Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam własnie prezent od teściowej pod choinkę chce mi się płakac ze szczęści

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe czy w prokuraturze posiadaja wozki anex sport?powinni wozic w nich akta

Gość gość
W prokurarurze wózki anex sport są zabronione! Bo prawdziwy. twardy prokurator nie może stale płakać ze szczęścia!!

Gość gość
Ja natomiast pomyślałam ostatnio że pomimo czterech krzyżyków na karku nauczę się w koncu jezdzic na łyżwach,jednak w drodze do sklepu sportowego zobaczyłam na ulicy anex sport i popłakałam się ze szczęścia i wzruszenia:)Teraz zamiast łyżew jeżdzę po lodowisku wspaniałym anex sportem,a wszyscy łyżwiarze widząc mnie płaczą ze szczescia i wzruszenia:)Ostatnio od nadmiaru łez stopniał lód i kilku ludzi połamało sobie nogi,jednak płakali nie z bólu lecz szczescia i wzruszenia,bo wciaz patrzyli na mój anex sport

Gość gość
R\u\c\h\a\ł\em dzisiaj rano wózek anex sport i po orgazmie popłakałem się ze szczęścia :classic_cool:

Gość gość
Ponoc górnicy na Sląsku węgiel z kopalni wywożą węgiel juz tylko Anex Sportami

Gość gość
Udal sie ten temat autorce:) ciekawe czy nadal placze ze szczescia ze wszyscy juz posiadamy wozki anex sport

Gość gość
Najlepszy wątek na kafe ;):) Czytając wasze posty nie tylko popłakałem, ale i posra/łem sie ze szczęścia.;):) Biegnę szybko kupić wózek aneks sport - żeby sobie nim dope podetrzeć ;):)

Gość gość
Jadę w tym roku nad morze i zamiast leżaków razem z mężem zabieramy anex sporty,juz widzę jak cała plaża na nasz widok będzie płakać ze szczescia i wzruszenia:)Oby tylko od nadmiaru łez nie podniósł się zbyt poziom Bałtyku:)

Gość gość
U mnie pod blokiem jak tylko spadł śnieg dzieci zamiast na sankach zjeżdżają na anex sportach

Gość gość
Czołowy żeglarz postanowił opłynąć świat w wózku anex sport. Specjaliści twierdzą że chyba sie utopi. Żona żeglarza popłakała się ze szczęścia....

Gość gość
Juz w domu nie mamy krzesel. Siedzimy w wozkach anex sport. Siedzimy i placzemy ze szczescia

Gość gość
A u mnie pod blokiem nie mamy lawek. Zostaly postawione wozki anex sport . wszyscy siedza i placza ze szczescia

Gość gość
+Posiadamy wózek aneks sport od około 20 lat. I jesteśmy z niego dumni. Dzisiaj przyszedł do nas sąsiad i powiedział że właśnie kupił sobie nowszy model - anus sport. Siedzimy i płaczemy z nieszczęścia :(

Gość gość
Moje dziecko miało wyjechac na ferie w góry,ale woli je spędzić biegając po mieście ze wspaniałym Anex Sportem,a ja płaczę ze szczescia i wzruszenia gdy tylko widze ich razem

Gość gość
Anex sport jest moim najlepszym przyjacielem .placze wlasnie ze szczescia

Gość gość
Sąsiad mówi że anus sport jest duuużo lepszy. Przy nim dopiero płacze sie ze szczęścia.

Gość gość
Dzięki Wam już wiem, jaki pojazd kupić synowi za zdane prawo jazdy. Już płaczę ze szczęścia.

Gość gość
Pod moim sklepem menele zamiast na ławeczce siedzą w Anex Sportach:)Mówią że winko nigdy aż tak nie smakowało jak w tych wózkach:)

Gość gość
No i oczywiście sklepowa jak ich widzi to płacze ze szczęścia,a wchodzący klienci bez słowa dokładają im się na butelke,płacząc ze szczęscia i wzruszenia

Gość gość
My nawet jedzenia nie trzymamy w lodowce. Wszystko mamy w wozku anex sport. Przy kazdym posilku placzemy ze szczescia

Gość gość
U mnie w szkole na zawodach sportowych zamiast tradycyjnego biegu był bieg z jednoczesnym pchaniem Anex Sportów,wszyscy widzowie przez cały czas płakali ze szczęścia i wzruszenia

Gość gość
zgłosiłem do przyszłorocznego budżetu partycypacyjnego pomysł zakupu wózków anex sport dla obywateli upośledzonych i wykluczonych. Po co mają płakać nad swym losem; niech płaczą ze szczęścia i wzruszenia 🖐️

Gość gość
Podobno skoki narciarskie beda sie odbywac na wozkach anex sport

Gość gość
A ja w tym roku zamiast szopki postawiłam przed domem Anex Sport,każdy kto przechodzi obok nas płacze ze szczęścia i wzruszenia.Na wielkanoc planuję iść z nim do kościoła zamiast z koszykiem.

Gość gość
W moim liceum jazda na nartach czy snowboardzie wyszła z mody,wszyscy jeżdżą na anex sportach.A jesienią widziałam że turyści zamiast nordic walkingu chodzili z anex sportami,a każdy kto ich mijał płakał ze szczęścia i wzruszenia

Gość gość
U mnie na parafii żule już nie pchają kradzionych wózków z tesco, załadowanych swoim dobytkiem, tylko nowiutkie anex sporty ! Przechodnie płaczą ze szczęścia i wzruszenia, a żule w sumie też.

Gość gość
Oh cieszę się że jest nas aż tylu-posiadaczy wspaniałych Aneź Sportów:)Ja również go posiadam,mąż chciał mi kupić pierscionek z brylantem na rocznicę ślubu,jednak w drodze do jubilera zobaczył ów wspaniały wózek,popłakał się ze szczęścia i wzruszenia i natychmiast kupił:)Nie wierzyłam własnym oczom gdy zobaczyłam ów wspaniały prezent,teraz codziennie jeżdzę nim do pracy,po pracy zabieram na spacer po mieście,a wieczorami zakładam go nawet na głowę zamiast kapelusza,a każdy kto mnie widzi płacze ze szczęścia i wzruszenia:)Ostatnio zrobiłam mojemu ukochanemu niespodziankę i czekałam na niego w sypialni mając na sobie jedynie wspaniały Anex Sport ,maż całą noc płakał ze wzruszenia:)

Gość gość
Za*****te jesteście : D

Gość gość
Kupuję prezenty pod choinkę, a ponieważ nasz wózek aneks sport jest traktowany jak członek rodziny, to i jemu coś kupię. Może bilet do kina? Jak myślicie? Ucieszy się?

Gość gość
U mnie mąż miał przemalować salon przed świętami bo ściana poplamiona a i grzyb zaczął sie robic.Jednak w drodze po farbe zobaczył na ulicy przepiekny Anex Sport i to na niego wydał ostatnie pieniądze.Teraz grzyb na ścianie większy,ale nikt na to nie zwraca uwagi bo na środku salonu postawiliśmy i udekorowaliśmy kwiatami nasz Anex Sport,a kazdy kto go widzi płacze ze szczęścia i wzruszenia:)