno, a co nie hahaha i że niby to Bóg mówi... leję :D :D SERIO JESTEŚCIE TAKIMI DEBILKAMI? i jeszcze się wykłócacie durne kato-kury :D jak chcecie to się nawet z gumek i pozycji u proboszcza spowiadajcie tylko przyjmijcie do wiadomości, że gdy religia włazi wam do łóżka to już nie jest religia tylko pospolita sekta i może sobie mieć siedzibę nawet w Watykanie i tak jest zwykłą pospolitą sektą dla debili!

Gość gość
Nie zmienia się budowa tylko utrwalaja w mózgu pewne połączenia nerwowe i już nawet kobieta nie jest w stanie wyobrazić sobie innych doznań skoro dajmy na to zadowalala sie sama przez wiele lat. To samo z mezczyzna. Jeśli latami sam się zaspokajal to kobieca pochwała będzie dla niego za słabym bodźcem ponieważ nie ma w sobie tyłu mięśni co jego wlasna ręka.