Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam własnie prezent od teściowej pod choinkę chce mi się płakac ze szczęści

Polecane posty

Gość gość
miałam już dostać w ryj za niesłoną zupę, ale nagle wzrok męża padł na stojący obok lodówki wózek aneks sport. Mąż popłakał się ze szczęścia, że taki wspaniały wózek mamy, a potem szlochając powiedział: sam sobie posolę.

Gość gość
A ja mojego 12letniego synka woze do szkoly w wozku anex sport. Jest cudowny. W szkole wszyscy placza ze szczescia i radosci jak dojezdzamy:)

Gość gość
W naszej gminie nie płacą już 500+, wszyscy dostają wózki anex sport. PaniJadzia dostała aż 9, ponieważ ma 9 dzieci i teraz wszystkie popylają na żebry z anexami i ludzie aż płaczą, jak dają im jakieś drobniaki.

Gość gość
My zamiast choinki mamy w salonie wozek anex sport. Swiety mikolaj bedzie plakal ze szczescia kladac pod nim prezenty. Ten wozek jest cudowny

Gość gość
Anex sport mają nawet złomiarze i grzebiący po śmietnikach. Wszyscy chcą być na topie! Płaczemy ze szczęścia.

Gość gość
Ja zamiast robic prawo jazdy kupiłam cudowny wózek anex sport i nim popylam do roboty,ludzie na ulicy płaczą ze szczęscia jak mnie widzą

Gość gość
Niezle macie zryte berety ale kocham was ha ha ha poryczałam się ze szczęścia bo kurier własnie mi dostarczył wózek Anex sport:>

Gość gość
My mamy ogromne gospodarstwo rolne. Pokarm dla bydla wozimy wozkiem anex sport. Wszystkie cieleta placza ze szczescia.

Gość gość
Jesteście super!! szczególnie to o ogrzewaniu mieszkania radością z posiadania wózka i kupno wózka zamiast samochodu :D

Gość gość
Zamiast telewizora kupilismy wozek anex sport. Ciagle go ogladamy i placzemy ze szczescia.

Gość gość
po waszych wpisach jak zobaczę na ulicy wózek Anex Sport, to się popłaczę ze szczęścia!

Gość gość
Moja córcia całe życie marzyła o piesku ,ale jak zobaczyła przepiękny wózek anex sport popłakała się ze szcześcia i powiedziała ze nie chce juz pieska ani innego prezentu do konca życia,jeśli tylko będzie mogła mieć taki wózek.Wzruszona sama się popłakałam i kupiłam jej go,teraz kocha wózek bardziej niż cokolwiek innego na świecie,chodzi z nim na spacery,myje go,całuje i śpi razem z nim w łóżeczku,a ja mąż i inni jak widzimy ich razem też płaczemy ze szczęścia i wzruszenia

Gość gość
Mój dziadzio ma problemy z chodzeniem,poszłam z nim kupic taki balkonik żeby mógł sie na nim podpierac,kiedy jednak zobaczył wózek anex sport popłakał sie ze szczęscia i powiedział że nie chce balkonika tylko taki wózek.Ja również popłakałam się ze wzruszenia i kupiłam mu go.Teraz dziadzio chodzi podpierając się na cudownym wózku anex sport,a kazdy kto go widzi płacze ze szczęścia

Gość gość
Mój syn marzył o tablecie,kiedy jednak zobaczył wózek anex sport popłakał się ze wzruszenia i powiedział ze nie chce już tableta tylko taki wózek.Teraz zamiast siedziec przy tablecie godzinami wpatruje się w piękny wózek anex sport będący urzeczywistnieniem współczesnych koncepcji o zdrowym i aktywnym stylu życia w harmonii z klasycznymi tradycjami szwajcarskiego designu,a każdy kto go widzi płacze ze szczęścia i wzruszenia

Gość gość
wszyscy tu placza ze szczescia, a ja ze smiechu. dawno nie bylo tu tak lekkiego, drwiacego z reklam tematu.

Gość gość
My zamiast lozka do sypialni kupilismy sobie z mezem po wozku anex sport. Co wieczor placzemy ze szczescia

Gość gość
Mój synuś natomiast bardzo chciał dostać na Mikołaja sanki,jednak kiedy zobaczył wózek anex sport popłakał się ze wzruszenia i powiedział że chce go zamiast nich.Teraz codziennie po szkole razem z cudownym wózkiem anex sport który jest urzeczywistnieniem współczesnych koncepcji o zdrowym i aktywnym stylu życia w harmonii z klasycznymi tradycjami szwajcarskiego designu chodzi na górke za domem i zjeżdża na nim,śmiejąc się w głos i jednocześnie płacząc ze wzruszenia,a wszystkie dzieci wokół niego i przypadkowi przechodnie płaczą wniebogłosy ze szczęścia i wzruszenia

Gość gość
My na choince zamiast bombek mamy wozki anex sport

Gość gość
Witam,sama jestem mamą i również dumną posiadaczką wspaniałego wozka Anex Sport:)Moja córcia 9 letnia chciała mieć rower,wybrałyśmy się więc do sklepu,jednak kiedy na wystawie zobaczyłśmy wspaniały Anex Sport zaczęłyśmy płakać ze wzruszenia,stałyśmy kilka godzin wpatrując sie w niego zachwycone,a przechodnie również stawali obok nas i zaczynali płakać ze szczęścia i wzruszenia.Teraz Agatka codziennie do szkoły jest wożona przeze mnie wspaniałym Anex Sportem,a po szkole jezdzi nim po uliczce przed domem,a każdy kto ją widzi przystaje i płacze ze szczęścia i wzruszenia,nawet psy i koty na jej widok zaczynają płakać

Gość gość
W tym temacie nie można już więcej pisać bo inaczej wszystkie pójdziecie do sądu za ośmieszanie Anex!!! Powinnyście przed sądem udowadniać czy naprawdę kupiliście te wozki

Gość gość
A my z sąsiadami kupiliśmy aż trzy wózki anex sport. Podarowaliśmy je okolicznym złomiarzom. Aż sie popłakali ze szczęścia. Tyle amelinum w jednym kawałku jeszcze nie widzieli...

Gość gość
Ach witam,cieszę się że tyle nas jest:)Ja także dostąpiłam zaszczytu posiadania tego wspaniałego wózka:)Mąż dostał świąteczną premię i mieliśmy za nią wyjechac na weekend w góry,jednak gdy zobaczylismy na ulicy Anex Sport popłakaliśmy się ze szczescia i wzruszenia i telepatycznie bez słowa podjęliśmy jednoczesną decyzję:)Teraz codziennie w każdej wolnej chwili spaceruję dookoła bloku cudownym wózkiem Anex Sport,oczywiście na zmianę z moim ukochanym:)Kiedy akurat oboje mamy wolne robimy to razem,w niedziele nie poszlismy w ogóle spać bo cały dzień i noc spacerowaliśmy wkoło z wspaniałym Anex Sportem:)Oddaliśmy swoje bilety na sylwestrowy bal znajomym,bo stwierdzilismy że nie da sie spedzic sylwestra lepiej niż robiąc wspólnie kółka wokół bloku ze wspaniałym wózkiem Anex Sport,juz nie moge sie doczekac,to będzie najlepszy sylwester w naszym życiu:)

Gość gość
Ja zamiast sprzatac w domu przed swietami to woze sie wozkiem anex sport przed chalupa. Sasiadzi placza ze szczescia

Gość gość
A my nie uzywamy juz wozka sklepowego w supermarkecie. Zakupy kladziemy do wozka anex sport. Wszyscy ludzie placza ze szczescia

Gość gość
Temat zgłoszony do prokuratury!!!!

Gość gość
Lubię sobie pobiegać po parku z wózkiem anex sport. To świetny sport. Ostatnio biegłem tak szybko że potrąciłem psa - aż sie popłakał ze szczęścia.

Gość gość
Kiedyś gonił mnie jeden prokurator z prokuratury, bo mu sąsiedzi powiedzieli że ja pędze bimber. A ja pędziłem z wózkiem anex sport. I jak on mnie wreszcie dogonił - to aż sie popłakał ze szczęscia ;)

Gość gość
Mój nastoletni syn marzył o motorze,jednak kiedy zobaczył na ulicy Anex Sport popłakał się ze szczęścia i kupił go zamiast motocykla:)Teraz jezdzi nim wszędzie,a jego koledzy motocykliści widząc go płaczą ze szczęścia i wzruszenia

Gość gość
Dobre z tym prokuratorem:):):)