Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet zaklada moja bielizne!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich.To co odkrylam ostatnio bardzo mnie zszokowalo i nie wiem co mam o tym myslec.Otorz facet z ktorym mieszkam i mam dziecko gdy mnie nie ma w domu zakłada sobie moje stringi i stanik i robi sobie zdjecia w roznych pozach .Dowiedzialam sie o tym przypadkowo poniewaz wszystkie zdj trzyma na komputerze i zapomnial sie wylogowac. Widac ze to nie byl jeden raz bo zdjecia maja różne daty...Co to moze oznaczać jakiś fetysz czy on ze on rozniez lubi mezczyz?!..Nic mu nie mowilam o tym ze wiem choc czasem mam ochote mu powiedziec jednak nie mam odwagi.Co myslicie na ten temat?

Gość gość
Dodam jeszcze ze nie tylko bielizne ale i pończochy ma ten czarna peruke ale tak sie swietnie kryje ze szukalam wszedzie ale nie moge jej znalezc.To nie jest normalne ktory facet tak robi.Nigdy bym sie nie spodziewala po nim takiego czegos.

Gość gość
To normalne każdy tak ma ;-)

Gość gość
Serio?nie sadze on jest chyba jakis nienormalny na jedym zdjeciu ma peruke jest wypiety i jest podpisane ,,d****a".Obrzydzil mi sie tym strasznie.

Gość gość
Myślę że musicie porozmawiać koniecznie to nie byle co to poważna sprawa

Gość gość
Rozumiem raz tak z ciekawosci zalozyc ale to jest nie pierwszy raz bo zdjęcia sa z roznych dat.Ale nie wiem jak mu powiedziec o tym

Gość gość
Ua kobiety zakladaja spodnie, marynarki, meskie koszule, bokserki, szerokie spodnie i ogolnie meskie ubrania nie wspominajac o meskim zachowaniu sie.

Gość gość
Ale on wygladal jak jakis frans ja mysle ze on te zdjęcia wrzuca na jakies portale poniewaz szczegoly takie jak tatuaz byly zamazane by ktos np nie poznał go po tym

Gość gość
On czesto kupuje mi seksowna bielizne ale widac nie tylko dla mnie ale rozniez by moc później sam ja zakladac.Wczoraj nowa bielizne wychodzac na spacer zlozylam w sposob zeby wiedziec czy byla ruszana czy nie, przychodze do domu patrze z ciekawości do szafki gdzie sa tylko moje ubrania i oczywiście byla tknieta bo ja wiem jak ja skladalam czyli wczoraj tez to robił !

Gość gość
Wrzuć to zdjęcie do oceny zobaczymy czy to normalne czy też nie..

Gość gość
I pewnie ma takiego swojego przyjaciela z który m wymienia sie fottkami a w weekendy robią sobie dobrze 69 i te sprawy

Gość gość
Nie mam tych zdjec po co mi takie foty wogole widzialam i wystarczy zreszta on ma na swoim koncie niestety nie znam jego hasla bo dzis chciałam zobaczyć czy dodal cos nowego .A weekendy jest ze mną takze wątpię ze z jakimś sie spotyka.Ja mysle ze on raczej czatuje i wysyla fotki jakims facetom.

Gość gość
Nikt się nie wypowie?