Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

gość dziś To mają być te nazwiska? Bez urazy, ale wyglądają jak nicki ;) Tak czy siak muszę to zgłosić. Po nazwisku, to po pysku. :( Brawo sprzedajny śmieciu. :O :O

Gość gość
smutno mi :(

gość dziś Nie jestem żadnym skunksem. :O Choć nie przykładam do tego większej wagi, potrafię jak trzeba dobrać do siebie odpowiednią linię zapachową.. I już nie chce mi się cymbale i tobie podobnym powtarzać, że moje "dziesięciolecie" na F8 przypadnie w chyba lutym. Właściwie to nie wiem sam kiedy tu naprawdę napłynąłem. Ale było to w złotym roku 2007 :)

gość dziś Nie jestem żadnym skunksem. :O Choć nie przykładam do tego większej wagi, potrafię jak trzeba dobrać do siebie odpowiednią linię zapachową.. I już nie chce mi się cymbale i tobie podobnym powtarzać, że moje "dziesięciolecie" na F8 przypadnie w chyba lutym. Właściwie to nie wiem sam kiedy tu naprawdę napłynąłem. Ale było to w złotym roku 2007 :)

I skończyło się babci sranie. :O Temat znów do przepychania :O dziękuję O2 :O 🖐️ Nie chcecie by was w dụpę pocałować za to co wyprawiacie?

Gość gość
Greń Cieslar Niemczyk itp.

Gość gość
No własnie o tych sprzedajnych mowa i nie nazywaj mnie smieciem bo jestem kobieta!

Gość gość sisi s
A ja tam przypłynęłam 3 lata pozniej.Tu dopiero od 2014 bo net mam od 30 .08 2012.

Gość gość sisi s
I tez byłam na F8 jakos tak w 2006 .Potem 4 lata przerwy i powrot.Oczywiscie dowiedziałam sie o zmianie sternika.

Gość gość
Jurtro festiwal zupy w BB.

Gość gość
Nowy ty masz schizofrenie? Dokładnie tydzien temu bardzo chamsko pisałeś do Słowianki a dziś pouczasz kogoś ze to nie wypada tak przed porodem:o Lecz sie schizofreniku :oto już wiem dlaczego ciagle jesteś sam

Kiedy tu wreszcie będzie normalnie? :-O jest szansa, że jeszcze w tym roku?:-O dzięki, Nowy;) ale to wszystko po mnie spływa, liczę dni do świąt, chcę je spędzić w domu:) czy tak trudno zrozumieć o co chodzi w tych świętach?:-O czy to taki problem by otworzyć swoje serca, nastawić się na dawanie, na szerzenie dobra?:( jest mi smutno, bo widzę, nie tylko tutaj, że ludzie się pogubili:-O

Oj tam, pomaranczo, sprawdza, gdzie jest granica;) może mu się kiedyś odmieni albo po prostu pozna kogoś, dzięki komu uda mu się zapomnieć :-O albo chociaż oddzielić przeszłość od tego, co jest teraz:-O tego mu życzę :)

Gość gość
Słowianko ale on sprawia wrażenie bardzo chorego. Pisze o czymś tak jak wtedy do Ciebie, na drugi dzień przeprasza albo pali głupa ze nie było sprawy. Raz pisze w miarę ok a raz jak pół przytomny schizofrenik paranoidalny po lekach. Niech powie ze jest na psychotropach wtedy przynajmniej będzie jasność i każdy przymknie oko

Gość gość sisi s
Ty i dobro trollu ?przecież ty pojecia nie masz o czym piszesz.

Gość gość
Znowu ta psycholka

Gość gość sisi s
Ja psycholka?Chyba piszesz o sobie! Najpierw trzeba rozumieć pojecie dobra a dopiero potem o nim pisać,w dodatku w tak nieudolny sposob ze masakra.

Gość gość sisi s
21.33 Dopóki ty bedziesz pisać to normalnie nie bedzie nigdy!

Gość gość sisi s
Blagam niech mnie ktos rozdepcze. 😭

Gość gość sisi s
Nie podszywaj się , bo znam wszystkie wasza nazwiska i jeszcze jedno słowa a będziesz u prokuratora. Zniszczę ciebie, tak jak ty zniszczyłeś moją wieś, moją pracę, moją rodzinę. Nie igraj ze mną, bo jestem mocna.

Gość gość sisi s
1.50 Dokładnie!

Gość gość
Mocny to jest petrov

Gość gość sisi s
1.50 niejedną pracę zresztą bo aż w kilku miejscach narobił bydła .Nie wymienie tu tych zakładow choc moze by trzeba było !Takich miejsc pracy było aż 6 roznych .Pozostałe te przed 2008 było ok bo ty gnoju nie miałes info o mnie .Dopiero jak zaczełam wieczorowke to sie zaczałes interesować wiec morda w kubeł.!U corki w szkole to samo .Na wsi rodzinej oraz tu gdzie mieszkam to samo.Ty jesteś chory!

Gość gość sisi s
Petrov to mi moze skoczyć.Spotkałysmy go z corką na ulicy w Katowicach.Jakos w telewizji lepiej wyglada niz na żywo .Kiedys nawet myslałam ze go wynajmne ale sama rozwiazałam problem zdrady.

Gość gość sisi s
Aha i doskonale cie pamietam jak krazyłes wieczorami pod liceum albo po drugiej stronie drogi jak czekałam na autobus po zajeciach ,zamiast sie kuzwa zająć babą i dzieckiem.Jeszcze ten głupkowaty esemes"słonko"tfu.i ten głupkowaty usmieszek .

Gość gość
uuu petrov udaje teraz szajbuske?