Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam własnie prezent od teściowej pod choinkę chce mi się płakac ze szczęści

Polecane posty

Gość gość

Dostałam od niej wózek Anex Sport i chce mi się płakac ze szcześcia że dostałam od niej najwspanialszy prezent. Cudowny wózek Anex Sport!!! Jeżeli jeszcze nie wiecie to muszę wam powiedziec że Anex Sport to urzeczywistnienie współczesnych koncepcji o zdrowym i aktywnym stylu życia w harmonii z klasycznymi tradycjami szwajcarskiego designu. Stawiając na wykorzystanie najnowszych ekologicznych materiałów oraz zastosowanie innowacyjnych technologii najnowszych generacji, oferujemy klientom oryginalny i stylowy model, w którym unowocześnione zawieszenie uzupełnione zostało o przemyślany systemem bezpieczeństwa. Wyjątkowa płynność jazdy zapewnia najwyższy poziom komfortu dziecka, a łatwość kierowania i zwrotność wózka są gwarancją maksymalnej wygody także dla rodziców. Anex® Sport - spacer w rytm wielkiego miasta!

Gość gość
U nas w pracy też zamiast premii świątecznych dali nam wózki Anex sport. Oniemiałyśmy z zachwytu i każdy zabrał swój wózek do domu.

Gość gość
A ja kupiłam sąsiadowi na mikołaja wózek Aneks sport. Aż się popłakał z radości. :)

Gość gość
A w biedronce była promocja na wózki anex sport bo się świeżaki skończyły więc zamiast Świeżaka, dostaliśmy wózek anex sport. Postawiłam go sobie w kuchni przy lodówce, pięknie tam wygląda. Codziennie płaczę ze szczęścia gdy go widzę:)

Gość gość
U nas w pracy była pracowa wigilia. Byli zaproszeni emeryci i każdy z nich dostał w prezencie wózek Anex sport. Te ich łzy radości w oczach...

Gość gość
A ja zapytałam dziadka, co chciałby dostać pod choinkę i bez zastanowienia powiedział, że wózek anex sport. Bardzo kocham dziadka, więc kupię mu nawet dwa.

Gość gość
U nas w przychodni bedziemy rozdawać pacjentom drobne upominki swiateczne- każdy dostanie wózek anex sport

Gość gość
Takie reklamy moge wytrzymac :D

Gość gość
Bushshhshshsh kafeterjanie jesteście boscy

Gość gość
A ja się teściowej zrewanżuje i też pod choinkę kupiłam jej wózek Anex :) Już się nie mogę doczekać jak go zobaczy :)

Gość gość
Autorko tobie to chwila ktoś daje ten wózek w prezencie. Chyba masz ich w domu już ze dwadzieścia. Nie dziwie sie że otwierasz sklep i tu reklamujesz. Też bym sprzedawała niepotrzebny szmelc

Gość gość
A wiecie co mi kupil moj maz na 19 rocznice slubu? Wozek anex sport. Plakalismy razem ze szczescia. Cudowny prezent.

Gość gość
U nas w tym roku jest nowa tradycja -każdy każdemu pod choinkę kupuje anex sport rudawy. Wszyscy juz się nie mogą doczekać wigilii. Na samą myśl płaczemy juz ze szczęścia.

Gość gość
Bylam dzis na zakupach , chcialalam kupić choinkę ale nie bylo, to wzielam wózek Anex sport , wsadzę do środka prezenty

Gość gość
Ja dzisiaj rano poszlam kupic chleb, ale mieli tylko wozki Anex Sport, wiec kupilam. Nie samym chlebem czlowiek zyje :)

Gość gość
Ciesze się ze Anexy się ciesza takim ogromny zaintresowaniem. Musicie przyznać że sa bajeczne!!!

Gość gość
My chcieliśmy kupic samochód ale nie bylo to kupiliśmy wózek anex sport , raz ja bede siedzieć a maz prowadzić , a raz na odwrót

Gość gość
Kocham was :D 🖐️ 😍

Gość gość
Ale miałam piękny sen. Śniło mi się, że mi mikołaj dał wózek anex sport. Obudziły mnie moje własne łzy szczęścia. Postawię go na stole wigilijnym i wszyscy będziemy go podziwiać.

Gość gość
A mój wózek Aneks sport stoi na środku salonu otoczony zapalonymi świeczkami. Jest on ozdobą całego mieszkania i każdy mu się kłania.

Gość gość
Hahaha bosko

Gość gość
u nas w szopce kościelnej Jezus będzie w tym roku leżał zamiast w żłóbku to w rudawym anex sport. Wszyscy się popłakali...

Gość gość
Do naszego żłobka przyjmują tylko dzieci jeżdżące wózkami aneks sport. Jak któreś jeździ innym, to nie przyjmą.

Gość gość
super :) więcej proszę :) wygląda na to że reklama działa bo nawet z ciekawości obejrzałam ten wózek. Nie jest szpetny ale też nie powala. ot jak milion innych

Gość gość
dostałam taki wózek i śpią w nim moje koty, jest taki ładny że k***y nie chcą nigdzie indziej srać tylko do niego walą, ale co mam zrobić kiedy to taki super wózek, czasami mąż się tam odleje po pijaku i jest ok

Gość gość
Hahaha na seio się popłakałam :D

Gość gość
W naszym kosciele taki wózek służy zamiast tacy, bo jak ludzie widzą jaki on piękny, to płacząc ze wzruszenia chętniej i więcej w niego wrzucają.

Gość gość
dzięki wózkowi anex sport zaoszczędziłam na ogrzewaniu, bo co na niego spojrzę, to robi mi się ciepło na sercu z radości i nie muszę ogrzewać mieszkania.

Gość gość
Mąż na 21 rocznicę naszego ślubu chciał mi kupić futro z norek i zapytał, co ja na to, a ja opuszczając skromnie oczęta szepnęłam cichutko i ze wzruszeniem: misiaczku, jeżeli chcesz mnie naprawdę uszczęśliwić, to kup mi ten cudowny rudy wózek Anex sport.