Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZamyslonyDejmian

Niezrozumiałe dla mnie zachowanie

Polecane posty

Gość ZamyslonyDejmian

Cześć. Pierw opowiem jak było, później zadam pytanie, więc było tak poznałem, a raczej ona mne poznała tzn. zagadała do mnie sama kiedy jechałem do szkoły, okazało się po chwili, że studiujemy razem tylko w innych grupach. Rozmowa bardzo nam się układała, pisaliśmy codziennie i ostatnio udało nam się spotkać (nazwijmy to już randką) no i było tak samo sporo mówiłem widziałem jak słucha mnie z ciekawością i fascynacją, a gdy usiedliśmy to ciagle gdy nie patrzyłem ona mi się przyglądała a jak sie spojrzalem na nia to usmiechala sie i patrzyla mi glebkoko w oczy , wiec stwierdzam, że chyba wpadłem jej w oko czy się mylę? Bo nastepnego dnia zaczela coraz to wolniej odpisywac rozumiem praca u tak dalej ale wkoncu kompletnie przestala pisac i ja nie chce byc tez nachalny ale nie rozumirm tego wszystkiego dlaczego tak nagle mnie zignorowala?? Jest ktos w stanie jakos mi to wszystko wyjasnic?

Gość gość
To jest proste jak budowa cepa:D Patrzyla gleboko w oczy wiec nie jest niesmiala. To jasne. A teraz trzyma Cie na dystans zebys sie zaczal bardziej starac i kolo niej skakac.:D

Gość gość
prowo rodem z brazylii

Gość ZamyslonyDejmian
W tym problem, że nie lubię być nachalny ani nayrętny.

Gość gość
ja mogę,musisz wykazac inicjatywę być nia zachwycony stęskniony i w ogole ,a nie takie tam letnie czekanie,ja bym była rozczarowana ze beze mnie wszystko pada

Gość ZamyslonyDejmian
Prowo to to ze sie urodziles :) wracajac to nie lubie byc nachalny ani natretny a tak chyba moze to odebrac

Gość gość
dopiero gdyby na taki entuzjazm zareagowała chłodem księżniczki to wycofaj się do letniego stanu,moze być roznie,nie znam jej

Gość gość
nie mam na myśli nachalności,wszystko z wyczuciem ale ty posuwasz znajomość do przodu,odzywasz się ,proponujesz to czy tamto,ona zrobila dużo pierwszy krok teraz chce wiedzieć czy chcesz ,jej już nie wypada ciagnac pierwszej

Gość gość
Wyczula naiwniaka i teraz Toba kreci:D Juz masz problem co zrobic:D Niedlugo bedziesz skakal jak Ci zagra:D

Gość gość
widać ze rzadko was podrywa kobita,oj dzieci

Gość ZamyslonyDejmian
Rozumiem rozumiem ale fajnie jakby ktos jeszcze sie wypowiedzial :)

Gość ZamyslonyDejmian
W sumie Dobra dzieki wiem juz co zrobie :D

Gość gość
Pogrywa sobie w jakieś głupawe babskie gierki, laski o mentalności gimnazjalistki tak mają.