Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 lat to dużo na zostanie ojcem?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie? Czy wtedy mężczyzna jest za stary na dziecko.

Gość gość
A ja mysle ze najlepszy czas na dziecko dla mezczyzny jest miedzy 35 a 40r.z. Wczesniej mezczyzna powinien sie wyszalec pozaliczac panienki i wypic litry wodki z kolegami a nie siedziec w domu i zmieniac obsrane pieluchy. 40lat to dobry wiek. W wieku 20plus mezczyzna to dzieciak...a dziecko nie moze zajmowac sie dzieckiem. Tyle

Gość gość
Pierwsze dziecko urodziłam na studiach. Mąż starał się, ale był bardzo niedojrzały. Poza tym byliśmy bez mieszkania, on dopiero zaczynał pracę, ja się uczyłam. Było ciężko. Teraz jestem w drugiej ciąży. Mąż ma 40 lat, ja 37. Jest zupelnie inaczej. Mamy swoje mieszkanie. Mąż ma świetną pracę. Ja także. Jesteśmy dojrzalisci, inaczej podchodzimy do życia. Czuję stabilizację, wygodę, spokój. No i co najważniejsze czujemy się młodo.

Gość gość
Zgadzam się z poprzedniczką. Na dziecko należy sie decydowć , gdy na sie poczucie stablizacji życiwej, ktora realnie rzecz ujmujac przychodzi ok.40. Dużo moich znajomch zdecydowalo sie na maleństwo w tym wieku. Ja również urodziłam dziecko na studiach, potem jeszcze wiele lat się dokształcałam. Było zwyczajne słabo ...