Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 11

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Zostaw Odurzona w spokoju.Sama ma zalobe.Przyp*****lasz sie tak samo bez sensu jak ona. x A kto w tej chwili się przypiertala ? To że ma obecnie żałobę oznacza iż może lepiej zrozumie jak czuł się shatyn. Wytykanie mu tego że nie podziękował za kondolencje jest niskie. Niestety shatyn będąc w żałobie tutaj pisał , a otulona go nie oszczędzała. Z jakiej racji ona ma mieć taryfę ulgową tutaj a my nie mamy zauważać głupot które wypisywała ?

Gość gość
Iftar, czy pavlo i shatyn też mieli osrane gacie jak ich poprzednik?

Gość gość
Każdy zbiera owoce swojej działalności także na kafe. Odurzona robiła tu wielokrotnie bydło i wyzywała shatyna w najgorszy sposób , teraz jak ją życie doświadczyło może wreszcie stonuje swoje wypowiedzi na przykład.

Gość gość
Rozpie/r/dala mnei ta argumentacja "a jak strzelali do górników to nie protestowali". A ty? Prostestowałaś wtedy?

Gość gość
Ha ha ha ha Szydłowa na dywaniku u Kaczora ha ha ha ha :D :D :D

Gość gość
gość dziś Rozpie/r/dala mnei ta argumentacja "a jak strzelali do górników to nie protestowali". A ty? Prostestowałaś wtedy? x A jak Krzyżacy nas atakowali pod Grunwaldem to gdzie był KOD ? :D Takim durniom trzeba tłumaczyć że pewne ruchy społeczne rodzą się akurat teraz a nie kiedyś bo tak zwyczajnie jest... ale oni wierzą w to że taki argument jak powyższy ma "siłę rażenia" i zaorał przeciwnika :-P Ja przypomnę tylko że górnicy święci podczas tego protestu nie byli a ich manifestacja przekroczyła czas na jaki mieli zezwolenie. Krążą w internecie takie półprawdy a potem wychodzi na to że PO to była władza totalitarna... ech

Gość gość
hehe a jak pisiaki tu triumfowali jak usluszeli w sobote o tych kanapkach :D

Gość gość
Ifka nie protestowala jak robili przekręt z OFE bo była akurat zajęta uwodzeniem Szatyna.

Gość gość
Krążą w internecie takie półprawdy a potem wychodzi na to że PO to była władza totalitarna... ech x No jeśli wychodzi na to, że Baroszewski był kapusiem, to fakt, że PO było władzą totalitarną to małe miki. Banda ignorantów. Ich szczęście, że wariat nie wie, że jest wariatem - nieświadomość jest słodziutka.

Gość gość
No na pewno nie twojego męża, spaślaczku :classic_cool:

Gość gość
No jeśli wychodzi na to, że Baroszewski był kapusiem, to fakt, że PO było władzą totalitarną to małe miki. Banda ignorantów. Ich szczęście, że wariat nie wie, że jest wariatem - nieświadomość jest słodziutka. x Związku logicznego między rzekomym kapusiem a dowodem na władzę totalitarną PO nie ma. :-) Ale to prawda: wiele osób wspierających pis to nieszczęsliwi wariaci którzy na prawdę wierzą w to że kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy sb-eków ( bo nie ubeków durne pały ) wychodzi na manifestacje.

Gość gość
"shatyn będąc w żałobie tutaj pisał " xxxxx a po chooy w ogóle wchodził na kafe będąc w żałobie? ktoś mu kazał? dobrze wie jaka jest kafe było trzeba w ogóle tu nie wchodzić przez kilka dni, ale ten oszołom shatynek dnia oczywiście nie wytrzyma bez wklejek, nawet podczas żałoby nie odpuści... :O

Gość gość
a po chooy w ogóle wchodził na kafe będąc w żałobie? x a co cię to do kiervy nędzy obchodzi? A może sobie musiał zajęcie znaleźć, żeby mieć co ze sobą zrobić? Może tak odreagowywał? Może nie dotarło do niego co się stało i najgłębsza żałoba jeszcze przed nim, bo tak to zazwyczaj działa? Uj cię to obchodzi, a zadawanie takich pytań świadczy tylko o IQ niższym niż waga ameby 🖐️

Gość gość
To wina Shatyna że tu wszedł a nie wina Ifci że zachowała się poniżej poziomu normalnego człowieka.

Gość gość
Brakuje offermy na tym topie, był nielicznym, który mądrze pisał. I jeszcze ten drugi gość od elaboratów, co często o III RP wspominał też mądrze pisał.

Gość gość
Powtarzam. Otulona zbiera żniwo swojej działalności na kafe - stąd taki a nie inny do niej stosunek mają różne osoby i ją tak a nie inaczej obecnie traktują . Jej wypowiedzi ( skandaliczne ) są świetnie znane. Shatynowi nie odpuszczacie ani na sekundę, otulonej WIĘC też nie trzeba niezależnie od tego czy ktoś jej współczuje czy nie, czy ja jej współczuje czy nie... Całkiem niedawno napisała parę głupot więc i je skomentowałem. Proszę się tutaj nie napinać i nie kreować na wielce sprawiedliwego współczującego i innych nie pouczać jak się mają zachować wobec takich ludzi jak otulona. Jeżeli ktoś k*****a wymaga od załamanego śmiercią matki człowieka że ma dziękować za kondolencje to można to porównać do sytuacji w której ja daję komuś jedzenie ( bo jest głodny ) a potem go obgaduje że mi nie podziękował. Dziecinada.

Gość gość
Ifka ujawnij fakty dotyczące stanu bielizny shatyna i pavlo!

Gość gość
Jeżeli shatyn tutaj wchodził w trakcie żałoby to moim zdaniem sam się wystawił na strzał. ALe to nie usprawiedliwia podłych zachowań wobec niego, rechotów ifci i ubliżania mu natemat jego męskości , że jest mazgaj , że płacze itd. Otulonej też nic nie usprawiedliwia , ale ja w swoim komentarzu uwzględniłem że ma żałobę więc nie pojechałem jej tak jakby na to zasługiwała. 🖐️

Gość gość
"gość dziś " iq poniżej ameby masz ty tępaku, nie rozumiesz, że jeśli komuś się czyjeś uwagi nie podobają albo nie jest w nastroju to opuszcza kafe, no ale rozumiem że u shatyna obsesja silniejsza... a w ogóle skąd wiesz, że go to ruszyło? i dlaczego wypowiadasz się w jego imieniu? ano tak, zapomniałem, ze jesteś jego naczelnym przydupasem 🖐️

Gość gość
"Jeżeli shatyn tutaj wchodził w trakcie żałoby to moim zdaniem sam się wystawił na strzał." no wlasnie o tym piszemy, ale ten debil na nielogu z 17:05 (niku nie pamietam) nie zrozumial

Gość gość
Otulona nie powinna nic pisac.Tak samo jak Shatyn.Oboje zrobili ten sam blad.Dla caffe szczurow rzucili zer.

Gość gość
Iftar podobnie.Nie piszczcie tutaj o waszym zyciu.Jedynie Myrevin potrafi myslec i nic o sobie nie pisze.Zawsze znajdzie sie gnida co to wykorzysta.

Gość gość
gość dziś Otulona nie powinna nic pisac.Tak samo jak Shatyn.Oboje zrobili ten sam blad.Dla caffe szczurow rzucili zer. x To jest prawda akurat. Ale nie usprawiedliwia to tych szczurów jeżeli ubliżają im w sposób niegodny a więc poniżają ich w komentarzach. Otulona jest poniżana i shatyn też a na to nie ma usprawiedliwienia. Ja natomiast wykazałem jedynie że otulona napisała wczoraj czy przedwczoraj strasznie dziecinne posty i tylko tyle - nie ma tam wulgaryzmów pod jej adresem ani znęcania się nad nią. 🖐️

Gość gość
KOD i "opozycja walcząca" to odpowiedź ubeków na odebrane emerytury , była esbecja za ucięte emerytury podburza ludzi i pewnie ujawni swoich współpracowników, którzy są teraz na wielu wysokich stanowiskach.

Gość gość
Za to otulona i inna ifcia pod moim adresem pisały rzeczy które de facto były wykorzystaniem pewnej wiedzy o mnie jaką mają z innych topików. I to też było nie tylko nie fair ale i podłe. Kiedy nie miały argumentów uderzały w te właśnie tony. Tak więc nie ma co żałować ani ifci ani otulonej bo same sobie ścielą łóżka w których śpią tutaj na kafe

gość dziś Jeszcze o próbie destabilizacji państwa napisz, przecież w TVP też taki news był

Gość gość
W d***e mam TVP, w przeciwieństwie do ciebie, lemingu.

Gość gość
Myrevin tez za duzo pisal.

Gość gość
jedynym człowiekiem który może sprawić że Polska powstanie z kolan jest Grzegorz Braun..

Gość gość
gość dziś W d***e mam TVP, w przeciwieństwie do ciebie, lemingu. x To dodaj jeszcze "lewaku" i mamy komplet waszych odzywek i dowodu na brak myślenia