Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupilyście na święta dla swoich mam?

Polecane posty

Gość gość

Ja dla swojej mam rękawiczki, książkę, zestaw kosmetyków, kawę i czekoladki i chciałabym jej jeszcze coś drobnego dokupić ale nie mam pomysłu..

Gość gość
Ja nie kupiłam nic. W ogóle nie lubię tego silenia się na prezenty w przypadku dorosłych. To dobre dla dzieci. Mamie wolę podarować coś choćby z okazji urodzin, innej osobistej rocznicy, czy nawet bez okazji - po prostu za to, że jest.

Gość gość
Aha, a po prostu za to że jest nie możesz jej podarować czegoś na święta. Ciekawa logika :D

Gość gość
mnie też śmieszy logika niekupowania prezentow na swieta, a doroślito już nie mogą sobie sprawić prezentu? nawet i bez okazji kupić mamie prezent? jest u nas taki zwyczaj, że się wrecza osobom bliskim na święta prezenty, że niby od Mikołaja, po co na siłę to zmieniać skoro mi i moim bliskim to się podoba?

Gość gość
Twoja nie mniej ciekawa. Okazją do prezentu są przecież święta, a właśnie to budzi we mnie opór. Nie celebruję jakoś specjalnie świąt, mama jeszcze mniej, więc nie wiem, czemu miałaby być to okazja do prezentu. Ty jak chcesz, to daj, mi to wisi.

Gość gość
Książkę biografie piosenkarki która lubi i odkupie jeszcze jakiś słodycz.

Gość gość
To po co wypowiadasz się w tym temacie skoro nie celebrujesz świąt? Jak widzę topik z pytaniem o najlepszy przepis na grzybową to się nie udzielam, bo nie umiem jej robić :o 🖐️

Gość gość
Ja kupilam perfumy Dolce & Gabanna 3. Mam nadzieję ze się spodobają ☺

Gość gość
Ja swojej taką maszynkę do mikrodermabrazji :)

Gość gość
Dolce & Gabbana D&G Anthology L´Imperatrice 3 ? To nie są perfumy dla dorosłej kobiety, to takie średni swieżak dla małolat, nic ani elEganckiego, ani ciekawego, trwałosć tragiczna.

Gość gość
A może mamie się takie podobają? Czy wszystkie dojrzałe kobiety muszą nosić klasyczne, ciężkie zapachy?

Gość gość
Perfumy, szminkę i czekoladki. Dla ojca też perfumy i słodycze.

Gość gość
Faktycznie moze się i spodobają, przecież nie akżda lubi jakieś ciekawe zapachy, czasem wystafrczy byle coś było. Masz rację, mogą się podobać, bo nie każdy ma ugruntowany gust jeśli chodzi o perfumy.Dlaczwego od razyu piszesz ciężkie i klasyczne, oga być po prostu bogate nuty zapachowe z pięknym ogonem lub otulajace, a nie jakiś sikacz jak dla gówniary.Wpadki zapachowe u młodych dziewczym są normalne, gust się kształtuje , ale po 40 a tyle raczej ma mama, zapachy są sygnaturą.

Gość gość
Perfumy Carolina Herrera Good girl

Gość gość
kartę podarunkową do Kruka i bluzkę z Monnari.

Gość gość
ja kupilam swojej krem przeciwzmarszczkowy. ja musialam kupic prezenty 13 osobom także kupilam mamie krem za 50zł i takie śliczne świąteczne ozdobne pudeleczko za 8zł z pepco no cudo tak misię spodopało tam jeszcze włoże jak znajde gdzies w sklepie takie fajne cukierki w kształcie laski św, mikolaja. wsio. a i jeszcze musze kupic córce, choc ma 14 m i ciągle cos jej kupuje z zabawek to tez przeciez prezent musi byc pod choinka. takze moim zdaniem to co ty autorko masz dla swojej to bardzo dużo, chyba masz z 17 lat?? :) i nie masz rodziny.. albo za dużo pieniędzy, albo......... mama jest dla ciebie bardzo wazna, a reszcie kupujesz malutkie upominki..

Gość gość
Na święta dla mamy wybrałam jej ulubione perfumy z zapachowiec.pl oraz torebkę, którą wykorzysta na co dzień na pewno. A do tego słodycze bo każdy czasami potrzebuje sobie osłodzić dzień ;)