Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
Martus gdzie to swieze powietrze? Tak sobie mamroczesz o swiezym powietrzu bez zwiazku z niczym konkretnym?

Gość gość
Marcia nie wiem do kogo piszesz ale chyba zes zakrecona jak ogon prosiaka. Piszesz cos nagle bez ladu i skladu, ni chooya nie wiadomo z czym to polaczyc.

Gość gość
Cpa, ma porazenie mozgowe, albo jest beznadziejnym trollem.

Gość Nowy w mieście
Uwaga jestem na antenie. Tylko się zaloguję. To potrwa górę do następnego posta, postu, czy jak się to powinno prawidłowo wymawiać po Polsku. Do zobaczenia za parę minut...

Spokojnie, jeszcze trochę i dnia zacznie przybywać. Co do śniegu, to inna sprawa. Kiedyś na pierwszego listopada, panie musiały uzbrajać się w swoje futra, bo było na tyle zimno, że wypadało się tak ubrać a przy okazji pokazać, której rodzinie się powodzi. Teraz nadrabia się to wielkością zniczy, czyli nic się nie zmieniło, tylko pogoda. Obiecałem Pani Słowiance, że już nie będę wracał do tych dziwnych czasów i siał politycznego zamętu, ale w tych czasach stały "koksowniki", a to był dopiero grudzień. ;) Wszystko się jakoś zmienia...

Myślałaś że Cię opuszczę Martusiu i sama samiutka będziesz się tu snuła niedoceniana przez nikogo? O tym proszę Cię szybko zapomnij. Dzięki Twojej obecności karuzela nabiera wyraźniejszych, kobiecych kształtów. ;) Byli już trzej muszkieterowie i Dardanariat, to dlaczego ma nie być Trzech Rezydentek i Martusi ;) na Karuzeli. :D 🖐️

Gość gość
Czy ktoś rozumie o czym MMartha gaworzy i do kogo? Bo te smętne pitoliny sa tak oderwane z kontekstu jakby przez pomyłkę piszac na innym wątku napisała jakies bzdury tutaj. Chyba ze pisze tutaj z jakimś niewidzialnym Eryczkiem bo ani przed jej ostatnimi wpisami ani pozniej nie ma niczego co nadawałoby jej wpisom jakiś sens.

Gość Bledny bl
Pisze sama ze sobą bo tu niestety nie ma z kim pisac a jak sama napisala cusik wpisac musi bo tak jest napisane w łokienku :D

Gość gość
18:53 To co Marta pisze jest bardziej zrozumiałe od Twojego nieustannego bełkotu na prawie każdym topiku, i gdzie tylko się pojawiasz, kafemącicielko.

gość dziś :)) ojejej mamamijaa wiesz co !!!´?..... wsadz se w dopke kija :) pchaj pchaj pchaj az poczujesz raj:D

dziekuje :)kochani ..ze bierzecie mnie w opieke i obrone ,pod swoje skrzydla:))kocham was:)) Dobranoc najmilsi:)

Gość strażak Jacek81
Chlup chlup chlup

Ja rozumiem o czym "gaworzy'' Martusia. O tym że jest, że lubi nasze towarzystwo, dobrze się tu czuje i w Adwencie nie szaleje. Cieszy się życiem i promuje swoją radość jak może. :) Coś Ci się w Niej nie podoba, to śmiało skacz Jej do gardła jak czerpiesz z tego radość. :O :O Przecież tylko sobie pisze, nikomu krzywdy nie robi. O2 lubi takich ludzi. Zacinają tematy szybciej niż by chcieli. Powstają nowe karuzele, pirackie, czy te zakładane przez Niestałą a przecież wszystko mogłoby zawszeć się w jednym temacie, " Czy warto zagrać na puzonie" :D :D

Gość gość
Moze tez zacznij gaworzyc? Lepiej sie dogadacie.

Po łepkach, więc mogę się mylić, ale Niestała odżywa jak na antenie pojawia się Krzysztof, Widmo Widmowski. Coś mają sobie do napisania. Ale są też sprawy, które unosi do rangi sensacjone. Przechwałki, że sprawił to że tamto. I co z tego że Amstaf szybko wciska enter. :O Że przyłapany został na spamie. I tak ciebie głupku uważają za większego przegrańca, ja ciebie za takiego uważam. Dałeś popis swoich możliwości w tematach, których byłem nieszczęśliwym świadkiem. I to co zrobił Amstaf, Koke, czy nawet Adam, jak to co bardziej zażyc***iszą, to pikuś. To jedyna z niewielu osób, która w sobie nie miała za grosz agresji a jak próbowała, to teraz Krzysiu Widmo Widmowski masz o czym pisać, choć sam w gownie umaczany jesteś po szyję.

Gość gość
Marteczka wsadź se paluszek w du/pa/leczka;-)

Gość gość
Nowy dobrze pisze. Polać mu!!

Gość gość
Sam wsadz i powąchaj :d