Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 11

Polecane posty

Gość gość
Iftar chetnie pisala o różnych prywatnych sprawach swoich gachow, np. o gaciach uwalonych kupa.

Gość gość
ona pisala ze te gacie lezaly przy lozku,czyli penetrowal ja osranym penisem:D

Gość gość
"Słyszałem kiedyś, że przy pozycjach odwróconych w jodze szatan może wejść w człowieka przez o***t" - ksiądz Radosław Siwiński, egzorcysta z Domu Miłosierdzia w Koszalinie.

Gość gość
"gość dziś gość dziś W d***e mam TVP, w przeciwieństwie do ciebie, lemingu. x To dodaj jeszcze "lewaku" i mamy komplet waszych odzywek i dowodu na brak myślenia" xxx Ty dodaj jeszcze "zwolenniku pis-u" i będzie komplet twoich odzywek i dowodów na brak myślenia, to po pierwsze kretynie. Po drugie - jakie "mamy"? Ilu was tam jest? Po trzecie - znowu durny hipokryto stosujesz jakieś z d**y etykietki i uogólnienia, a którymi ponoć tak się brzydzisz? Po czwarte mam wiele powodów aby akurat pavlo nazwać lemingiem, ale zawsze musisz się wtrącić ze swoją tępą, monotonną gadką i naskakiwać jak baba z pms-em na każdego kto użyje jakiegoś słowa, które ci się nie spodoba , to już chyba jakaś nerwica.

Gość gość
Ty dodaj jeszcze "zwolenniku pis-u" i będzie komplet twoich odzywek i dowodów na brak myślenia, to po pierwsze kretynie. Po drugie - jakie "mamy"? Ilu was tam jest? Po trzecie - znowu durny hipokryto stosujesz jakieś z d**y etykietki i uogólnienia, a którymi ponoć tak się brzydzisz? Po czwarte mam wiele powodów aby akurat pavlo nazwać lemingiem, ale zawsze musisz się wtrącić ze swoją tępą, monotonną gadką i naskakiwać jak baba z pms-em na każdego kto użyje jakiegoś słowa, które ci się nie spodoba , to już chyba jakaś nerwica. x Piszesz jak zwolennik pisu to nie wstydź się etykietki i stereotypu zwolennika pisu to po pierwsze kretynie. Póki co takiej etykietki jednak ci nie nadałem. Po drugie "mamy" bo piszemy na topiku shatyna na którym jest więcej aniżeli jedna osoba więc kretynie było to jak najbardziej na miejscu. Po trzecie: nie ciskaj się jak wesz łonowa tylko napisz coś ciekawszego aniżeli właśnie uogólnienie że ktoś jest lemingiem bo wygląda to właśnie jak wpis tępaka nie potrafiącego myśleć i powielającego jakiś durny schemat. Sam jesteś winny takiemu a nie innemu odbiorowi swoich postów które jako żywo przypominają zwolennika pis którym oczywiście być nie musisz. I uważaj bo mogę się zrobić na prawdę nie przyjemny jeśli jeszcze raz do mnie wyskoczysz z inwektywami których u mnie w tamtej wypowiedzi pod twoim adresem nie było 🖐️ eot :D

Gość gość
A jak taki jesteś nagrzany i napalony na wyszukiwanie tutaj lemingów i jak popadnie wyzywasz ludzi od kretynów i tępaków to znajdź sobie jakąś ofiarę a nie podbijaj do mnie bo cię zjem a potem wypluje i będziesz potrzebował psychiatry jak ifcia 🖐️ a teraz won do budy zwolenniku pisu - prosiłeś się o etykietkę wiec masz

Gość gość
Pavlo1985 dziś Dawaj te powody , z chęcią poczytam x nie prowokuj durnia i chama bo cię pobrudzi tak jak mnie próbował 🖐️

Gość otulona_snem
gaz musztardowy- bo to chyba ty na pomaranczy,nikt niczego przeciw tobie nie wykorzystywal,sam sie wywaliles na wlasnych klamstwach,wyzywajac Myra od alkoholikow sam nim byles a jestes raczej nadal,to ze zapomniales sie przelogowac ze specjalisty alkoholowego na obywatela to ani Ifki wina,ani moja tak samo jak nie nasaz wina jest,ze probowales zgrywac kogos innego niz jestes,to ze jestes klamczuchem do tego przewrotnym to pretensje do siebie kolezko

Gość gość
stworzmy komisje ktora ustali, czy gacie kucharza byly osrane w wyniku kontaktu jego członka z wielka plaska dooopa iftar:D

Gość gość
gość dziś W d***e mam TVP, w przeciwieństwie do ciebie, lemingu. x rzeczywiście , taki wpis można jednoznacznie zaklasyfikować jako wpis zwolennika pis-u posługującego się uogólnieniami i schematami stąd reakcja mogła być tylko jedna, obśmianie takiego pajaca więc niech się pajac nie dziwi etykietce którą sam zresztą podpowiedział używając takiego zwrotu do kogoś Zacznij pisać normalnie to będziesz normalnie traktowany

Gość gość
Widać że nawet w żałobie będąc nie przestaje się być podłym wobec innych. Więc dalej już noł koments :classic_cool:

Gość gość
jeżeli ktoś coś pisał na topie nie związanym z polityką to nie powinno się tego mieszać w tym temacie i tego wyciągać. Skoro ktoś takie rzeczy wyciąga oznacza to że lubi kopać poniżej pasa

Gość gość
Co tam Ifcia, znalazlas dzis na necie jakas bardzo brzydka kobiete? Czy nadal szukasz kanapek opozycji :D

Gość gość
"Sam jesteś winny takiemu a nie innemu odbiorowi swoich postów które jako żywo przypominają zwolennika pis którym oczywiście być nie musisz." xxx Hahaha! Nie, nie jestem winny twojemu niedoy****iu mózgowemu, co to to nie :D Że ty jesteś debilem z chorą manią, polegającą na widzeniu zwolennika pis-u w każdym, kto nie jest politycznie poprawny lub nie przepada za tzw. "lemingami" to już twój debilizm i nic więcej, nie zasłaniaj się innymi, bo nawet shatyn nie ma na tym punkcie takiej obsesji jak ty. I nawet z nim da się czasem normalnie porozmawiać w przeciwieństwie do ciebie, oszołomku.

Gość gość
gacie byly osrane poniewaz pracie penetrujac zad iftarowej zanurzylo się w gownie:D

Gość gość
czasem lepiej być czynnym alkoholikiem niż być toksycznym dla innych ludzi

Gość gość
gość dziś - daj spokój, gość musztardowy to jeszcze większy beton od shatyna

Gość gość
gaz musztardowy*

Gość gość
gość dziś x No to widać że jesteś zwykły hejter i cham więc teraz już będzie mniej finezji ale i krótszy wpis bo nie mam czasu na kafe pyskówki : zwyczajnie s*************laj Teraz było na twoim poziomie więc zapewne zrozumiałeś. x zalogowanie się nie jest koniecznie do wyrażenia swoich myśli i poglądów. I tak ci co mają wiedzieć wiedzą kto / co pisze. Argument z zalogowaniem się to poziom gimnazjum jak i cała twoja działalność tutaj - to do ifci x dobranoc

Gość gość
gość dziś psinka na posterunku, waruje wiernie :D

Gość gość
Rosyjski ambasador śmiertelnie postrzelony w Ankarze W szpitalu w stolicy Turcji zmarł rosyjski ambasador Andriej Karłow, postrzelony wcześniej w galerii sztuki w Ankarze. Turecka policja zastrzeliła napastnika. W strzelaninie miało zostać rannych troje osób. Tureckie służby specjalne otoczyły budynek, w którym znajdował się napastnik. Strzelec został zabity przez policję. Turecki dziennik „Hurriyet” opublikował na Twitterze zdjęcie z galerii, w której odbywał się wernisaż. Widać na nim napastnika w garniturze z pistoletem w dłoni, postrzelony Karłow leży zaś ranny na posadzce

Gość gość
Gaz musztardowy jest alkoholikiem? Dobrze wiedzieć. Widocznie alkohol uszkodził mu ten kurzy móżdżek i spowodował jakąś nerwicę.

gość dziś A powodów dalej brak. Chyba , że to są powody, w takim razie marnie się poPISałeś

Gość gość
nie odejdzie bo to zyciowy przegryw samotny alkoholik bez zycia wyzywajacy sie na forum , ot co

Gość gość
Znowu wywalacie cudza prywate i macie omamy :o

Gość gość
iftar to ze masz wielka plaska dooope to powszechnie wiadomo jak i to ze niejeden ja penetrowal no i stad potem takie "niespodzianki" na majtasach:D

Gość gość
kto dziadzi zmarł, że był w żałobie? :(

Gość gość
_iftar_ wczoraj A ta Agata Diduszko-Zyglewska to brzydka, że ło matko. Dlaczego u lewaczków same takie brzydkie kobiety są???

Gość gość
Z tymi majtasami z draską to w sumie nie wiadomo jak było. Iftar często widuje coś, co nie istnieje. Kiedyś widziała polskie helikoptery :)