Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
Szkoda tylko dzieci żeby im sie krzywda nie stała przez zaniedbania Słoniny. Mam nadzieje ze opieka socjalna czuwa nad ta patologia i kontroluje jej poczynania zanim dojdzie do nieszczęścia i usłyszymy o tym w tv.

Wrzucilabym :)Ale........!!!!!wszyscy wiem jakie mamy do siebie zaufanie!!???:(:(:(

gość dziś Krzywda to się zaraz tobie wydarzy, bo prosiłem, błagałem by nie zaczepiać, wyzywać Pani Słowianki. Kobita w ciąży to świętość I co tak cię w Niej wkuṛwia ? Że pomimo tylu obowiązków potrafi znaleźć czas dla "starych" znajomych ;) I poczytać sobie gọ́wno, które serwujesz Jej z rana. Ja nie martwię się o Panię Słowiankę, bo to kobieta, która nigdy nie nawala. :) Zwyczajnie pisze swoje, to co czuje i tyle. Ja mam to szczęście, że ma do mnie słabość. Nie prosiłem się o to, ale się stało I jak myślisz drobny chuj̣ku że sobie coś ugrasz kosztem Pani Słowianki, to się grubo mylisz....

To do ciebie kuṭasie z gość dziś . Gdybyś nie był napływowym pomarańczowym gownem a zalogowanym użytkownikiem, jak nasza obecnie mniejszość,, zapytałbym się czy w paczce zapałek jest ich naprawdę czterdzieści osiem?

Gość gość sisi s
Co robili??Masakra.Nowy zmien to patologiczne słownictwo bo niedobrze sie robi jak sie czyta .

Gość gość
Nowy s/p/i/E/r/D/a/l/a/j debilu z amnezja. Sam jej jedziesz po rajtuzach a teraz cwaniakujesz pedofilu Może przypomnij sobie tępy s/k/o/r/w/y/s/u/n/i/E co w poprzedni zakrapiany tydzien pisałeś. Zreszta ty masz tak zryty beret ze ćpasz i chlejesz bo tylko to ci zostało

Gość gość sisi s
Krzywda powiadasz ?ha !to już teraz wiem że Słowiana ma na imie Iwona!Ciekawe czy opieka całą ich rodzine obejmie przymusowym leczeniem w AA,wulgaryzm,przemoc -połamane rece w gipsie ,wyzwiska awantury szarpaniny wozkiem z dzieckiem Totalna patoligia a ona w tym wszystkim najmniej winna bo do patologii weszła.Powinna sie nimi odp.instytucja zająć.Tacy ludzie u władzy?NIGDY!!Tfu!

Gość gość sisi s
10.34 Piszesz o sobie?wynocha z takim słownictwem!,sam jesteś ćpunem i pedofilem a innych chcesz pomawiać.Patologiczny pies sie odezwał.I wy nocha z tą swoją Martą raczkującą .!Najpierw sie kultury naucz a potem pisz.

Gość gość sisi s
:-) To gdzie jest teraz ta wasza cała Słowiana??Powiem wam gdzie !Raz piszecie jako Słowiana a raz jako aninimy .Chore!!Leczcie sie.!

Gość gość
Nowy w mieście 2016.12.10 Teraz przy Pani Słowiance trzeba chodzić na paluszkach. Wielce oburzona. Wysra jednego posta a później wyzywa od ludzi żyjących w samotnej wierzy. Jakbym się kuṛwa wpieṛdalał w Jej ramówkę Też potrafię się przywitać i spieṛdolić, bez anie me czy ce. Tylko jak to wygląda? Nowy w mieście 2016.12.11 Oho przyszła g****a wodzirejka Teraz trzeba chodzić na paluszkach. Bo bo a nuż urazi Ją jakiś tekst. Niestała już skończyła z grzecznością i w końcu napisała co Ją wkuṛwia w mojej osobie. Nowy w mieście 2016.12.11 No tak wkuṛwionej Pani Słowianki to nie widziałem. Co się dzieję z tą kobietą? Kiedyś radosna, tam doradziła z tym sobie poflirtowała. Teraz to jakiś kłębek nerwów. Ja wiem że kobiety w takim stanie nie powinni się jeszcze bardziej wkuṛwiać, ale co mam znowu kłamać.

Gość gość sisi s
10.34 Tomasz zamknij sie !Słyszałes powiedzenie "Kto sie jak przezywa sam sie tak nazywa"?Nie?No to już wiesz ćpunie cfelu i pedofilu!!Zakoncz swoje szumowiny bo bedzie zle !

Gość gość sisi s
Sama patologia na tym forum sądząc po słownictwie i nickach.

Ja tam wiem jakie mam zaufanie Martuś i po chrześcijańsku przedstawię w Ci to liczbach. :) Pani Słowianka 99,99% Nieanołek 99,98% Niestała 99,91 , taki przeskok bo pomarańcza :O Ciotki 90% z Vaderką i Eve jako wodzirejki. Ekipa z Wawy na motzym 80% z tym że Żmiju trochę więcej, bo jak się przewróciłem :( , to byłem idealnym obiektem do rozdeptania a Ten rękę podaje. :)

Gość gość
No widzisz Nowy Tępa strzałko???? Przypomnij sobie jak chwile temu s jej dosrywales

Gość gość sisi s
Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie!,Jakim debilem trzeba być zeby rodzine rozwalać.Tfu!Tylko debile interesują sie mezatkami.Ode mnie wara!!

Gość gość sisi s
A ty niezalogowany homo niewiadomo umiesz me albo ce?Wątpię!

Gość gość
Nowy w mieście dziś Coś ty tam naprodukował na poprzedniej stronie o drugiej w nocy i to ja jestem cholerykiem tjaaa. Czytaczka aż głowe odwróciła. Przecież ty masz głowe zrytą bardziej odemnie. Pójdziesz do kąta jak będziesz agresywny podczas mojego obchodu i twoje nery będą obijane regularnie. :D Krzysiek.

Gość gość
/?Juz tez nie miał kogo Krzycho znalezc jak takiej Eweliny Masakra!!

Gość gość
Ewelina ? Ładne imie.

Gość gość sisi s
Ponad 6 lat ciagniecie ten syf!,że też jeszcze sie wam nie znudziło.

gość dziś I co mają pokazać te twoje wklejki. Przecież nie były do ciebie, nie ciebie dotyczyły. W odpowiednim czasie nawet ich nie skomentowałeś. No tak chłopie, to daleko nie zajedziemy Powyciągaj inne moje brudy. Chcesz sobie grzebać w moim śmietniku proszę cię bardzo. Nie mam nic do ukrycia :) Przecież Dziewczyny i tak wiedzą że jestem chuj̣em. Znajdź mi teksty, które sugerują że jestem pedofilem, jak już chcesz zabłysnąć w taki sposób. :O Czy ty masz sandałki na stopach?

Gość Dragon00
LUDZIE WEŹCIE LEKI :D :D

Gość gość sisi s
Tak bardzo ładne!zwłaszcza jak sie wyglada jak sumo,pije piwsko od rana do wieczora i żre cheapsy ,z cyckami na wierzchu operując patologicznym słownictwem typu "Gnida",nie pitol',co ty pitolisz,"?Manka czy mosz pitola umytego albo kon by sie usmiał."albo "Szymek żrej a srej"Bardzo puekne !Tfu ,wręcz przepiekne!Nie trzeba nawet wiedzieć że ma żółte papiery.Wiadomo skąd pochodzi i kto ją do chrztu trzymał.Tfu.!

gość dziś Nawet słowa nie napisałem o "choleryku". Wyjątkowo się powstrzymałem by zrobić z ciebie błazna. Z Niestałą możesz się bawić w taki sposób bo lubi twoją skomplikowaną osobowość i przy tobie świetnie się rozwija, ale nie próbuj tego na Chamach z Ero

Gość gość sisi s
Chcecie wojny to ją bedziecie mieli.Ja dopiero zaczęłam i jeszcze nie skonczyłam.!Doigraliscie się! Ja jestem długo cierpliwa i wiele potrafie zniesć ale to co wy tu ostatnio odwalacie to już ludzkie pojecie przechodzi.A ty p.Radosc wez te swoje linki wsadz sobie ,bo to żenujące.Ze też jeszcze swijego ulubiinego Niemena tu nie wlepiłaś to sie dziwię.

Gość gość sisi s
Ide obiad gotować a wy sie tu utopcie w tej seojej gnojówce forumowej.

Gość gość
To słowiana jest w ciaży z kim?