Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na macierzynskim, dochody marne, male mieszkanie, ale sprzataczka i opiekunka są

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co taki czlowiek ma w glowie ale bogatszy to on nigdzie nie bedzie. Zarabia 1800 zl, ale wynajmuje opiekunke do dziecka i sprzataczke, mimo ze sama jest na macierzynskim. Jak to ona okresla "nie daje rady". Kobiety to nie sa roboty i cyborgi ale dziwi mnie jak mozna byc takim lewusem by nie umiec raz w tygodniu wziac mopa do lapy czy posiedziec z wlasnym dzieckiem skoro i tak masz ten rok wolnego.

Gość gość
ja pracuję zarabiam 2000 zł i nie mam ani sprzątaczki ani opiekunki opiekunka nie potrzebna córka chodzi do przedszkole a potem się z nią bawię tyle ile mam czasu miałabym więcej gdybym miała kogoś do sprzatania jak sie przeprowadzimy do nowego domu to chciałabym zatrudnić kogos do mycia okien, eh....... sprzątaczka moje marzenie .......

Gość gość
co o tym sądzicie ?

Gość gość
Ja sądzę, że powinnaś przestać zaglądać innym do portfela. Będziesz szczęśliwsza.

Gość gość
nie musze nikomu w nic zagladac, same sie chwala

Gość gość
Ja mam dwoje dzieci nie pracuje a i tak mam panią od sprzątania raz w tygodniu bo nienawidzę sprzatac. Zazdrościsz i dlatego obgadujesz. Niech każdy żyje jak chce i lubi

Gość gość
a ciebie to strasznie boli ??? nie cierpie ludzi co sie intersuja moim życiem bardziej niż swoim. zajmij się meżem, dziećmi bedziesz szczesliwsza

Gość gość
Zreszta jezeli myślisz ze sprzatanie to tylko raz w tygodniu wzięcie mopa i umycie podłóg to wyobrażam sobie jaki masz syf w domu.

Gość gość
Za granicą to norma, ze nawet tak zwana klasa srednia nie zadni bogacze mają pomoce domowe i opiekunki. Może ta dziewczyna inwestuje w siebie uczy sie studiuje albo pracuje zdalnie żeby miec w przyszlosci lepsza prace a nudne i zbędne zajęcia jak sprzatanie zleca na zewnątrz. Ja tez wole inwestować w intelekt a sprzatanie zlecam innym, wszyscy zadowoleni....

Gość gość
wielka litera i jej neurotyczne histerie :D

Gość gość
do gość dziś - a ja w przeciwieństwie do ciebie nie mam dzieci bo nienawidzę jak chłop ciąż ale sprzątam sama i to codziennie.

Gość gość
wow i co z tego? medal z ziemniaka chcesz?

Gość gość
Do 18.53. I dlatego mówię niech każdy żyje jak lubi i jak chce