Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to bylo molestowanie seksualne?

Polecane posty

Gość gość

Bo zaczynam sie nad tym zastanawiac...moj tato ma brata i ten jego brat czyli moj wujek mnie chyba molestował jak bylam mala. Ale bardziej tak psychicznie niz fizycznie. Np. pamiętam jak bawiliśmy się lalkami barbie i on je rozbieral i pokazywał gdzie co mają i gdzie co ma ken :o albo pamiętam ze przychodzilam do niego do pokoju i mnie zaczął na kolanach ale nie pamiętam czy mnie dotykal czy nie... W kazdym razie moi rodzice zabronili mi do niego chodzić a ja nie wiedzialam dlaczego. Albo pokazywał mi zdjecie rozegranej kobiety i powiedział- o ta pani jest goła... Rozmawiał ze mna o okresie itd. Wg was to juz było molestowanie ?

Gość gość
nie wiem ale normalne to nie bylo. z reszta chyba rodzice to zauwazyli...

Gość gość
Tzn wiem ze normalne nie było, dzisiaj grozilaby mu moze nawet kara za to ale to juz było kilkanaście lat temu ...wtedy nie wiedzi!lam w tym nic złego a teraz sie nad tym zastanawiam czy on nie jest jakimś pedofilem

Gość gość
tak,cos z nim nie halo...to jeszcze nie bylo molestowanie,ty chyba nie wiesz co to molestowanie...jakby ci łape do majtek wkładał,albo macał piersi czy zgwałcił to by było molestowanie

Gość gość
Szczerze to nie pamiętam czy tak robił bo bylam wtedy bardzo mala ale jak przez mgłę pamiętam wlasnie to sadzanie na kolanach itd.. a nawet jak nie robił to moze sie bał albo coś... W kazdym razie naszczescie nie wpłynęło to jakos bardzo negatywnie na moja psychikę ale mysle o tym z jakimś obrzydzeniem do niego

Gość gość
to nie tylko było molestowanie, to były podchody zeby cię zwyczajnie zgwałcić