Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 11

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Mam nadzieję, że dziś w programie "W tyle wizji" na tvp info wspomną o tym, że nowoczesna ma zamiar sprywatyzować spółki skarbu państwa --> I bardzo słusznie. Już dawno mowie, że spółki skarbu państwa powinny byc sprywatyzowane bo to są tylko stanowiska państwowe dla niekompetentnych aparatczyków partii rządzących. PiS po roku rzadzenia przejął w ekspresowym tempie wszystkie stanowiska w tych społkach

Gość gość
Widzialam w telewizji jakas babke ktora grala w Dlaczego Ja.. Ale ona byla brzydka. Fuj :o

Gość gość
Odurzona miala nerwice lekowe? Co za towarzycho. Jak nie gacie z lyzwa to psychotropy w kieszen na droge :D

Gość gość
A te stare wpisy Odurzonej? Klasa! Prawdziwa kobieta.. :D

Gość gość
Mowie wam jaka brzydka kobiete widzialam w sklepie, szok normalnie, prawie tak brzydka jak nasza dama Iftarcia.

Gość gość
gość dziś klasa! prawdziwy buldog kafeterii :D

Gość gość
Mam nadzieję, że dziś w programie "W tyle wizji" na tvp info wspomną o tym, że nowoczesna ma zamiar sprywatyzować spółki skarbu państwa o czy poinformował poseł tej partii w piątek w programie na żywo: minuta 39:38 https://www.youtube.com/watch?v=vAP02m7ayus

Gość gość
Daj spokój z Tyłem Wizji. Dziś mówili o tym w BBC.

Gość gość
22:43 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem z frajernia i k****ami nie nawyklam za duzo przebywac Hahahah jaki blokowy l*******g :D:D:D

Gość gość
laaachoooociaaaag :D

Gość gość
co się trzeba w życiu nudzić żeby wywlekać posty sprzed 5 lat co dziadek już cie nie zadowala że z nudów w archiwum grzebiesz? :D:D:D

Gość gość
Ifciu, rzeba sie nudzic zeby siedziec od 5 lat w miejscu totalnej kompromitacji typu gacie z lyzwa albo knajacki jezyk rodem z rynsztoka :)

Gość gość
Zamach w Berlinie. Pewnie KOD, w końcu na polskich blachach. Nie, Otulina?

Gość gość
Iftar zaraz wynajdzie na pisowskim fejsie towar z ciezarowki. 1000 kanapek

Gość gość
Otulina, za dużo Prosecco. Myr, nastepnym razem schowaj przed nią kluczyki :classic_cool:

Gość gość
Ostatnio najepana grozila ze znalazla lepsze forum, gdzie wszyscy sa dla niej mili :D

Gość gość
zamach w berlinie, zabity ambasador rosji w turcji ,strzelanina w zurychu i wszyscy mają w du... rozhisteryzowną opozycje siedzącą w sejmie :(

Gość gość
A także ksenofobicznych, antysemickich i katoyeblivych pisioraczków.

Gość gość
Na świecie szatan szaleje :o

Gość gość
gość dziś A także ksenofobicznych, antysemickich i katoyeblivych pisioraczków. x ooo jaka złość :D:D:D

Gość z sieci
A to oznacza że pisowski rząd chce wykorzystać do tłumienia manifestacji związkowców z tak zwanej solidarności . A teraz zadajmy sobie pytanie w jakich firmach ten tak zwany związek jeszcze funkcjonuje . Kolesie związkowcy gnieżdżą się jeszcze w spółkach skarbu państwa gdzie zarządy wymieniono na pisiewiczów . Związki są finansowane przez te spółki , czyli de facto pisowscy znaleźli sobie nowe bojówki poza pisfanami gazety polskiej i jedynie słusznych wyznawców ojca inkasenta . To ma sens - wysłać górników z nierentownych kopalń do pacyfikacji demonstrantów

Gość z sieci
Najśmieszniejsze jest to, że Kaczyński sam się nie stosuje do tego co głosi. Nigdy nie szanował woli większości jeśli nie zgadzała się z jego wolą. A dziś powinien pamiętać, że wcale nie dostał większości głosów. Władzę dał mu sposób przeliczania głosów na mandaty i głupota lewicy, która zarejestrowała się jako koalicja a nie partia. Głos przynajmniej 1 na 10 wyborców został rozdzielony bez woli tegoż wyborcy (gorzej niż jakby został w domu - wola ponad 10 procent wyborców została podeptana przez przyjęty system - ja zawsze uważałam go za niedemokratyczny, nawiasem mówiąc JOW-y są jeszcze gorsze, nie wiem dlaczego ludziska tego nie widzą). Jakby Kaczyński szanował wolę większości rozpisałby dziś nowe wybory. Tylko tak można sprawdzić, czy Polacy chcą ustroju autokratycznego czy nie. Tylko że Kaczyński dobrze wie, że przegrałby z kretesem i tego nie zrobi. Jest szczxęśliwy, że ludzie sobie skaczą do gardeł. Dla mnie od głosowania piątkowego nad budżetem jest zwykłym uzurpatorem któremu nie tylko wolno, ale wręcz trzeba powiedzieć "stop". Dawno przekroczył uprawnienia jakie mu dało społeczeństwo w wyborach i w sposób jaskrawy go nadużywa. Komorowski mnie denerwował za brak przeciwskawienia się niektórym głupotom PO, i co ja mam powiedzieć teraz, kiedy zamiast prezydenta mamy już nawet nie żyrandol, a długopis? Nie rozumie, że ma władze z której może skorzystać dla dobra ogółu a nie tylko dla dobra małego człowieczka???

Gość gość
Jesteśmy zmartwieni.

Gość gość
a nie powinno być "okaże" się ?

Gość gość
Zalamalas nas Ifciu. Taki kanapkowy spisek, 1000 kanapek zamowili!!! Dobrze, ze chociaz ty masz powody do zadowolenia z powodu zamachu.

Gość gość
Trzeba mieć ostro naj****e w głowie żeby przeczytać o zamachu i cieszyć się że teraz nie piszą o KODowcach :o

I znowu pis skłamał... Od 10 miało być "po staremu" jesli chodzi o dziennikarzy w Sejmie. Okazało się, że jednak nie będzie "po staremu"...