Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość Nowy w mieście
gość wczoraj "Robicie bydło z czyjegoś życia" x Kto robi? Przychodzi z dụpy. Wali ściany tekstów o swoich problemach. Nie ma sprawy. Tylko co my mamy z nimi wspólnego? Szuka winnych nie w tych ssakach. Podaje nazwiska. :O Co chce tym osiągnąć, bo ja nie rozumiem takiego zachowania. I wcale nie dziwie się ludziom, że na widok takiej histeryczki reagują takimi a nie innymi wpisami.

Przyznaję się. :( KróluSyzyfie, kojarzyłem jedynie Twoją stopkę, "Like a rolling stone" i wspominając Twojego nicka w podobnej do tej sytuacji, mogłem coś pomylić. Przepraszam, chodziło mi o Ciebie. :) 🖐️ Jak zwykle dobra robota :D 🖐️ Niestała, też tak potrafi, ale jest bardzo kapryśna :O I wszystko zależy od Jej humorków. Sława 💤 robi z ludzi potwory ;) :P :P

Nieaniołku, cześć 🖐️ Pojawiasz się jak dyliżans. Raz na jakiś czas. Raczej takim pojawianiem się nie warto nastawiać sobie zegarka, ale jest pewien bardzo smutny pan, który ciągle się o Ciepie dopytuje. Może to jakiś psychofan, ale wszyscy, prawie wszyscy znają Jacka z innej strony. Głupio by tak się wiecznie dopytywał i nie otrzymywał odpowiedzi. Tym bardziej, że to szczery chłopak i zj̣ebie mnie przy najbliższej okazji, jak zacznę mu pisać, że ciągle o nim myślisz i z jaką namiętnością trzesz ;) ... zapałką o draskę, by wzniecić w sobie płomień, który tylko On będzie mógł ugasić. ;) Takie kłamstwa mogą się dla mnie skończyć, "ustafką" i pobiciem przez człowieka, który zawodowo zajmuje się ocalaniem ludzi z opresji. Może Nieaniołku daj jakieś instrukcje, co należy robić jak pojawi się znowu Jacek ze swoim pytaniem. Każdy tu się kręci ile wlezie a tylko On dostaje ceny biletów w tak zaporowej cenie, że smutny :( odbija się jak zbity pies. Tylko dlatego że kobieta go uwiodła...

Dlaczego wspominam o Jacku. Nie tylko że naprawdę lubię Jego szczerość aż wydawało by się do przesady ale taki jest i inny nie będzie. I jak popełnia jakieś błędy, to się na nich uczy. Róża była Jego femme fatale. Gdyby Ją zerżnął, historia potoczyła by się innym kołem a tak został strażakiem artystą ściennym. :P To już historyczny skandal, na który nie stać obecnych userów. Same marionetki, pacynki i lalki. Zero życia :O :O A jak istnieje to wyskoki histeryczki, która i tak żałuje że kiedyś bardzo, bardzo dawno z kim się stąd zadawała a może i nie. Cḥuj wie, bynajmniej mój nie ma o tej kobiecie zielonego pojęcia. To ślepa uliczka Karuzeli, w którą nie warto się wplątywać, bo jest Krzysztof Widmo Widmowski ;) ...

Smof, 🖐️ jak przez Ciebie stracę wątek myśli, bo doskonale wiesz, że obojętnie nie przejdę obok Twoich sarkazmów i kłód jakie mi rzucasz pod nogi, to będziesz sam się przewalał z Krzysztofem Widmem Widmowskim, któremu chorągiewka zawiała w stronę Martusi. Nigdy Jej nie powie że ma Ją w dụpie, ale parę pozytywnych postów i J23 znowu nadaje. :D :D

Smof lepiej opowiedz co nie wypaliło z Kotką Poes? Ja wiem że za takie pytania można dostać wpysk. Ale jako cham, mam ryja, dlatego nic nie grozi mojemu uzębieniu i starzeję się w sposób naturalny. Jak Ci napiszę, że umrę stary i we własnym łóżku, to Cię chyba krew zaleje. I nie na jakiejś obczyźnie Pytam bo kręciłeś się wokół Niej jak Księżyc wokół Ziemi a razem wyglądaliście, jak byście otaczali słońce. Coś było? Czy to moja fantazja?

Niech te święta już nadchodzą :) pozamykalam wszystkie sprawy, otworem to tylko stoją tamte drzwi, których strach się bać 😭 co chcesz pod choinkę, Panie Nowy? Tylko szybko, bo wiesz;)

Gość Pł
Szalik RTS-u :P

Jak nie byłem, jak jadłem, piłem, pieṛdoliłem, Pani Słowianko. 🖐️. Na szczęście tylko głupoty i Różyczka szybko się zniechęciła. Gdy tylko wyczuła że nie zabłyśnie, zaraz zmieniła retorykę. Gorące czasy. :) Oni spłonęli a tu nadal to samo... ;) ♫♪https://www.youtube.com/watch?v=weibxsk9Oec ;) :D :D

A nic, Pani Słowianko :) Chcę to w końcu dostać. Jak to wygląda, jak smakuje i czy mi się spodoba :) A tak naprawdę buziaka w policzek, by został szminki ślad... zdążyłem?

Gość Pł
Bilet na pociąg połączony ze zwiedzaniem Fabrycznej :P

Gość Pł
Udka wolę podawane na gorąco :D Ja sobie nie potrafię sprawić prezentu, a co dopiero podpowiedzieć innym :D

Płock, Ty złośliwcu. Takiego prezentu bym nawet w formie żartu nie przyjął. :O I każda zawczasu o tym wie. Moja babcia, wręcz nienawidziła że chodzę na te "mecze", ale szlaban mi zrobiła. I nikt nie ma takiego, którego Widzew żywcem nie weźmie.

Gość Pł
A ja mam w domu szalik zarówno Widzewa, jak i Łks-u ;)

Gość gość sisi s
21 56 Chłopie mozesz już skonczyć z tym swoim wulgarnym słownictwem bo bije ten "chuj"po oczach"

Nic, czy szminki ślad Pani Słowianko? :D :D Wybacz Pani Słowianko ale niecierpliwość mnie zżera. Ale dzielnie postaram się wytrzymać do soboty i nie podglądać :P

Gość gość sisi s
19.25 mowie o realu debilko ,naucz sie czytać!,zresztą dobrze wiesz o czym piszę .Radosławo .Myslisz ze nie wiem o tym ze to ty wszystko nagrałaś?Nie znosze Niemens wirc jsk sobie wysyłasz to sobie wysyłaj w swoim imirniu .Od ciebue i tej policji sie wszystko 6 lat temu zaczeło mam opidać szczegoły?Sama sobie idiotko do Tomusia swojego wysyłaj a mnie nie wrabiaj bo mnie on goowno interesuje.!Czytaj uwaznie i nie przekrecaj.To vo robicie w realu ciągle i bez - ustannie ,komentuję tutsj.Zadstanawiam sie po co to robicie i kiedy skonczycie?.Czy mam wszystkich po kolei do pudła pozamykać bo miarka się przebrała!

Gość gość sisi s
Poki co to ja ataku histerii nigdy nie miałam jak ta trzepiaca sie Karolina wyzywająca i skaczaca jak w jakimś szale tylko dlatego że zareagowałam na bydło jakie zrobiła mi w pracy rozpowiadając i wmawiając mi usilnie że niby komuś jakiś zwiazek rozbiłam i że niby latam za żonatym facetem.Chore i paranoja.Jak powiedziałam że nie życze sobie wymyślania i rozpowiadania takich bzdur .Po pierwsze jakim prawem debilka rozpowiadała takie oszczerstwa po drugie jakim prawem skoro mam meza dzieci i nigdy nikomu nie rozbiłam zadnegi zwiazku.Chodziłam do pracy żeby spokojnie pracować na dzieci a ta idiotka wpada w histerie i jakis wsciekły szał,przeklinała rzucała sie pokazując mi f******u Oczywiscie nikt tego nie widział bo stałysmy miedzy wózkami ale ona wyraznie jest psychiczna.Nie dość że mnie pomawiała to jeszcze na koniec zaatakowała jak powiedziałam że nue życze sobie takich rzeczy o sobie słuchać w oracy!.itpChore!.Wiec nie odzywaj się.

Bo jesteś z Płocka, Płock. :P Jakby nie patrzeć to duma Mazowsza. Nawet Płock był stolicą Polski, jak i Łódź. Wszystko polityka a nie tego czego ludzie chcą. Z Łodzi choć otrzymała prawa miejskie w średniowieczu nie zrobiło by się miasta bez kultury i elit. Ze Strykowa, który wybucha jako centrum logistyczne nic nie wynika. Kolejne korpocḥujki zakładają zakład a czy Stryków ma kino?