Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja modliłam się do diabła?

Polecane posty

Gość gość
Nerwice moge miec tylko zastanawia mnie taka jedna kwestia czy w nerwicy myśli mogą być wymuszane? Bo ja mam tak że niektóre myśli nachodzą mnie same a niektóre wymuszam w sobie sama, potem zaprzeczam, lub myślę coś innego, żałuję, wariuje... W ogóle to mam wrażenie że szatan dręczy mnie od początku gdy byłam mała do 4tego roku życia byłam spokojna. Potem zaczęłam być nerwowa, impulsywna itp a moja mama jest chora psychicznie

Gość gość
Kochana ja miałam to samo,dokładnie to samo!Niektóre myśli same nachodziły inne własnie sama wymuszałam żeby osiągnąć spokój,tylko ze spokój był na chwile a potem bach-nowa myśl.To był koszmar,skonczyło sie n tym ze miałam to ciągle ciagle jakas myśl nachodziła,a ja szukałam w głowie''rozwiazania''ulga była na chwile,potem bach-noa mysl,i tak non stop.Ja miałam bardzo traumatyczne dziecinstwo i w sumie nadal mam ciezką sytuacje w domu,to chyba było przyczyną ze na to zachorowałam.Leki naprawde mi pomogły,nie mam juz natręctw i jestem spokojna.Spróbuj sobie pomóc sama,nie zwracaj uwagi na te mysli,zacznij zażywać magnez i nie pij duzo kawy jesli ją pijesz w nadmiarze.Jesli to nie pomoze idz do psychiatry prywatnie(prywatnie zeby nie miec wizyty w papierach)choc na kase w sumie tez mozesz,moje kolezanki chodza na kase normalnie,one chodzą bo po prostu są nerwowe bardzo,natręctwa to gorsze dziadostwo

Gość gość
poczytaj sobie psychiatra w piekle opowiada ze Demon jest pośród nas tak, jak zanieczyszczenie powietrza atmosferycznego, które wdychasz nie zdając sobie z tego sprawy. Dopiero później lekarze odczytują ze zdjęcia rentgenowskiego twoich płuc efekty zanieczyszczenia. Podobnie robią eksperci i egzorcyści, którzy odkrywają porażający wpływ demona na ciebie i twoje życie przez cały czas kiedy się nie modliłeś i nie powierzałeś Bogu. Simone Morabito PROF. SIMONE MORABITO – jeden z najwybitniejszych włoskich lekarzy – w 1960 r., w wieku 24 lat, z najlepszym wynikiem na roku ukończył studia medyczne, specjalizując się w chirurgii. Później zdobył również specjalizację z psychiatrii, neurologii, psychoterapii i pediatrii. Odkrył i opatentował system diagnozowania klinicznego za pomocą komputera. Był nominowany przez Instytut Naukowy w Paryżu do Nagrody Nobla w dziedzinie medycyny.

Gość gość
nie słuchaj tych nawiedzeńców tutaj,kolezanka wyzej ma rację,to nerwica natręctw,tata to miał,jak sie zaczniesz wkręcac w te głupoty o demonach i piekle to naprawde dziewczyno zwariujesz

Gość gość
Nerwica, a jesli nic z tym nie zrobisz to wpadniesz w schizofrenie a schizofrenia prowadzi do opetania psychicnego, takze zamiast siedziec na kafe lec do psychiatry i opowiedz mu to wszystko. Da ci leki i bedziesz jak nowo narodzona

Gość gość
ten morabito psychiatra powiedział demony takze powoduje choroby psychiczne wystarczył egzorcym by pacjent wyzdrowial gdy wieloletnie leczenie nie dawały skutków

Gość gość
Tak , ale kazdy egzorcysta wysle cie najpierw do psychiatry. Jesli leki nie pomoga to stawiam na opetanie duchowe wtedy. Takze autorko mig do lekarza naprawde bo to moze dla ciebie skonczyc sie tragicznie!

Gość gość
jedno jest pewne pros jezusa by cie uzdrowił ale najpierw so spowiedzi i music wszystkim wybaczyc co ci złego zrobili nauczycielce rodzicom kazdej osobie i musisz przeprosci kada osoby co ty krzywdde zrobiłas tak nie bedzie uzdrowienia znasz modlitwe ojcze nasz i tam jest takie zdanie I odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom. dopuki nie odpuscisz win tak ci ojciec niebieski nie odpusci

Gość gość
Yhm... O pojsciu to psychiatry myślałam, ale nie zrobiłam tego. Nie sądzę by mama czy tata chcieliby ze mną iść. Pewnie powiedzą że głupia jestem czy coś... Choć chcę z tymi natrectwami skończyć. Co do tych demonów, to kiedyś w tv był program o jakiejś dziewczynie która była dreczona czy coś i ktoś chciał to zbadać. Niestety nie obejrzałam bo tata przyszedł i przełączył. Co do tytułu do sprawdzę oczywiście. Jedna rzecz o której pisałam nadal mnie martwi. Chodzi o tego laptopa. Dbalam o niego. Tak jakby. Na łóżku kładłam zawsze na podstawace, no czasem bez, ale rzadko. Używałam trochę sporo, na ladowarce (z bateria w srodku czesto). Jedyna wieksza zmiana to było wgranie windowsa 10. Wiem, że to dziwne co piszę i nie pasuje do tematu, ale czy to możliwe że szatan mógł mi go popsuć? Kiedyś czytałam o mężczyźnie któremu rzeczy paliły się rękach...

Gość gość
Ile ty masz lat?jak jestes niepelnoletnia to moze faktycznie nie trzeba ci jeszcze leków,słuchaj przestan myslec o demonach i szatanch bo naprawde bedzie zle,w wieku dojrzewania czesto ujawniaja sie choroby psychiczne różne,wiec dobrze ci radze przestan sobie wkrecac te diably itd bo bedzie coraz gorzej.ja musze isc,ty rób jak chcesz ja chciałam pomóc ale chyba na darmo,wierz dalej ze szatan ci psuje komputer

Gość gość
załuj za grzechy Boze mój przez te wode świecona i przez krew przenajdrożą jezusa chrystusa twego syna, oczysc mnie z grzechów moich Boze mój ofiaruje ci wszystkie mysli pragnienia słowa i uczynki dnia dzisiejszego udziel mi łaski by je dobrze wykonał i tobie się podobał rano należy wzbudzic intencje chwalenia Boga wszystkim co beda dziś myslec muwic czynic i cierpiec 1 kor 10,31

Gość gość
Jezu czy ty jestes taka glupia zeby tego nie rozumiec ze jestes na dobrej drodze do opetania psychicznego dziewczyno?! Tak napewno szatan ci go zepsul:D idz do lekarza nawet sama i to jak najszybciej !! To nie jest zabawa i to moj ostatni post nic do ciebie nie docieta, ty tylko o tym szatanie ciagle. Ludzie c***isza ze masz albo nerwice albo schizofrenie a ty swoje. Siedz tak dalej zobaczysz do jakiej tragedii moze dojsc, chociaz z calego serca ci tego nie zycze. To co ty masz sie leczy dziewczyno!! Modlitwa ci tu nie pomoze

Gość gość
droga autorko będąc w KK służysz szatanowi bo to diabelska religia udająca chrześcijańską w naukach KK są same kłamstwa sprzeczne z biblią i słowami Jezusa dlatego diabeł cię atakuję nawróć się i czytaj biblie

Gość gość
O tym psychiatrze musiałabym porozmawiać z rodzicami. Bo nie mogę iść sama. A jeśli chodzi o opetanie to tego boje się najbardziej. Nie że mam natrectwa o samym opetaniu. Po prostu boję się samego opetania a tym bardziej paktu z diablem. Kiedyś pamiętam powiedziałam Jezusowi że oddam mu swoje zdrowie jeśli mnie uwolni od szatana w tym samym roku miałam anemie (ktora byla spowodowana również żarciem słodyczy, tak mi się przynajmniej wydaje). Pamiętam że wtedy też mogłam mówić coś do szatana, albo mówiłam o szatanie. Ale najbardziej pamiętam rozmowę z Jezusem. I jeszcze mam tak, że w Wielkanoc i Boże Narodzenie natrectwa znikają. Nie calkiem, ale mam taki jakiś spokój. Nie wiem czy to przez spowiedź czy przez sam fakt Świąt, ale jestem spokojniejsza (chociaż niektóre lęki są).

Gość gość
Obecnie 99% młodych kobiet modli się do Diabła. To całkowicie normalne i naturalne. Nie stanowi powodu do niepokoju.

Gość gość
Tak wiem. Jestem leniwa i nic z tym nie robię. Chcę coś zmienić, ruszyć się. Ale coś mnie paraliżuje. Lenistwo, słaba pamięć, lęk itp. Zresztą moja matka do psychiatry raczej ze mną nie pojdzie, bo sama jest ostro chora (napad nerwow itp). A z tata nie chce o tym gadac bo stwierdzi ze to przez ten caly internet (kiedys tak powiedzial) Mam 16 lat.

Gość gość
Jezus nigdy by się nie skrzywdził nie gadasz z nim tylko z demonami oj jaka głupia jesteś i tego nie widzisz dalej chodź do kościoła demony to lubią

Gość gość
Zanim zaczniesz się modlić. Uświadom sobie obecność Boga w twoim wnętrzu, bo ty jesteś Jego świątynią. Zobacz Jego radość z tego, że ty się z Nim spotkasz, że pragniesz, aby to On cię zmieniał. Poczuj Jego ogromną miłość do siebie bez względu na to, w jakim jesteś stanie duchowym, moralnym, psychicznym, fizycznym, materialnym... Wzbudź wiarę w sercu w moc Jezusa obecnego w twoim wnętrzu, który chce cię uzdrowić, uwolnić, przyjść z pomocą twoim bliskim poprzez uzdrowienie, uwolnienie... Jeśli masz dar języków, módl się często tym darem, a zwłaszcza po każdej z poniższych modlitw Dziękuj dobremu Bogu za wszystko, co masz i co posiadasz. Przeproś za wszystkie swoje grzechy i zaniedbania.

Gość gość
dalej chodź do kościoła demony to lubią demony nienawidza koscioła zreszta wszystkiego nienawidza co koscielne medaliki i wode sw to ich parzy módlcie sie z pokora bo bóg sprzeciwia sie pysznym jk4,6 z silna ufnością jk1,6 z wytrwałością łk18,1 proście a Bedzie wam dane szukajcie a znajdziecie każdy kto prosi otrzymuje mt7,7-8 otrzymacie wszystko o co na modlitwie z wiara prosić będziecie mt 21,22 jeżeli we mnie trwać będziecie a słowa moje w was poproście o cokolwiek chcecie , a to wam sie spełni j 15,7 o cokolwiek byście prosili ojca da wam w imie moje do tej pory o nic nie prosiliście w imię moje proście a otrzymacie aby radość wasza była pełna j16,23-24 Panie Jezu przyjdź bądź członkiem mojej rodziny Usiądź z nami do kolacji, bądź z nami obecny w naszych sprawach Panie Jezu rozgość się w naszym domu , proszę cie bądź przy nas cały czas zapraszam cie i chce żebyś był w domu codziennie modlitwa ta pochodzi z ADORACJA NAJŚWIĘTSZEGO SAKRAMENTU + KONFERENCJA - KS. JACEK SKOWROŃSKI Po tej modlitwie cała rodzina się nawróciła dzieci i mąż

Gość gość
Wiesz a moim zdaniem to nie żadna nerwica natręctw tylko przesadna religijność.Odpuść sobie te durne myśli o szatanie,zacznij sie zdrowo odżywiać(dorastasz,dieta jest bardzo ważna) zacznij jesc kasze,orzechy,gorzką czekolade,słonecznik,zobacz w necie co ma dużo magnezu.Mozesz tez kupic i zazywac,ale taki z jedzenia jest lepszy.zmien diete,odpusc te mysli o szatanach itd,mysle ze tego ci trzeba

Gość gość
Ja byłam skłonna wierzyc ze masz tę nerwice natręctw,ale jak cie wiecej poczytałam to mysle ze chyba po prostu jestes zbyt omotana religijnością ze sie tak wyraze.Przestan myslec o szatanach demonach i bedzie dobrze

Gość gość
(19:10) "99%". Aha. Właśnie teraz myślałam o modlitwie. Jestem wierząca, ufam Bogu, kiedyś uratował mi tatę więc... Najbardziej jednak zależy mi na spowiedzi. Po niej zawsze czuję się inaczej. I tak wiem, że to nie tylko zły duch. Mam pełną świadomość że to co się dzieje zw mną teraz ma związek z moją przeszłością w której byłam bardzo impulsywna, nerwowa. Wiem to. Tyle że nic z tym nie robię. Bo jestem leniwa. Ale wiem, że to zmienię. Od dziś.

Gość gość
gość dziś a jaka proponujesz protestancka co prowadzi do odzucenia boga Scott Hahn (ur. 28 października 1957) – teolog katolicki i apologeta, były pastor, nawrócony z prezbiterianizmu, Pod wpływem lektury i analizy dzieł Ojców Kościoła oraz Pisma świętego doszedł do wniosku, że naukę Chrystusa w pełni głosi Kościół katolicki, do którego przystąpił na Wielkanoc 1986 roku. Później katoliczką została także jego żona Kimberly.

Gość gość
modlitwa oddania się Sercu Jezusa Jezu , wiemy, że jesteś cichy, że oddałeś nam swoje Serce; „zostało ono cierniem ukoronowane za nasze grzechy. Wiemy. że dzisiaj modlisz się za nas, byśmy się nie zagubili. Jezu, pamiętaj o nas, gdy grzeszymy. Przez Twoje Przenajświętsze Serce spraw, abyśmy wszyscy kochali się nawzajem. Spraw by między ludźmi znikła nienawiść. Ukaż nam swoją miłość. Kochamy Cię wszyscy i pragniemy, abyś nas I strzegł swym Sercem Dobrego Pasterza. Wejdź do każdego serca, Jezu! Zapukaj do drzwi naszych serc. Bądź wobec nas cierpliwy i niestrudzony. Jesteśmy jeszcze zamknięci w Sobie , bo jeszcze nie pojęliśmy Twojej woli. Pukaj nieustanie Jezusie, Synu Dawida..

Gość gość
Dieta? Mam anemie, muszę jeść więcej rzeczy z zelazem itp. Ale po prostu ich nie lubię. Muszę faktycznie zmienić odżywianie. Przestać myśleć bardzo chce, ale na chęciach jak już pisałam się kończy.

Gość gość
zacznij uwielbiac boga ze cie kocha o tym mysl Koronka Uwielbienia Pana Boga w Aniołach Stróżach wszystkich ludzi świata Na początku: Boże, wejrzyj ku wspomożeniu memu, Panie, pospiesz ku ratunkowi memu, Ojcze nasz... Zdrowaś Maryjo... Chwała Ojcu... W Boga Ojca... Na dużych paciorkach I raz: Chwała Ojcu i Synowi i Duchowi Świętemu w Anioła Stróżach wszystkich ludzi świata. Na małych paciorkach 10 razy: Bądź uwielbiony Boże w Aniołach Stróżach wszystkich. ludzi świata. Modlitwy Po zakończeniu koronki trzy razy: Dla wstawiennictwa Aniołów .Stróżów wszystkich ludzi świata, Panie nieba i ziemi, ulituj się nad nami i ulituj się nad światem,

Gość gość
Biedne dziecko, tobie też zrobili wodę z mózgu. Mniej spotkań modlitewnych, więcej ruchu na świeżym powietrzu. tym co opisałaś, nie popełniłaś żadnego grzechu.

Gość gość
A co do tego komputera to sytuacja była taka, że gdy powiedziałam imię Jezusa to nawet matka stwierdziła że jest "jakby zimniejszy"... I to jest dziwne. Wiem, uczepilam się ale serio nie wiem jak to wyjaśnić.