Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

gość dziś Będę "gaworzył" w swoim stylu i jak Martusi się spodoba to będę zakłopotany zbytnim zainteresowaniem się moją osobą, jeśli zagram teraz za ostro, to pójdę do spowiedzi, choć trudno w to uwierzyć mam taką możliwość i będę dla Niej kuṛwa święty;) Najpiękniejszy kobiecy. Tym razem w duecie, bynajmniej nie by porównywać a pokazać, że trafić może do każdego. ♫♬https://www.youtube.com/watch?v=UB0WOvxFxDg

Gość gość
agresji sie boisz piotrek i zasypiaja przy tobie kobiety ? moze czas na psychologa dla ciebie buhahahaha

Gość gość
Nowy - Doro Pesch? No no.. dawno jej nie slyszalam, w latach 80-tych i 90-tych bylo o niej nieco glosniej?

gość dziś Tak :O i znowu będą mieli pretekst by wyzywać mnie od pijaka, chociaż to już lepsze od pedofila :O Odkąd piszę tu na forum, to nie wyzywano mnie w taki sposób. :( I nie z tak zjadliwą zaciekłością, jak ktoś z jakąś chorobą umysłową. :O Spowiedzi Krzysztofa, Widmo Witkowskiego, rzucają nowe światło. Aż nie mogę uwierzyć, że ten człowiek dociera do celu przez pomówienia i sianie zamętu. Jak ktoś to kupuje, to jest jak on, człowiekiem chorągiewką. :O

Gość Pł
Przestań się mazać :P dla wszystkich

Gość gość
Nowy w mieście dziś twoje gęganie jest typowe dla kogoś kto był wychowywany przez mamusie i nie miał w ogóle wzorców męskości w wieku dojrzewania. Jak nasiąkłeś za młodu tak już ci zostanie, bo nic z tym nie robisz. Ty gloryfikujesz pasywność u męskiej części, jednocześnie negując cechy męskie niezbędne do przetrwania w cięższych warunkach. Świat to nie siedzenie na babskim forum popijając herbatke w smrodku swojego azylu piotrusiu. Jedna z różnic między nami polega na tym, że ja bym ci to wszystko co tu рisze napluł w pysk na realnej płaszczyźnie, a ty byś głowe zwiesił. I nie wiem kto tutaj w g*****e siedzi, ale to ty chodzisz z wiadomą "łatką" co plasuje cie na cwela. Dla mnie jesteś niżej od frajera o czym doskonale wiesz. :)

Gość gość
Przestań się przebierać Koke Płock sypiający z własną matką, fetyszysto stòp :D

Gość gość
Krecha psychol na temacie

Gość gość
Jest Krzysiek, wzorzec prawdziwego samca o wysokim intelekcie :D

Gość gość
Nowy w mieście dziś Są różne drogi do celu. Twoja jest gładka, prosta jak autostrada u niemiaszków. Pokracznie wygląda jak twój umysł konserwatysty bardzo przyziemnego stara sie na coś w rodzaju sarkazmu. Dobrze, że na intrygi jesteś zbyt prosty, bo wtedy marny mój los. :D Chłopie, ludzie w realu piwo stawialiby mi jeżeli okazałoby sie że przyłożyłem cegiełke do ruiny kafeero. Chociaż da sie tu znalezc samodzielnie myślące perełki. O2 mają zamykać. Ja to mały pikuś w porównaniu z "królami" internetu z f23. Odczujesz wtedy zaburzenia psych. na sobie bo gdzie oni pójdą i kogo będą tyrać jak nie ciebie. :D

gość dziś Się nie śmiej. :O Skucha była niezła. Sytuacja jak by się wszystko wyłączyło. Oko cyklonu. :) Wysiadłem bez powodów na dziesięć minut. Ale było mi głupio. :O W sumie skończyło się ty że przez trzy dni nie wychodziliśmy z łóżka. Dopiero w czwartym przyszło nam do głowy, że trzeba wstawać i żyć jak normalni ludzie. Jeśli ktoś czeka na tą najpiękniejszą chwilę, to ja mogę napisać nawet Jej imię. ;)

Gość gość
gość dziś Jest Krzysiek, wzorzec prawdziwego samca o wysokim intelekcie X Cześć psycholko. :) Znowu tekstu nie zrozumiałaś. Nieważne. Wychodziłaś w ogóle z domu ostatnimi czasy ?

Gość gość
Krzysiu robiący każdemu portrety psychologiczne, broniący eroqurfy ero, uosobienie łagodności o encyklopedycznej wiedzy wziętej z google :-D Może osądź siebie hejterze i spamerze? Nowy jaki jest ale nie spamuje tematów, nie szuka ludzi z wąsem na fb, nie rozpiertolił tematów i całego forum jak ty banowany socjopato:-O Może zrób sobie przerwę od forum, internetu lub zmień psychiatrę?

Gość gość
gość dziś psycholko wk****iłaś sie tym że z domu nie wychodzisz ? ale jestem pod wrażeniem, że potrafisz sklecić kilka zdań. Pewnie umiesz jeszcze płeć zmieniać i różne sztuczki. teraz to mi zaimponowałaś :D

Gość gość
Nie wychodzilam z domu Krzysiek, siedze zamknieta ze swoja depresja i marze o Tobie. Ostatnio namalowalam Ciebie na tle kanadyjskiego krajobrazu, wiesz? :)

Gość gość
gość dziś Wygadałaś sie sugerując jak bardzo zależy ci aby kafe nie znikneło z powierzchni ziemi sympatyczko ciecia z wąsem. No tak, gdzie ty wtedy pójdziesz. Przecież na stałym loginie nie utrzymasz spójności ani jednej płci tam gdzie moderacja dziła sprawnie i blokuje takie trolice jak ty z czego doskonale zdajesz sobie sprawe. Ja to chociaż potrafie być normalny, ale ty to nawet nie potrafisz poudawać normalną. Na żadnym forum cie nie widze pod stałym nickiem, bo jak wyżej. :D

Gość gość
Wiem Krzysiek, pozostaje mi tylko wyobrazanie sobie nas dwojga razem, nad rzeka...

Gość gość
gość dziś Nie wychodzilam z domu Krzysiek, siedze zamknieta ze swoja depresja i marze o Tobie. Ostatnio namalowalam Ciebie na tle kanadyjskiego krajobrazu, wiesz? X Nie nie wiem. Zajеbią Cie co poniektórzy gdybyś wpadła z takim niusem na flagowym nicku. x niewiadomo co jest prawdą a co grą z tego co piszesz x wybierz sobie wypowiedż która chcesz z powyższych.

Gość gość
gość dziś Wiem Krzysiek, pozostaje mi tylko wyobrazanie sobie nas dwojga razem, nad rzeka... X Ty to chociaż wiesz jak wyglądam...bo jakaś ułom/ka myśał/a że hejty będe miał za wizerunek zew. jak ja z siłowni nie wychodze. Burke jak założysz to możnaby zastanowić sie nad spacerami po rzece. Ściemniasz, bałabyś sie ze mną iść w odludne miejsca pod osłoną nocy i pamiętaj że cierpie na impotencje i mam mały penis. Tak więc chociaż pod kątem intymnym byłabyś bezpieczna. Buhahahaha xD

Gość gość
Wygląda na to, że piotrek biegunki dostał już na samą myśl, że moge buszować tutaj jak w zbozu. Stresuje sie ten chłopaczyna najwyrażniej i dobrze bo jak będzie uległy to nie będzie sprawiał problemów wychowawczych. :DXD

gość dziś Tak jestem wychowany przez kobietę, która poświęciła własne dobro bym mógł żyć jak człowiek. Nie było w tych czasach +500. I kobieta co mogła to wpłacała na książeczkę mieszkaniową, by dla syna było. :O I takiego chuj̣a ma z tego. Mój ojciec, już świętej pamięci, to żaden kryminalista, nawet nie był politycznym a siedział w więzieniu. :O Kto dziś siedzi za nie płacenie alimentów? Chyba ci co nie zdążyli opłacić migawki. :O Dlatego nie wkuṛwiaj mnie takimi tekstami i wpieṛdol się w się w swoje klimaty, bo ja teraz zagram to ♬♫https://www.youtube.com/watch?v=K0siYUjV9UM

Gość gość
Kreski matka i ojciec nie żyją wiec po uja robi wjazdy na rodzinę gowniarz :o

Gość gość
Dlaczego burkę?

Gość gość
Nowy w mieście dziś Stary grypsował piotrku, czy był niżej usadowiony skoro już tak sie otwierasz ? Nie znam czasów jakie przywołujesz, jedynie z opowieści. 500pln. + będziecie mieć w PL przyrost dresów w zatrważającej prędkości.

Gość gość
gość dziś Dlaczego burkę? X A dlaczego nie. Nie wiem, zaśmiałem sie sztucznie z tej całej sytuacji. Wolno mi.

Gość gość
Nie wiesz co jest prawa, a co gra? Kiedys napisales ze potrafisz odczytac kobiete. Sama juz nie wiem co pisze Krzysiek, mam maly balagan w glowie...

Gość gość
gość dziś Pewnie, że wolno, ja nie zabraniam :) Zastanowiło mnie po co burka nocą na odludziu :D

Gość gość
Czasem czuje do ciebie zlosc za twoja agresje, czasem marze o wspolnym spacerze..

Gość gość
gość dziś Nie wiesz co jest prawa, a co gra? Kiedys napisales ze potrafisz odczytac kobiete. Sama juz nie wiem co pisze Krzysiek, mam maly balagan w glowie... X Jeżeli sie postaram to coś tam zauważe. Nie oczekuj odemnie, że będe wróżem po zamienieniu kilku zdań. Czasem Cie rozpoznaje w sensie, że dany gość to Ty. Biore pod uwage, że możesz żartować i dajmy na to, ja potraktuje coś na serio i znowu wyjde na idiote. Stałem sie jeszcze bardziej nieufny, miewam burze w głowie i jako czlowiek bywam zdezorientowany. Zagraj coś z muzy oblukam. bo mój czas sie kończy.