Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks wyłącznie po ślubie i tylko z prawiczkiem! pamietajcie kobiety

Polecane posty

Gość gość

nie inaczej reszte to *****cze i nieprawiczki

Niech zgadnę.. masz 6 kotów i wielką niechęć do życia ? Bo ktoś Ciebie odtrącił iż ponieważ wyglądasz jak bazyliszek? True.

Gość gość
Destra dziś Nie! tylko pisze żebyście się szanowali a nie tak k***ili w związkach czy bez

Gość Świstak trojański
To ile masz tych kotów? :classic_cool:

k***a ma większy zasób słów niż ty ^^ facet pewnie Ciebie zdradził skoro jesteś taka rozdrażniona

Gość gość
Destra dziś seks tylko z jednym partnerem i tylko po ślubie w taki sposób się szanujesz

Ale on też ma byc prawiczkiem ? A wiesz że Otton 8 papież miał dzieci ? Głowa kościoła oczywiście były to dzieci nieślubne akcja wyszła po jego śmierci. A maryja? Boskie in vitro z powietrzem. :) A co z dziewczynami które zostały zgwałcone ? też się nie szanują ? może dzichat wrowadz od razu ?

Gość gość
Destra dziś tak ma być prawiczkiem ci co czekają i potrafi wstrzymać się z seksem do ślubu jako jedyni się szanują.

a gwałt? Czy kobieta nie ze swojej woli twoim zdaniem się szanuję. Albo zgwałcona 12 latka ?

Gość gość
Zgwałconą można zrozumieć bo zrobiła nie ze swojej woli ale reszta zdecydowanie nie popieram

Gość gość
kobieta która miała kilka partnerów seksualnych jest puszczalska nie ważne czy była w związku czy uprawiała seks bez związku.

Gość gość
Fajniejszy niż klasyczny zaczyna byc telefoniczny seksik. Często korzystam z http://www.seksik-telefon24.pl/ fajne dziewczyny maja, wiem z kim rozmawiam i są to naprawdę piękne dziewcyzny!

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seksik? Mam na imię Melania, znajdziesz mnie na http://sextelefon.polska.ovh/ . Sprawię, że się rozluśnisz i spełnię wszystkie Twoje fantazje.

Gość gość
Nie wolno się łamać tylko szukać chętnej np na http://bzykacz.pl bo sama nie przyjdzie

Gość gość
Mam 31 lat i jestem dziewicą. Każdy facet to brudny śmieć i tylko o sex im chodzi. Ja chce prawiczka do związku