Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

gość dziś "Sam jej jedziesz po rajtuzach" x Jadę, bo nie jest mi obojętna. I chcę by poznała mnie z jak najgorszej strony. Później 💤 może być tylko lepiej :)

Gość gość
Piotrek jesteś domownikiem, konserwatystą i dość często nawet pesymistą Niezbyt lubisz zmiany. Jesteś bardzo przywiązany do swoich korzeni, a kiedy wybierzesz swoją drogę, ciężko jest ci ją później zmienić. Bywasz krytykowany za brak chęci dostosowania się, mimo tego, że często udaje ci się zjednoczyć osoby w grupie. Brzmi znajomo ? To zaledwie marginalny twój profil. X Czytaczka -dobrze sie czuje przy ów kobiecie. Bez niej to miejsce straciłoby swój urok. To normalne Piotrku, że lgniemy do tych którzy nas rozumią. A ty zamiast tupać tutaj, pogodzisz sie z moją obecnością. Zasad Wilka nie będe wprowadzał, bo jestem w gościach. X Czytaczka pewnie przygotuje potrawy świąteczne i te wszystkie ciasta. Ja będe miał gula z tego powodu, że nie zakosztuje Jej wypieków. Kobieta jak sie w kuchni odnajduje to jest dobrze. Krzysiek.

Gość gość
Raczej lgniesz do Czytaczki bo zostałeś sam na ero :D

Gość słodka słowianka
Czy Wy macie świadomość że za tydzień Wigilia?:-O opamietajcie się ludzie, nawet nie skomentuję tych kłamstw i nietrafionych domysłów :( w moim domu nigdy nie było alkoholu, z prostej przyczyny - w dzieciństwie ktoś go naduzywal i nie był to mój tata:-O to się nazywa szukanie po omacku:-O a nie było mnie bo lepiłam uszka:) jest fajny mróz na dworze, dotlencie się, zaplanujcie, co jeszcze trzeba zrobić by było wyjątkowo:)

Dragon00 dziś A jak nie ma no to lekarstwa? i zostajesz z ręką w nocniku . Tego właśnie nienawidzę w polskiej mentalności. Wszyscy widzą że się pali. Krzyczą, tupią nóżkami, ale nikt tego nie ugasi :O

Gość gość sisi s
11.12.(13.22)I co ty pieprzysz o broni?o piernikach i uszkach kto ci debilu już zdarzył powiedzieć ,tyle wiesz o mnie?i naszych tradycjach ??no to widze że super dużo!i nie 36 a 37 debilu.!Na strzelnicy byłam tylko raz na dniu lesnika zeby postrzelac rzutkami do tarczy na drzewie,to prawda dobra byłam choć broni wszelkiej i zabijania zwierząt nienawidzę ,wiec stul łep!Intrygancie p********y!Odwal sie gnoju!

Gość Dragon00
Tygrysek, co Ty taka nerwowa?

Gość gość sisi s
Uszka lepiłaś chora intrygantko a to ciekawe bo ja tez miałam je lepić,skad o tym wiesz od Patryka,znowu sie brat wygadał.?Zadnej wspolnej wigilii nie bedzie!To koniec ,wole wigilie w moim domu i z moim synem.!cirka i mezem!

Gość gość sisi s
I owszem w moim domu nigdy nie było alkoholu i do teraz nie ma nie dlatego że ktoś go w jakims tam dziecinstwie naduzywał tylko dlatego ze w moim domu rodzinnym nigdy sie nie piło i nie pije!Ojciec z matką nie uznają alkoholu wiec tak nas wychowali ze my tez nie uznajemy !To chyba proste i logiczne!

Gość gość sisi s
Wiec skończ 12.47 pierdolić!!bo goowno wiesz!Przez was zaczynam brzydko pisać .Znowu musze do spowiedzi.

Jeśli troje dzieci rodzonych w dużych odstepach czasu to patologia to ja rozkladam ręce:( stać mnie na nie, nie jeżdżę co rano rowerem po piwo i słoik golabkow, sama potrafię je zrobić :) patologią dla mnie to niezdary, to ludzie niezaradni, sięgający do kieliszka i ru.uchajacy kiedy popadnie :-O smutne, że nie macie swojego barwnego życia, ale żeby takie było trzeba się samemu o to postarać, nic nie spada jak manna z nieba, każdego dnia trzeba wstawać i działać, by wszystkim było lepiej, gdyby każdy miał takie podejście, świat byłby piękniejszy :)

Gość sisi s:) puknij się w głowę i zacznij od farszu :) ja jadę po gwiazdę betlejemską;) Nie mam siły się z tym uzerac, Panie Nowy:) zakrec żeby się porzygalo :-P ;)

Gość gość sisi s
A ty Dragon jakis tam nie odzywaj sie!

Gość Pł
A ja lecę dać wycisk udom, choć aura nie rozpieszcza ;)

Gość gość
Kogo obchodzi twoja śmierdzącą tzipa i twoje troje dzieci Sloninko z Kalisza? Sama się puknij i przestan pić wiesniaro :-O Z wirtualnej porodówka też będziesz tu na kacu nadawała? Mąż Mateusz jeszcze cię nie kopnął na twoje kurestfo?

Gość gość sisi s
Ty sie puknij w głowe ,farsz to ja juz mam dawno z grzybami lesnymi !ale nie dla tych ludzi co miały byçOd wczoraj ich nie znam.!.Zostaje w domu.Troje dzieci??moim zdaniem o jedno za dużo!Duze odstepy wieku to napisz ile mają lat i z jakiego miesiaca intrygantko pipiertolona a raczej intrygancie!

sisi nie nerwuj sie :D zylka tobie peknie :D tylko nie wiem jeszcze gdzie:))) daj mi chwilke do zastanowienia sie:)))

Gość Dragon00
SiSi jakiś tam :o Więcej pokory proszę Pani ;)

Gość gość sisi s
13.16 teraz bedziesz pisać z goscia i wywijać kota ogonem bo wyszły na jaw twoje szumowiny i intrygi?,pudło!I tak sie już z tego nie wywiniecie.Sad na was to mało.!Was by trzebabyło żywcem kroic i solic zeby do was dotarło co robicie patole skonczone!

Gość Dragon00
Martusia <3 :D

Slodka:)) to gratuluje :))) i wszystkiego dobrego dla ciebie i bobaska:) sama widzisz jak tobie co niektore babska zazdroszcza!:( chcialyby .. miec dzieciatko!!!:)lecz nie moga ..lub nie maja z kim!hahahaha

Gość gość sisi s
00. Czemu taki idiotyczny nick?,Mnie pokory nie ucz bo ja zapatrzona w siebie nie jestem ani tymbardziej egoistkaFuczałes jak rozkapryszone obrażone dziecko.Pamietam tamten dzien.doskonale i wiem czemu tak powiedziałam.Stale Ci doope bronie a ty co robisz.

Gość gość sisi s
Martusia?zal.pl!!Lepiej zeby w domu dziecka była niz tam gdzie jest.

Gość gość
Ignor na trola "gość sisi"

Gość gość sisi s
Troje to juz patologia.!

Gość gość
Sisi to ta cala sylwia psycholka

Gość deszcz pada i mroz jest
O kurna ale cyrk przewesoly! Poczytac was wszystkich w jednej ku/pie to az brew sie na czole marszczy. Taka mozaika wszelakich fekaliow jakie tu wywalacie. Wiekszosc bluzga i przesciguje sie we wzajemnym dopierniczaniu sobie i dopisywaniu "historii" na czyjs temat, tacy wszystkowiedzacy forumowicze. A najbardziej kolorowym elementem tej groteski jest Martha. W samym centrum pozogi wyskakuje z tekstami typu "witajcie kochaniutcy" "chcesz kawki?" heheh Jedni dowalaja drugim ze tamci nie maja zycia poza kafeteria ale sami na ten watek powracaja z uporem i dalej p*********e o tym samym. I tak bedziecie kontynuowac te swoj***ajdurzenia niemalze bez konca;-)

Gość Dragon00
Ten nick jest znany,dlatego taki :D Co ja pacze :o :o