Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Uwielbiam śpiewanie a capella :) Dzięki Słodka :) I przepraszam, ale na oczy nie widzę a pisanie sms-ów mnie zabija. Zadzwonię o ludzkiej porze z życzeniami :) Dobry wieczór. Wpadłam po fuksa na ten tydzień. ;) https://youtu.be/WSUFzC6_fp8

Nie śmiej się Płock. Zazdrosna Warszafka wybudowała go by z Łodzi kto mógł to uciekał. Ludzie zbici jak sardynki w tramwaju linii 16, przyjeżdża "trójka", to samo I jeszcze to wezwanie... :O Uważaj, kieszonkowcy nie śpią. :O Ja też nie śpię i w pewnym ścisku, bo mi za ładnie pachnie też może się coś wydarzyć. I tradycyjnie będzie moja wina.

Gość niestała     czytaczka
Albo niecodzienne kombinacje uwielbiam też ;) Ich pięcioro i gitara :D https://youtu.be/rh5V9pvLVoU Free 👄 Ta sisi niezła jest. Jestem pełna podziwu. Potrafi polecieć na fali, szkoda, że nie daję rady czytać więcej niż trzy linijki. :O Z góry przepraszam.

Nowy dlaczego kiedy nie wpadnę, to Ty urządzasz samobiczowanie ? :P Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina ? Nie za wysokie progi ? ;) Dobra. Jestem szczęśliwie zmęczona. nie będę Cię wnerwiać w ten szczególny świąteczny czas. I bić też nie będę. A co tam niech stracę ? ;)

...bo nigdy nie przychodzisz Niestała w piątkowo sobotnie przegrywy. :) No tak :O to nocne solowe przegrywy, ale kiedyś mogłabyś odpuścić sobie te wymyślone orgazmy i zagrać coś od siebie. Co kobieca "rączka" , to nie własna. :P Nie to miałem na myśli głuptasie ;) A o coś, co chcąc nie chcąc różni penisy i waginy :P :P

Nie mam czasu na przegryw :) Życie ucieka :) A poza tym, nie umiem pisać cały dzień bzdur, kiedy wiadomoci są takie a nie inne. Czasami jeżdżę na kiermasz świąteczny do Berlina. I nie ma znaczenia dla mnie w tej chwili, że ciężarówka miała polskie rejestracje. Nie wierzę. To nie polski kierowca. Musi być inne wytłumaczenie. O tym co w polskiej polityce, nawet nie wspominam. Uciekam spać. Dużo pracy mam i brak snu, jest strzałem w kolano. Adelka na sen ? https://youtu.be/YQHsXMglC9A Dobrej nocy Wszystkim :)

Ta gość sisi s, to jakaś wasza znajoma? Może Przyjaciela, bo tylko On Panią Słowiankę nazywa Sisi. Dlatego jak możesz nie komplikować sytuacji, to jak nie możesz pisać pod własnym nickiem, co w twojej sytuacji jest zrozumiałe, to proszę cię wymyśl sobie inny. Obecny, którym się posługujesz, jest jak najbardziej wyraźny i cieszę się że odważyłaś się podzielić swoimi emocjami ale obarczanie nas nimi to już lekka przesada.

A masz czas dla siebie Niestała? Pewnie jeszcze masz, bo bujasz się po koncertach i pieprzenie się za sceną sprawia Ci przyjemność. Sam bym tak chciał.... :(

To jak jest, Niestala, pieprzysz się za sceną?;) Panie Nowy:) to zdecyduj w końcu czy buziak czy dłonie?:) puste niby, ale przecież coś tam potrafią:-P Zabiles mnie, Płock :( nie mam nic dla siebie :( no, może gdybyś zdradził imię a Nowy włożył :-P pod choinkę, co obiecuje ;)nie musiałabym biegać po mieście, a orgazm murowany :-P :D

Wstajemy i do czynów ;) odespimy w innej galaktyce:) tydzień się rozpędza, oczekiwanie jest zawsze nerwowe ale my już wiemy, że Ten finisz był szczęśliwy, Maryja twarda sztuka musiała być ;) miłego dnia:)

Gość gość
Nie to tyjestes puszczalska szm/ata porostu i cieżko ci to zrozumieć Slonino

Gość gość
Nie rozumiem was - Niestala, Nowy i Slowianka. Jestescie tu glownymi bywalcami, piszecie sobie w miare kulturalnie i w miare ciekawie a po chwili Nowy wrzuca Niestalej tekstem, ze ta "pieprzy sie "za scena na koncertach. Czy to jakas forma zartu czy ja czegos nie rozumiem myslac, ze to malo sympatyczne i nie na miejscu?

Gość gość
Po prostu niektórzy, a konkretnie NwM, powinni mieć w kompie ekran startowy z napisem "Piłeś - nie pisz" :O

Gość gość
Pomijam trolli obrazajacych innych tutaj, teksty typu "Nowy r.....a malych chlopcow"sa tak debilne ze az nudne, wyzywanie Slodkiej od puszczalskich to kolejne gdakanie sfrustrowanych i szukajacych cwierci emocji kretynow. Dziwia mnie jednak te zwroty zbyt bezposrednie i tak jakos z czapy nagle oderwane.

Gość Najszybszy       w    mieście
Nowy super ciągnie laskę 😴 Genialnie obrabia ustami rzołądź a dłonią świetnie masuje jajka i dziurkę od tyłeczka 😴

Gość gość
Galaktyki sie wam pomyliły Kingo i Radosławo.Niecelnie zmałpowane słownictwo SiSiny

Gość gość
gość dziś Pomijam trolli obrazajacych innych tutaj, teksty typu "Nowy r.....a malych chlopcow"sa tak debilne ze az nudne, wyzywanie Slodkiej od puszczalskich to kolejne gdakanie sfrustrowanych i szukajacych cwierci emocji kretynow. Dziwia mnie jednak te zwroty zbyt bezposrednie i tak jakos z czapy nagle oderwane. X To jest celowy zabieg "kij-marchewka" Ma też na celu wywołać ruсh na forum. Piotrek celowo prowokuje aby wywołać reakcje. Subtelnie nie potrafi, bo jest człekiem przyziemnym i prostym. A jeżeli lepszą gatką zarzuci to są to wyuczone teksty jak tabliczka mnożenia i nabyty intelekt. Jego utarte frazesy mają też nadać kolorytu i krzyczą " zobaczcie jak potrafie słownie wbić w fotel oponenta""zobaczcie jakie mam pióro" Ale z czasem to sie staje nudne i przewidywalne. Piotrek w głębi duszy jest wrażliwym poczciwcem. Ale z jakiegoś powodu stał sie złośliwy i zbudował sobie pancerz ochronny w postaci takiej jaką widzimy. Ale trzeba mu przyznać że sie stara w to co tworzy bo wkłada w swoje produkcje wysiłek.

Gość gość MMartha
gość dziś twoje starania tez nie ida na marne:))

Gość gość
Marta -starania to za duże słowo, bo są przerywnikami w celach rozrywkowych i nie ukrywam chodzi mi przy okazji o reakcje Piotrka, bo on tego nie zigneruje jako podejście jego słabych punktów.

Gość gość MMartha
♥ -:¦:- ¸♥¸ -:¦:- ¸♥¸ Swieta szybko sie zblizaja w swieta ludzie sie kochaja Przy dzieleniu sie oplatkiem plyna z oczu lzy ukradkiem Zyczymy sobie Wszystkiego Najlepszego, dajac w policzek calusa wielkiego. W nocy Jezus sie urodzi i serduszka nam odmlodzi Wesole swieta , oby takie były i oby wszystkie zyczenia sie spelnily:)))) ....zycze wam kochani:)zdrowych ,spokojnych pelnej milosci Swiat Bozego Narodzenia:)))

wyjezdzam na dluszy czas :)) wiec wypada KULTURALNIE:) pozegnac sie :)))Najlepszego w Nowym roku 2017:)))) Pa kochani

Gość Najszybszy       w    mieście
Piotrek super ssie pałę. Polecam jego usta ;-)

Gość niestała     czytaczka
Faktycznie strasznie drętwa zaczepka. Spoko, przyzwyczaiłam się. :P W odpowiedzi na pytanie gościa skąd te nagłe chamskie wstawki Nowego, moja odpowiedź brzmi - nie wiem. Czy to faktycznie "kij i marchewka" ? Możliwe, szkoda tylko, że się kolega nie zreflektował przez tyle czasu, że mnie to akurat nie rusza.

Wszystkiego dobrego Martho. :) Ja nie wyjeżdżam na szczęście. Mam dosyć wyjazdów. W tym roku nawet Święta zbojkotowałam. Jak ktoś chce mnie zobaczyć to zapraszam, ale nigdzie nie mam zamiaru wędrować. Monolog do dwunastej ? eeee chyba nie dam rady.