Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
Marcin ty deklu ,turlaj dropsa a Ty Wojtuś wracaj szybko.

Gość nieaniołek
dobrego dnia wszystkim :) dziecko 👄 nie bierz do serca głupot które tu wypisują (oprócz moich ;) nie zmieniaj się... jedynie od czasu do czasu zrób sobie prezent z odpoczynku. życie jest falą. raz się jest na górze, raz na dole. nie jesteś boją. nie musisz bez przerwy być na górze. leniwych, spokojnych świąt pełnych radości i miłości ❤️ reszcie czytaczy i pisaczy :) pokochania drugiego, jak siebie samego. niektórzy muszą jednak zacząć od podstaw, czyli akceptacji siebie :) michaile z miasta, cóż ja mogę.. cóż ja mogę.. nie zawsze mogę i nie zawsze chcę móc tu być, ale pamięć mi służy i jak na razie narzekać na nią nie mogę.. dlatego doceniam artyzm, z jakim jacenty maluje ściany i nie tylko :P doceniam jego pracę. nie każdy potrafi być takim wspaniałym ochotniczym strażakiem. być może, to co napisałam, dla niektórych zabrzmiało śmiesznie, więc niech się śmieją na zdrowie :) ... a to, że czasem mu się zdarza klęska.. no cóż. po prostu jest człowiekiem, jak każdy z nas. wszystkiego dobrego michaile :) jacenty :)

Gość gość
FRIDZIOCH MA KÚTASA!

jestem skłonna uzupełnić wypowiedź gościa 😴 ma ich kilka do wyboru. używa w zależności od okoliczności i aktualnego humoru ;)

Gość gość
kolejna obleśna babcia zaraz po Słowiance:O:O

Gość gość
Jeśli 36 letnią Słowianę nazywasz babcią to ile ty masz lat szczeniaku?

Gość gość
Frida i czyraczka to babuleńki:o Słowianka-Słonica to obleśny milf nie wyrzyty seksualnie:O

Gość gość
"nie wyrzyty" ? Ty anal-fabeto, naucz się pisać. Poza tym 40-paro letnia Czytaczka to babcia? Brak słów.

Katarzyna Miller " grzeczne dziewczynki upatrują swojej wartości w tym, czy ktoś jest z nich zadowolony i czy je chwali wprost, bo jak tego nie usłyszą, nie wiedzą, że są coś warte" na szczęście drogi gościu, sisi, dziecko i ja :) nie jesteśmy grzecznymi dziewczynkami, tylko kobietami, które znają swoją wartość... dzięki dojrzałości :) 🖐️

Dziękuję Frre 👄 Wzajemnie :) Leniwych, spokojnych świąt pełnych radości i miłości. :) I nie, nie biorę do siebie, bo nie mam na to głowy. Życie jest tam, nie tu. Przykre jest tylko to, że ludzie nie potrafią przeżyć swojego życia godnie i próbują pociągnąć za sobą bogu ducha winnych. Czasami czytając co piszą, zastanawiam sie czy to przypadki kliniczne, czy faktycznie jakieś nastolatki, którym nikt nie pokazał jakimi ludźmi powinni być, no chyba, że to już dojrzali ale bardzo pokręceni przez koleje losu. Brak nadziei jest może nawet bardziej gorzki, niż brak rozumu. Pewnie każdą z hejtujących tu osób, można by długo analizować, gdyby coś było o niej wiadomo, tylko po co z drugiej strony. P.S. Co do swojej dojrzałości to nie byłabym taka do końca przekonana, chociaż fakt, grzeczna to ja jestem średnio ;) :d hahah Fajny kawałek mam https://youtu.be/jx96Twg-Aew

Gość Pł
W takim razie "co ja robię tu uuuu, co Ty tutaj robisz?" :D :P

Gość gość
To se go wsadź w D-u/p/E babciu Czyraczko

zatkane czy znowu nie działa ?

Gość niestała     czytaczka
hmmm niby poszło

zaczyna mnie to wnerwiać wwwwrrrrrr :D

nieprawdopodobne odzwyczaiłam się :D:D

O widzę. Święta za chwilę. Nowy Rok znowu dzięki Bogu ;) Macie już jakieś plany ? A może marzenia, których realizację odkładacie i odkładacie ? Z cyklu - marzenia do spelnienia to ja sobie kiedyś pojadę posłuchać Florence :) No dobra lista jest dluższa, ale nie będę Was zanudzać :P ;) Płock to Ty czy kolega podszyw ? :D https://youtu.be/zMBTvuUlm98

Elektryczne zawsze będą mi się kojarzyć z Killerami. Szkoda, że tak rzadko udaje się kręcić komedie, do których chce się wracać. :(

Gość gość
oryginał, poznaję po języku :P :classic_cool:

po języku ? haha dobrze, że nie po nosie ;)

Gość gość
Wy/pie/rda/laj łajzo z tymi linkami

Gość gość
to topik niestałej i będzie sobie wstawiać co tylko jej się spodoba, a jak tobie nie pasuje łajzo to zastosuj się do swoich własnych zaleceń

Gość Pł
Co to za znawczyni mojego języka? Przyznawać mi się w tej chwili :D

Gość gość
niestala fajne linki wrzuca, czepta sie tramwaju buce!