Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość sisi s
14.24Nie nie dopiero i nue tnij głupa.Wśzystko to co tu wypisujecie to od wielu lat ma przedłozenie w realu.A myslicie ze gdzie ja pierwszy rsz usłyszałam o rzekonejnpedofilii czy rzrkonym geałcie nabmojej osobie czy to że rzekomo jedtem cpunku albo ze nibynspałam z W albo ze go oskarzam?Tu?Nie !Oczywiscir ze nie tu tylko od ludzi!,dlatego wiem kto tu pisze.!Juz wystarczajaco ucierpiała na tym moja rodzina ,dzieci oja sfera zawodowa i moja opinia w srodowisku .Ja tak tego nie zostawie!Od wielu lat zbieram dowody! pora byscie ponuesli konsekwencje prawne swoich słów i czynów.!

Gość gość
Straszne rzeczy dzieją się przed sejmem!!! Policja pałuje obrońców demokracji!!! Do nieprzytomności!!!? A co w sytuacji, gdy przeoczą obrońcę demokracji i nie spałują go? Ano w geście solidarności z kolegami straci przytomność nie spałowany. W końcu świat musi się dowiedzieć co tu się wyrabia! http://wiadomosci.wp.pl/martykul.html?kat=1515&wid=18644012 :-D

Gość gość sisi s
14.24Nie nie dopiero i nie tnij głupa.Wśzystko to co tu wypisujecie to od wielu lat ma przedłozenie w realu.A myslicie ze gdzie ja pierwszy raz usłyszałam o rzekomej pedofilii czy rzekonym gwałcie meża na mojej osobie czy to że rzekomo jestem ćpunką albo ze niby że spałam z W albo ze go oskarżam?Tu?Nie !Oczywiscie że nie tu tylko od ludzi!,dlatego wiem kto tu pisze.!Juz wystarczajaco ucierpiała na tym moja rodzina ,dzieci oja sfera zawodowa i moja opinia w srodowisku .Ja tak tego nie zostawie!Od wielu lat zbieram dowody! pora byscie ponuesli konsekwencje prawne swoich słów i czynów.!

Gość gość sisi s
14.24Nie nie dopiero i nie tnij głupa.Wśzystko to co tu wypisujecie to od wielu lat ma przedłozenie w realu.A myslicie ze gdzie ja pierwszy raz usłyszałam o rzekomej pedofilii czy rzekonym gwałcie meża na mojej osobie czy to że rzekomo jestem ćpunką albo ze niby że spałam z W albo ze go oskarżam?Tu?Nie !Oczywiscie że nie tu tylko od ludzi!,dlatego wiem kto tu pisze.!Juz wystarczajaco ucierpiała na tym moja rodzina ,dzieci oraz moja sfera zawodowa i moja opinia w srodowisku .Ja tak tego nie zostawie!Od wielu lat zbieram dowody! pora byscie poniesli konsekwencje prawne swoich słów i czynów.!

Gość gość sisi s
14.22.Nie to nie jest rozwiazanie..Rozwiazaniem jest zrobić z nimi porządek w realu,pozamykać im mordy zarzadać publicznego odszczekania tych bredni a jak nie to albo pojda siedzieć albo takie grzywny mi zapłaca ze cienko beda piszczec i błagac o wybaczenie.Przedewszystkim chodzi o wszystkie moje miejsca pracy,moją wieś,szkołę corki ,dom rodzinny oraz była ekipe syna.

Gość gość
Czego ty sie nacpalas kobieto

Gość gość sisi s
Mam tu upublicznić nazwiska od ktorych wiem to wszystko?Chyba sam ćpiesz chamie!W koncu jak sie w antynarkotykowej pracowało to ma sie dojscia prawda?Chore zebym ja w pracy ciezko harując musiała dowiadywać sie od ludzi ze podobno jedtem tfu!ćpunką.To tylko jeden przykład a jest tego wiecej i wiem doskonale co i od kogo wyszło!

Jajeczka to na Wielkanoc Martusiu. Spokojne niech się wypisze. Coś mu leży na wątrobie , to się często zdarza przed świętami 💤 I tak że nie straszy, że skoczy z wieżowca. Tu zabawa by się skończyła a chodziło o czyjeś życie . Nawet nie wiem jak obłąkane emocjami.

Gość gość
Skiba czy Giemza?

To tylko nazwisko:) najwazniejsze zeby nie utrzymywal ze jestes kobieta:))) tak jak ze mnie robia mena:D

tak mi na kaffe wmawiaja:D:D .....ze codziennie z ranka sprawdzam czy oby nie zmienilam plci:D i stwierdzam stanowczo ze na 100 % jestem kobieta:)

z praktyki zyciowej innych kobiet:= wiem ze kobiecie wszystko mozna wmowic:))) bez obaw ja jestem bardzo ostrozna:)

Gość gość
Kania,Koniarczyk,Gielata,..itp.

Gość gość
Holeksa,Szymiczek,Gawlas,Kajstura,Zajac Kawa itp.

Gość gość
Cytować?

Gość gość
Tych nazwisk jest duzo wiecej.

czy ktoś w ogóle pamięta kiedy powstała pierwsza "Karuzela"? Pytam z ciekawości. Ten wątek na f8 chyba nie ma sześciu lat , jak sugerowała pewna pomarańcza ;)

Gość gość
Bardziej pamiętamy ile lat tu siedzisz skunksie z Łodzi Bałuty? 11 lat 🖐️:O