Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nie chce już ze mną sypiać, bo go zdradziłam

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy bardzo udanym małżeństwem. Niestety przez swoją głupotę wdałam się w romans. Mąż się dowiedział. Ja bardzo żałowałam, przepraszałam. Skończyłam ten romans. Nie pomogło. Mąż już wcale nie chce mnie dotykać. Przeniósł się ze spaniem do salonu. Nie chce ze mną uprawiać seksu. Ja go tak bardzo kocham. Nie wiem jak to wszystko naprawić. Nie wiem jak go przeprosić. Ten romans to głupota z mojej strony. Mąż prawie się do mnie nie odzywa. On jest miłością mojego życia. Jest dla mnie najważniejszy. Jak mogę naprawić swój błąd?

Gość gość
Będzie ciężko. Nie namawiaj go do seksu, tylko staraj się zatrzymać na razie w domu. I tak sporo narozrabiałaś :-(

Gość gość
nigdy Cie nie kochał.

narozrabiać to można farby olejnej ta pani złamała mężowi serce a tego nie każdy potrafi przeżyć z uśmiechem na buzi

Gość gość
To ten frajer cię jeszcze trzyma w domu ? Kop w d**e i w*********j szmato dawać d**y temu psu !

Gość gość
Łatwo powiedzieć. Jestem takim facetem. Żona stała się dla mnie aseksualna. Nie czuje gniewu, żalu, nie mam do niej pretensji. Nie mam też zaufania. Niczego , ważnego"od niej nie oczekuje.

Gość gość
buahahaha tak bardzo go kochasz, jest miłością twojego życia, a jakos bylas w stanie go zdradzic. Wiesz? Życzę twojemu mężowi wszystkiego najlepszego. Mam nadzieje, że wszystko dobrze się ułoży, że spełni się twoje marzenie i pójdzie po rozum do głowy. że przejrzy na oczy, zrozumie jakim błędem jest takie oddalenie się do salonu i spanie osobno. Ze przez to on niszczy małżeństwo, bo odbiera ci bliskosc.. dlatego mam nadzieje, że zrozumie swój błąd i od razu wyprowadzi się z domu i weźmie z tobą rozwód. I że znajdzie prawdziwa milosc. Jak się kocha, to się nie zdradza. I nie wmawiaj mi, że to pomylka, słabość, bo ja takich słabości nie mam. Kocham i nie zdradzam

Gość gość
Jaki ,masz staż małżeński?

Gość gość
Wbiłaś mu nóż w plecy i się jeszcze dziwisz? Głupia cipa.

Gość gość
Zamiast obrzucać epitetami, warto spróbować zrozumieć. Dociec przyczyny takiego, a nie innego postępowania.

Gość gość
kochasz go bo co? tamtemu sie znudzilas i wrocilas do domu z podkulonym ogonem

Gość gość
Tylko modlitwą sprawi ze wyleczysz serce męża oczywiście jak macie ślub kościelny polecam no4wena pompej/anska

Gość gość
Piz.a pracuje dla dwóch

Gość gość
Ja go tak bardzo kocham... to się uśmiałem :P

Gość gośćsylwia
Ja miałam to samo z tą roznicą ze to ja meża wykopałam z łozka i to ja nie chcę , nim sypiać bo notorycznie mnie zdradza wiedz znam to zagadnienie.Jak ktos przykazania Boze ma gdzueś to tak to niestety wygląda.Ile jestescie po ślubie?

Gość gość
Facet d...pa. Powinien spakować twoje rzeczy i wystawić za drzwi

Gość gość
Facet powinien spakować do torby swoje rzeczy osobiste, zostawić jej wszystko i wyjść. Jeżeli jest mężczyzną, to da sobie radę. Ona niech z posiadania czerpie satysfakcję, a i pewnie pomarudzi jaka to biedna i opuszczona.

Gość gość
Powinien wytargać cię za kudły, spakować twe rzeczy do czarnych worków na śmieci i wykopać za drzwi. Prawdziwy mężczyzna nie wybacza zdrady.Zdrada to koniec wszystkiego, zaufania, bezpieczeństwa, miłości, pociągu seksualnego.

Gość gość
Ja też nie sypiam z mężem odkąd się dowiedzialam że mnie zdradza. Wszystko zniszczył. Nie potrafię mu tego wybaczyć, a minęło już sporo lat.

Gość gość
,, krzywdy cierpliwie znosić, urazy chętnie darować" Co na to powiedział/by/aby psycholog?

Gość dud
Dnia 12.12.2016 o 00:06, Gość gość napisał:

Kobieta  , która kocha  nie zdradza , więc kłamiesz ..że bardzo męża kochasz ...  Zawiniłaś  to lepiej odejdz ...Wasze małżeństwo nie ma szans ... Mąż  po innym   facecie  nigdy Cię  nie tknie ....  Faceci mają strasznie rozbudowaną  wyobraźnię .. .. Nie wiedziałaś ...?.. Przegrałaś  swoje małżeństwo ...