Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takich facetach? Znacie takich? Co możecie o nich powiedzieć?

Polecane posty

Gość gość

Takich, którzy uważają, że to kobieta powinna o nich zabiegać, a nie oni o nią, ona powinna często proponować spotkania (na pewno nie rzadziej niż on jej) i kobieta powinna zachęcać faceta do spotkania z nią. Jak ona pokazuje, że jej zależy to on ją olewa, droczy się z nią, drażni, jest niemiły, a jak ona go olewa to on z nią flirtuje i chce się starać. Co myślicie o takich facetach? Znacie takich? Co możecie o nich powiedzieć, np. o ich związkach z kobietami jak wyglądały?

Gość gość
Tacy faceci to odpad i tylko jecza ze zadna ich nie chce.

Gość gość
są tematem na trzy minuty rozmowy przy piwie jak czekasz na resztę znajomych i brak ciekawszego obiektu do pośmiania się.

Gość gość
Jest wielu takich, którzy oczekują partnerstwa, więc zabiegania o siebie nawzajem od początku. Oni nie cierpią tak zwanych księżniczek, bo nie mają ochoty zaspokajać ich próżności. Ale jak widzą, że dziewczyna się stara tak samo, to doceniają to bardzo i w żadnym razie jej nie olewają.

Gość gość
Nie zgodzę się z wpisem powyżej. To barwienia się czyimś kosztem .

Gość gość
niestety faceci z syndromem księcia są tak samo śmieszni jak księżniczki ;) więc ludzie się z nich śmieją

Gość gość
Kobiety też takie są nawet znaczna większość. Jednego dnia anioł, przymila się do Ciebie a nazajutrz udaje obrażoną, focha się.. miałem do czynienia z takim przypadkiem i mnie w*****ala tym, bo naprawdę nie miała powodu, przynajmniej ode mnie, by tak zmieniać zachowanie

Gość gość
oczywiście, bo jesteś święty i możesz bezkrytycznie podchodzić do swojego zachowania.

Gość gość
Jedne kobiety chcą mężczyznę a inne metroseksualnego faceta.

Gość gość
kobieta może mieć któregoś dnia jelitowke,zafwardzenie czy gazu i nic dziwnego że będzie cie unikać. nie jesteśmy pępkiem świata i nie zawsze czyjs zły humor jest powodowany nasza osoba..

Gość gość
Najgorsze są królewny z drewna.

Gość gość
już trafiłam na królewicza z drewna, niech se dalej sam struga :-D

Gość gość
O, to trafił swój na swego, jak pięknie :)

Gość gość
Tacy faceci to gówniarze. Dorosły facet zabiega o kobietę, i widzi, czuje od razu, czy jest zainteresowanie , odzew, czy nie. Nikt się nie bawi w glupie gierki. Mówię o mezczyznach, kobietach pewnych siebie, a nie o dzieciakach bawiących sie w podchody.

Gość gość
17:59 On jest bardzo pewny siebie i zachowuje się tak jakby mógł mieć każdą, każda by miała na niego polecieć i dziewczyny powinny się o niego starać i go do siebie przekonywać... A on jest przystojny, nawet bardzo, ale też bez przesady, nie jest jakimś ósmym cudem świata, jest sporo przystojniejszych facetów.

Gość gość
Ja jestem dorosłym facetem i o żadną kobietę nie zamierzam zabiegać i nigdy nie zamierzałem. A byłem w kilku związkach. Wiązałem się tylko wtedy, jak dziewczyna też się starała i nie zgrywała księżniczki.

Gość gość
19:18 A ile masz lat, jeśli można wiedzieć? A czy robiłeś tak, że jak ona się starała to ty ją miałeś gdzieś, a jak ona zaczynała się robić wobec ciebie obojętna to ty się o nią starałeś?

Gość gość
nie chciałabym takiego o którego trzeba się starać, bo wtedy Zapala się lampka, że w sumie wystarczy że przyjdzie jakaś następna i się o niego postara...

Gość gość
A ile masz lat, jeśli można wiedzieć? A czy robiłeś tak, że jak ona się starała to ty ją miałeś gdzieś, a jak ona zaczynała się robić wobec ciebie obojętna to ty się o nią starałeś? x 32 lata. Gdy widziałem, że dziewczyna też się stara, tak jak ja, to działałem od razu w tym kierunku, by stworzyć związek. Po prostu widać, że takie dziewczyny nie są zmanierowane i księżniczkowate. Nie wiem jak ktoś mógłby taką dziewczynę olewać i po co. Olewa to się księżniczki.

Gość gość
nie chciałabym takiego o którego trzeba się starać, bo wtedy Zapala się lampka, że w sumie wystarczy że przyjdzie jakaś następna i się o niego postara... x nie chciałbym takiej o którą trzeba się starać, bo wtedy zapala się lampka, że w sumie wystarczy że przyjdzie jakiś następny i się o nią postara...

Gość gość
nie p*****l, jak ja jako kobieta robię stsnowczy krok w str faceta i nie ma z jego strony pozytywnego feedbacku to wycofuje się. sorry