Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dużą ilość zaliczonych kobiet to nie czasem amatorska prostytucja.

Polecane posty

Gość gość

A no właśnie podobno duża ilość zaliczonych kobiet (sex) to zawodosto sexualne faceta. Jest doświadczony, takich mężczyzn kobiety pragną do związków. Jest czym się pochwalić przed koleżankami. Podobno zdecydowanie wolą od innych którzy nie mają wielu kobiet w CV. A dla mnie to zwykła amatorska PROSTYTUCJA i nic więcej. Brak szacunku wobec kobiet ! Jakie jest wasze zdanie szanowne kobiety :-)

Gość gość
Wartościowych kobiet w tym dziale nie znajdziesz. Same wirualne (a cholerę go wie czy nie tylko) zdziry i pół kur.....ki . Dlatego one mają inne spojrzenie na świat. Wartościowy człowiek spstrzega drugą osobę która jest mniej zamożni jako normalnego człowieka. Ci z black kartami kredytowymi niestety traktują takie osoby jako ludzi nieporadnych życiowo.tzw 10 sort. To samo jest z zaliczeniem seksualnym, duża ilość kobiet to duża poradność życiową a mała to 10 sort.

Gość gość
Nie chciałabym faceta ofermy. Nie interesuje mnie ile tych partnerek było. Ważne, aby nie był w łóżku prawiczkiem nie wiedzacym co do czego. Każdy z nas w danym wieku ma jakąś tam historie sexualna.

Gość gość
Dla Ciebie facet który jest bez pieniędzy lub nie potrafi się pochwalić fura black kartą kredytową to także oferma. Ilość zaliczonych partnerem to tylko prawdopodobieństwo późniejszych zdrada w związku lub małżeństwie ( o tym się nie mówi A tak w życiu niestety jest i to z dwóch stron ) To się nazywa teraz współczesny partnerski związek. A POWIEDZ MI PO CO ci jest potrzebne doświadczenie seksualne partera lub partnerki. Nie interesuje Cię ilość tylko ta ilość przekłada się na to że prędzej czy później się z nudzisz i pójdziesz w odstawkę a na boku będzie bzykankał ile się da. Ha Ha Ha prawiczek nie wie gdzie włożyć :-) zaskakuje mnie Sex jest tak trudny jak studia lekarskie :-) nie da się go dobrze uprawiać zanim się nie włoży malucha w wiele dziurek. Jedna dziurka nie starczy do nabrania doświadczenia. Trzeba zaliczać każda napotkaną kobietę a jak ich jest mało to od tego są panie od towaźystwa :-)

Gość gość
Nie masz racji. Dlaczego mieszasz aspekt finansowy do sexu? Zdrady się zdarzały i nadal SĄ wśród nas. Ja jako dziewica mając jednego partnera a później meza. To pewnie zalowalabym bo ludzka ciekawość nie zna granic.

Gość gość
Hitoria seksualna czyli CV seksualne. Jeżeli w CV jest wiele zaliczonych firm to tylko świadczy że będzie następna i nawet jeżeli będzie to wartościowy pracownik Terazniejsza firma też pojdzie w odstawkę. Brak lojalności wobec jednej firmy to zdrada. TO też jest niestety rodzaj PROSTYTUCJI O takich ludziach który pracują całe życie w jednej firmie nazywa się nieporadnych życiowo, fajtłapami. Ale na takiego pracownika możesz liczyć całe życie a nie tylko do załatania chwilowej dziury. Z CV seksualnym jest niestety bardzo podobnie.

Gość gość
Do dziś to się nazywa chciwość, chciwość seksualna a nie ciekawość. Zdrady właśnie biorą się z ciekawości i jak ktoś spróbował raz na pewno kiedyś powróci bo to rodzaj nałogu. Dla mnie partnerka która miała wielu facetów to amatorska prostytutką i nic więcej. Co innego kobieta która była zdradza przez męża i są rozwiedzeni. Żałować można nie tylko na brak wielkiej maczugi :-) między nogami przecież to tylko ludzka ciekawość. Oj kobieto nie masz w sobie żadnych wartości, bzykaj się ty z kom chcesz aby nabyć doświadczenia i odpowiednich ruchów ciała podczas bzykanka z maczugą herkulesa :-) Dziewica przechodzona :-) Co z Ciebie za dziewica jeżeli przed rozdziewiczeniem już myślałaś o kolejnym facecie. Żałował bym czego się pytam ?

Gość gość
Kwestia ile to wiele...dla jednego 3 a dla drugiego 100 więc trochę topic o własnych kompleksach. Co za różnica ile kto ma na koncie partnerów? To tylko doświadczenie i tyle - jeśli z kimś jesteś tzn. że Ci dobrze...a jak nie to adieu!! Lepiej zdobywać doświadczenie i wiedzieć co i jak niż na starość się zastanawiać czy może byłoby lepiej gdybym spróbował inaczej, z inną itd. To oczywiście moje zdanie i szanuje też podejście jedna jedyna i koniec - każdy sam wybiera.

Gość gość
dziś trzeba wybrać raz i porządnie a nie eksperymentować bo z tego tylko powstaje nałóg. A skakanie od partnera do partnera to brak szacunku !!!!