Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem naprawde nieszczesliwa nie ma bardziej nieszczesliwej kobiety ode mnie

Polecane posty

Gość gość
Też jestem sama, ale to nie jest mój problem. Ja bym chciała być zdrowa i sprawna jak kiedyś :( chciałabym móc normalnie pracować i nie bać się o przyszłość.

Gość gość
Przejdźcie się na oddział onkologiczny dla dzieci i przejdą wam szybko wasze "problemy".

Gość gość
Kobieta w moim wieku powinna miec fajnego faceta, cieszyc sie zyciem, a nie marnowac zycie tak jak ja. Owszem uciazliwe choroby albo te nieuleczalne sa straszne. Ale to sie moze kazdemu przydarzyc. Dlatego zazdroszcze tym, ktorzy nie sa sami na tym swiecie.

Gość gość
Samotność to choroba naszych czasów. Ten co nigdy nie był sam nie ma pojęcia jakie to wyniszczające od środka. Człowiek czuje się jak jakiś wybrakowany towar, element nie pasujący do niczego. Zastanawia się co z nim nie teges.Koszmar. Kobiety jako bardziej emocjonalne istoty przeżywają to chyba jeszcze bardziej od mężczyzn.

Gość gość
Mam wrazenie, ze malo jest osob samotnych (mowie o w miare mlodych ludziach, a nie 60-80, kiedy malzonkowie poumierali czy cos), wiec nie taka znowu choroba. Po prostu przydarza sie felernym jednostkom.

Gość gość
Myślisz , ze każda jest szczęśliwa z tym parterem od liceum ? Ja tkwię w takim związku, nic fajnego

Gość gość
Ja cierpie na taka chorobe, chodze smutna, wiecznie przygnebiona bo caly czas w tym zasranym zyciu cos zlego mnie spotyka, wszystko jest nie tak jak trzeba, ludzie niestety od takich osob trzymaja sie z daleka, ale ciezko o usmiech na twarzy a udawac nie porafie :(

Gość gość
Swieta tuz tuz a ja sama znow...

Gość gość
Nowy Rok, Swieta i malo kto o mnie pamieta.. Mama tylko :(

Gość gość
Każdy jest kowalem swego losu. Kobiety, które tak strasznie "cierpią", bo nie mają faceta (nie wiecie nawet, co to jest cierpienie, z powodu chorób, kłopotów z dziećmi, biedy) muszą ruszyć dupę i samej poszukać takiego, który im pasuje. Ale lepsze wieczne jęczenie, użalanie się nad sobą i czekanie, aż samo spadnie z nieba. Jesteście żałosne.

Gość gość
W tym wieku ci fajni faceci sa zajeci albo patrza tylko na mlode siksy. Wiec najwiecej sobie teraz mozemy zrobic. Poza tym co mamy robic, chodzic od drzwi do drzwi i pytac czy tu mieszka fajny facet?

Gość gość
Te nieszcześliwe z powodu braku faceta może kiedyś dopadnie prawdziwe nieszczęście, wtedy poznają znaczenie tego słowa

Gość gość
gość dziś a jestescie chociaz ladne?

Gość gość
Jestem do wzięcia.

Gość gość
Szukam fajnych babeczek, które chciałyby przejść metamorfozę w programie telewizyjnym. Mam nadzieję, że was nie spamuję. Chcę tylko dotrzeć do jak najszerszego grona ludzi. Może któraś z was albo znajoma będzie zainteresowana? ZOSTAŃ NOWĄ BOHATERKĄ PROGRAMU TELEWIZYJNEGO „NOWA JA”! Jeśli jesteś kobietą, która chce zmienić coś w swoim życiu, ma wrażenia, że utknęła w miejscu i brakuje jej motywacji, a przy okazji chciałaby zmienić coś w swoim wyglądzie, postępowaniu i podejściu do życia – jesteś idealną bohaterką Naszego programu! Jesteśmy w trakcie przygotowań drugiej edycji cieszącego się dużą popularnością programu pt. „Nowa ja” emitowanego na 8TV. Napisz do Nas, o tym co najbardziej przeszkadza Ci w Twoim życiu, bądź wyglądzie. Dołącz swoje zdjęcie i numer telefonu. Postaramy Ci się pomócsmile kasting@waniliamedia.pl https://www.youtube.com/watch?v=4xmr86Zu0Uk

Gość gość
A ja z kolei jestem nieszczęśliwym facetem, nie ma nieszczęśliwszego ode mnie :-(

Gość gość
Macie obsesję na punkcie facetów i związków. Wasze mózgi są prane od dzieciństwa, że każda "królewna" musi mieć swojego "księcia". A to bzdury. Dopóki nie pokochacie same siebie to nikt was nie pokocha. Żaden zdrowy na umyśle facet nie będzie chciał kobiety desperatki i emocjonalnej niewolnicy.

Gość gość
Macie obsesję na punkcie facetów i związków. Wasze mózgi są prane od dzieciństwa, że każda "królewna" musi mieć swojego "księcia". A to bzdury. Dopóki nie pokochacie same siebie to nikt was nie pokocha. Żaden zdrowy na umyśle facet nie będzie chciał kobiety desperatki i emocjonalnej niewolnicy. xx jestes pewien? bo ja nie widze zeby te wszystkie mezatki byly radosne, z pasjami itd czy tam dziewczyny/narzeczone. i jakos je faceci chca i sei zenia

W życiu to jest fantastyczne, że naprawdę wszystko się może zdarzyć. Może być tak,że jednego dnia człowiek będzie się czuć jak najsamotniejsza istota na tej planecie, po czym 2 dni później natrafi na miłość życia. Grunt to się nie poddawać czarnym myślą i nie pławić w negatywnym bagienku. Jeśli jednak nastroj jest obniżony znacznie dłużej niż 2 tygodnie, to warto przejść się do psychiatry. Depresja potrafi człowieka złamać, na takie ciężkie stany pozytywne myślenie nie zadziała.

Gość gość
Ja mam nastrój obniżony już 2 lata.

Gość gość
Mam 34l i cale zycie jestem sama, sama i jeszcze raz sama. Poznawalam jakis typkow ale zaden sie we mnie nie zakochal, tylko urabiali czulymi slowkami ,kocham cie, kocham a gdy dostali d**y, wszystko wygaslo. Mam wrazenie ze tylko wybrancom sie udalo byc w szczesliwym zwiazku, reszta ludzi jest samotnych jak ja z roznych przyczyn losowych. Dla mnie zycie jest jak gra.

Gość gość
dziś [20:51 ja jestem starsza i tez sama mnie kazdy jeden facet oklamywal nie wiem co ze mna nie tak chce kochac i byc kochana ale najwyrazniej nie jest mi to dane, albo jeszcze nie spotkalam tego wlasciwego mezczyzny

Gość gość
Nikt nie chce byc sam. Tylko nie rozumiem dlaczego jednym udaje sie kogos poznac ,bez problemu a inni maja takie duze problemy z poznaniem kogos. Teraz stracilam prace i jeszcze jestem samotna. Czlowiek szuka milosci ,bo wie ze tylko milosc moze dac mu szczescie.

Gość gość
Czlowiek szuka milosci ,bo wie ze tylko milosc moze dac mu szczescie. x racja

Gość gość
podobno "wszystko ma swoj czas".. :

Gość gość
Miłość to iluzja ! Nic takiego nie ma. To tylko hormony i tyle.

Gość gość
Mam wrazenie ze tylko wybrancom sie udalo byc w szczesliwym zwiazku, reszta ludzi jest samotnych jak ja z roznych przyczyn losowych. Dla mnie zycie jest jak gra. 55555555555555555 Chyba zartujesz, moj facebook jest zasypany wrecz fotkami ze slubow i podrozy poslubnych (ok, wielu z nich to dalsi znajomi ktorych nie znam zbyt dobrze), ale widze, ze na swiecie sa morza milosci, a nie tylko "wybrancy" ;/

Gość gość
Miłość bezbożnych to iluzja i hormony. Hormony to nie miłość.

Gość gość
Fotki ze slubow a potem rozwody bez fotek