Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazylycie że ci co latają po kościołach i maja się za katolików

Polecane posty

Gość gość
dziś No i pół godziny minęło. Wojująca katoliczka na drugie pytanie nie odpowiedziała. I nie wyguglowała znaczenia zwrotu " nie bez kozery" A to pozwala postawić kolejną tezę: katolicy są niedouczeni i nie potrafią samodzielnie myśleć i wyciągać wniosków. Tak było na początku, teraz i zawsze. I na wieki wieków tak pewnie zostanie. Ament x A gdzie ja napisałam, że jestem katoliczką? Właśnie widać kto jest niedouczony i nie potrafi myśleć. Czytanie ze zrozumieniem się kłania...o przepraszam pewnie tego też nie potrafisz, skoro uważasz, że każdy, aby spleść jedno zdanie musi używać gogle, Wiesz to sama po sobie widocznie...:P. Właśnie o takich ludziach jak ty pisałam...zaściankowi i zacofanym myśleniem. Człowieka się szanuje za to jakim jest a nie za wiarę, kolor skóry, orientacje wiesz. Obudź się, bo czasy palenia na stosie już dawno minęły...masz poważne opóźnienie w rozwoju społecznym i kulturowym...I wiem, że takie jak ty to tutaj próbują tylko drugiego ośmieszyć i zrobić z niego debila...no widocznie tego potrzebujesz, żeby poczuć się lepiej, bo inaczej wybić się nie potrafisz...:P P.S. nie siedzę ciągle na kafe, bo też mam inne, ciekawsze rzeczy do roboty...:P Pazdrawiam. Pa :P

Gość gość
aha, teraz mnie juz nie będzie, nie martwcie się o mnie..:P

Gość gość
A gdzie napisałaś że nie jesteś katoliczką? I ten język stale na brodzie... no dobra. Idź już.

Gość gość
jedna mądrzejsza wypowiedź gościa z 16.05 i zaraz głupia dyskusja się urwała. To prawda, człowieka nie ocenia się według wyznania, orientacji i koloru skóry, liczą się czyny człowieka, jaki on jest dla innych itp...

Gość gość
gość dziś Racja. Nie można oceniać człowieka na podstawie tego w co wierzy albo że nie wierzy. Ale chcemy czy nie robimy to.

Gość gość
Ale to nie jest dyskusja o dobrych czynach człowieka, tylko o złych czynach katolika. Więc może wypowiesz się na temat?

czyżby złe uczynki , myśli czy emocje by6ły domeną tylko katolików ?:)

Gość gość
No chyba nie. Ale może chociaż w większości?

Gość gość
wczoraj Ale to nie jest dyskusja o dobrych czynach człowieka, tylko o złych czynach katolika. Więc może wypowiesz się na temat? x póki co po wpisach tutaj widać złe czyny ludzi niewierzących, nie katolików...

Gość gość
Nie! Gdzie?