Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek dorjan baby boat

Polecane posty

Gość gość
Szczerze to badziew. Wycofał nam ten wózek szef ze sklepu po tym jak niemal każdy wracał do serwisu. Poza tym bardzo ciężki. Osobiście polecam Anexa Sporta. Dobry i sprawdzony wózek

Gość gość
Jakiś wynalazek chyba bo nie widziałam ani nie słyszałam, szczerze polecam obejrzeć Anexa Crossa na pewno zrobi na was pozytywne wrażenie.

Gość gość
Anex , dobry i sprawdzony wózek. Polecam, mam prawie rok i ani dziecko ani my nie narzekamy. Stylowy i prosty w obsłudze.

Gość gość
Malutka firma produkująca wózki dorjan próbuje dopiero stworzyć coś dobrego ale doświadczenie ma na razie słabe. Wybierz coś ładnego, sprawdzonego i dobrego jakościowo. Ja polecam ci Anexa

Gość gość
Ja mam ten wozek od grudnia i jestem z niego zadowolona zamienilam teraz z gondoli na spacerowke i jest super :)

Gość ElizaP10
Siostra miala ten wozek i sprzedala. Teraz ma barlette z adamexu i jest bardziej zadowolona- wozek jest solidnie wykonany i bardzo wytrzymaly.

Gość MedyczkaLiryczka
Oo! Eliza, ja też mam Barlettę. Ale dla mnie najwazniejsze było to ze jest 2w1 z głeboką gondolą. Naprawde warty uwagi model :) do tego ma bardzo sprawne mechanizmy regulacji oparcia i składania wózka.

Gość gość
Korzystam z niego od czerwca 2016 roku i jestem bardzo zadowolona mnie nigdy niezawiodl. Może trochę ciężki ale ja niemusialam go nigdzie dźwigać. Super i polecam ten model

Gość gość
Gosc czy nie Gosc.(bez polskich znakow)Raz neguje raz akceptuje.Gratuluje samooceny.I samorozregulowania.Pozdrawiam. tato2